Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Ingerasu, am bagat Vit.C la greu, sub toate formele, da' parca n-avea nici un efect. Am baut cite 2-3l de ceai in fiecare zi, da' degeaba, cred ca a fost una dintre cele mai crunte raceli prin care am trecut in viata mea.
In legatura cu pozitia BB-linei, la toate ecografiile era cu capsorul in jos. Sper sa nu o apuce acum "intoarcerea"...
Fetelor, nu stiu cu cine voi naste pina la urma, pentru ca nu mai vreau sa-mi fac nici un plan. Pina acum singurul lucru ultraplanificat a fost alegerea doctorilor (informatii de la persoane care au nascut cu ei, cum sint ca oameni, cum sint ca doctori, deci ce mai - un adevarat "dosar" pentru fiecare)si dupa cum va spuneam am fost tare "baftoasa", asa ca poate e mai bine sa ma detasez un pic si sa ma adaptez momentului. Voi vedea inainte de momentul respectiv ce variante am. He, he, o sa am ce povesti!
Ingerasu, eu ma gindeam mai degraba la o paturica mai subtire, pentru ca la noi in casa este foarte cald, si n-as vrea sa o invat cu "7 cojoace". Problema este ca totusi va fi ianuarie si nu stiu daca este suficienta o paturica subtire.
Alina si BB-lina 31s

Mergi la inceput

Mona, finetul l-am cumparat de la Obor, cite 3.20m pentru fiecare si m-a costat cam 900.000lei.
Alina si BB-lina 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, tare curioasa sint daca IR-urile tale sin ok acum, ca zici ca bebe e in greutate normala, dimensiuni ok. de abia astept sa vad cum se prezinta si ale mele IR-uri si mai ales bebe!...
Sanatate multa! ma bucur ca esti bine si tu si bebe!

eu mai am o sapt. de asteptat ca sa termin ultimele 2 injectii..

Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Merci, Alina. Si chiar asa, ce faci cu medicul?? La ce spital ai vrea sa nasti? Poate te ajuta fetele sa mergi la medicul lor.

Mona, 31 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, ma bag si eu in discutia voastra despre paturici. Eu cred ca voi lua totusi si o pilota pentru ca si la noi este cald in casa, dar noi tot cu pilota ne invelim iarna, nu cred ca bebele trebuie invelit mai subtire decat adultii, nu ? Si apoi, daca e mai frig la un moment dat, poate dupa ce aerisim sau mai stiu eu cand, cred ca trebuie sa avem si paturica si pilota pentru bebe, cum avem si pentru noi, sa avem alternative.

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Mona, in legatura cu spitalele depind de doctorul cu care voi naste, Polizu sau CFR2.
Lali, si noi am scos plapuma de cind s-a racit vremea si inca nu dadusera drumul la caldura, insa acum dormim dezveliti, de-asta ma gindeam ce sa-i iau BB-linei pentru invelit.
Alina si BB-lina 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Alina Maria si Coca eu stiu f bine in ce saptamina sunt(si nu o spun cu malitiozitate)!
Si dupa cum v-am spus, si eu imi calculasem DPN pe 23 ianuarie(pe site scrie 21). Dar daca l-a eco aparatul a scris 01.02 eu ce vina am? I-a intrebati-o pe ingerasu ce i-a scris aparatul de la Poiana la DPN? Sa vedeti acolo diferenta!!!!!
Si oricum eu ma astept, daca da Domnul si totul va fi OK, sa nasc incepind cu mijlocul lui Ianuarie in orice moment. Si mai este un motiv pentru care nu am modificat DPN. Si anume ca baieteii se nasc un pic mai tirziu decit DPN-ul.
Coca sincer mi-ar place sa nastem amindoua in aceeasi perioada! Sau macar sa ne intersectam
Poate o sa sa stam in acelasi salon!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ingerasu, cand ai timp mai fa te rog o modificare la listuta. Bagoiu(Irina) o sa aiba un baietel, DPN-15 februarie, naste la Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor dragutelor, va dati seama ca fiecare casa are posibilitati diferite in privinta caldurii. La mine voi folosi o paturica in cearsaf si atat.
In privinta datei in care va avea loc nastere pot sa spuna dr. ce vor sunt f. multe exceptii. Doua saptamani inainte de DPN si doua dupa. Ca sa nu mai spun ca nici asta nu e regula ci in mare.
Azi am vorbit cu mama si m-a facut sa ma simt mai bine in privinta nasterii , mi-a spus ca durerea este suportabila ca daca n-ar fii nimeni n-ar mai face copii. Ea a facut cinci ! toate fete ... ce mandru e tata .

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Ingeras draga, am intrebat pt o prietena, care e si ea membra Dc, dar acum e in concediu medical si nu are calculator acasa, si m-a rugat pe mine. Ma gandeam sa va intreb pe voi. Eu stiu, sa le scriu pe pm fetelor care apar in tabel ca vor naste la Cluj? Au acelasi nik, ca si in tabel?
Si daca ma uit, vad ca vor fi fete cu care voi sta in spital, dupa cum zice dr meu sa merg sa am internez mai din timp. Oricum sper ca ma veti vizita si ne vom cunoaste mai bine.

Au inceput arsurile si pt mine. Sunt de-a dreptul disperata, nu mai pot sa manac, nu mai pot sa dorm, si mai am 10 saptamani. Stii, ingerasu, treaba `ceea cu fundul uterin prea sus. Burta imi tot creste in afara, se tuguieste, de la o zi la alta. Parca dimineata cand ma trezesc e si mai mare decat era inseara precedenta.
Cel mai rau e ca nu mai stiu ce sa mananc.

Rici 27 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput