Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
oana cretu spune:
Alina, ca pot, ca nu pot, fac un efort, ca o data facem 8 ani de cand suntem impreuna.
oana si bebitza din burtica
(32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Shobo spune:
Leta, pe tine te-a trimis exact in sapt 26+ sa le faci? ca mie mi-a zis ceva de genul pai tre sa facem analizele de sapt. 28 ![]()
Leta si tie ti-a dat sa faci si secretia vag. la numai 26+ sapt?
ingerasu, asa ma gindeam sio eu... insa daca asa vrea el la 28 o stii el ceva... probabil ca ma va trimite si pe la 36 cum zici tu... vedem.
Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS
alina_gabriela9 spune:
Bun gasit, fetelor!
V-am citit in permanenta, insa nu mi-a mai ars de scris cu raceala cumplita pe care am avut-o aproape 2 saptamini. Nici acum nu mi-a trecut complet, insa sint pe dumul cel bun.
Am cumparat si eu finet pentru lenjerie si trebuie sa-l dau soacrei mele la facut. Am cumparat 3 modele superbe (unul cu ursuleti, altul cu stelute si al treilea cu floricele mici si roz). Problema este ca inca nu i-am cumparat paturica/pilota. Voi ati cumparat? De unde?
Cu infectia mea cea veche, am aflat ca se numeste gardnerella, iar rezultatul a fost ca ma tratez cu ovule si tantum rosa, asa ca nu va pot spune ce program am in fiecare seara.
In privinta dr., mi l-am schimbat pe cel care-mi prescrisese antibioticul ce ar fi putut cauza malformatii, si mi-am gasit un altul (cu adevarat bun), dar care m-a anuntat ca in perioada in care ar trebui eu sa nasc se va afla in Republica Dominicana. Am un succes la doctori, fenomenal! Va recomand sa ii intrebati pe doctorii vostri daca vor fi la datorie in jurul DPN-ului, mai ales pentru cele care trebuie sa nasteti la inceputul lui ianuarie.
Eu dorm destul de bine, nu ma trezesc decit o data pe noapte, insa cind ma trezesc ma dor ingrozitor oasele pelviene.
Oana, felicitari pentru aniversarea voastra si sa va iubiti la fel de mult intotdeauna!
Leta, nu mai fi deprimata, ca fetita ta se va naste sub o stea norocoasa si, pe linga asta, va mai avea si o mamica tare grijulie, care s-o pazeasca de toate relele din lume!
Va pup!
Alina si
BB-lina 31s
ana maria spune:
Shobo azi am fost la doctor si IR-urile nu mi le-a masurat la aparatul ei dar mi-a explicat ca singura problema ar fi ca in cazul in care placenta nu se alimenteaza sufiecient bebe nu creste sufiecient. Dar bebe e ok, mi-a zis ca e exact dezvoltat pt saptamanile mele si ca deocamdata nu are sens sa ma ingrijorez.
Ingerasu, bebe al meu s-a intors cu capul in sus. Asta stiu si cand s-a intamplat, saptamana trecuta, am avut niste miscari revolutionare prin burta insotite si de intarirea burtii. Nu era prea incantata doctorita de intoarcere dar mi-a zis ca se mai intampla. Cica a avut o pacienta al carei bebe s-a intors de 4 ori in ultimele 3 luni. Asa ca asteptam si noi sa se intoarca invers. Vezi ca ti-am raspuns la PM. Anca Moisa a mai avut un succes: o prietena de a mea pe care am trimis-o la ea si care pana la 35 de ani nu ramasese nicioadata a reusit sa ramana insarcinata. Si mergea la Anca Moisa din iulie.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ingerasu spune:
Alina dar mult te-a tinut raceala aceasta. Nu ai bagat si tu multa vit C in tine? Ca acum o sa vina sezonul racelilor si al gripelor, asa ca trebuie sa te feresti.
Finetul de care vorbesti tu, parca-l descrii pe al meu (cel cu ursuleti si cel cu floricele mici roz). Chiar si eu trebuie sa ma apuc sa-l fac ca se apropie termenul si nu vreau sa raman pana aproape de DPN cu el nefacut, cine stie poate ma ia mai repede si o sa am nevoie de el.
Paturici gasesti in toate magazinele de bebelusi dar si in marile Carrefour si Cora, aici insa le gasesti mai ieftine. Daca ai paturica groasa nu cred ca mai ai nevoie de pilota, la bebelus ii trebuie o temperatura de 20-22 grade.
Mai dar ai si tu o bafta la docotri
Pana la urma cu cine o sa nasti, daca tot ii schimbi?
Eu una sper sa vina al meu doctor, de aceea l-am si ales ca stiu ca vine la nastere indiferent ca este zi/noapte. Numai sa nu fie plecat din tara desi nu prea cred (sau asa sper eu) pentru ca are foarte multe nasteri in decembrie. Doar nu o sa ne lase pe toate balta?
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
Leta spune:
Shobo, mi-a spus sa le fac atunci cind a fost plecat din tara pentru o saptamina, ca sa le vada cind se intoarce. In saptamina aceea aveam 26 +. Le-am facut pe toate si au iesit OK.
Alina, merci de incurajari. Dar mi-e tare-tare greu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Uneori am senzatia ca nu mai ajung la capat...
Leta 29+
dr. tutunaru - elias
oana cretu spune:
Alina, multumesc pentru felicitari!
Sper sa nu te mai atinga raceala, ca si asa ai suportat-o destul. Cu cine nasti daca dr e plecat? Ce ghinion ai de dr...Nu poti sa apelezi la vreun dr care il au fetele pe aici?
oana si bebitza din burtica
(32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
ingerasu spune:
Ana Maria eu nu mai imi fac probleme cu culbuta, atunci imediat inainte de nastere conteaza ca vorba ta se poate intoarce de cateva ori pana atunci. Las ca mai ai timp. Eu am facut si mai fac niste exercitii care citeam ca au efect, adica se intoarce bebe (verificat pe pielea lor de 2 mamici de noe-dec), si tare sunt curioasa daca o sa fie asa pana la urma. La mine, cum ai citit si la Oana face tumbe mai tot timpul.
Am citit si am transmis mai departe. Vorbim maine. Pupici
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
Leta spune:
fetelor, am auzit ca exista remedii homeopate pentru modificarea pozitiei fatului inainte de nastere.
Mi-a zis un medic homeopat. De altfel, placenta mea s-a ridicat 7 cm in 5 saptamini cu ajutorul unui remediu homeopat.
Leta 29+
dr. tutunaru - elias
amo2004 spune:
Alina-Gabriela si Ingerasu, spuneti-mi va rog de unde ati cumparat finetul cu ursuleti sa o rog pe sora-mea sa-mi cumpere si mie si sa-mi trimita la Cluj. Eu am colindat prin oras si in afara de ceva finet cu flori mari, care nu imi place, n-am gasit nimic potrivit pentru bebe.
Merci
Mona, 31 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa