Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Alina Maria, de ce ti se pare mult? Sau mai bine zis ce ti se pare mult?
Cit a trecut sau cit mai avem pina o sa ne tinem bebeii in brate???

Oana rabdare ca o sa vina si patutul tau.O intrebare daca nu vine pina miine poti sa-i penalizezi pentru intirziere?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dragalasa Amary, undeva e o greseala... Ptr ca eu am DNP 28-30.01.2005 si sambata implinesc 29 saptamani...Deci ori DNP-ul tau este 23.01.2005 si atunci e ok, ori tu nu esti in 30 saptamani...Eu de mine sunt sigura,ptr ca si la eco morfo mi s-a confirmat si la Dr ION.... Dar in fine... Oricum DNP-urile noastre sunt apropiate si poate ne nimerim amandoua in acelasi timp in spital...Hm..Ce-ar fi???
CUSCRA.... cand zici ca vii in Bucuresti?????

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ingerasu, merci pentru urari! O sa sarbatorim cat de frumos se poate si o sa ramana in amintire, ca este prima aniversare si cu bebe. Cred ca o sa iesim la plimbare, la restaurant, la film, iar seara.... Si eu il simt la fel pe Seb, cand imi da picioare in stanga, cand ii simt capul sus, sau jos...Niciodata nu e la fel.

Amary, daca nu vine maine, sun la ei si fac scandal.

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi nu aveti mici jene cand.. ??? Eu mai nou ma simt nasol si mai mult decat atat ,ma ustura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Draga Amary 19 eu zic ca daca DPN sta pt. 23 ian 2005 ca si mine de altfel atunci acum ai 29+3 sapt. sau cam asa ceva .
Ma refer ca tot timpul ascinii am avut asa un gand ca atuci cand voi trece in saptamana 30 o sa fie asa de aproape de nastere o sa fiu asa de mare si bb. sre mai multe sanse de supravietuire in caz de ...
Oana tu inca mai poti face asa multe seara si restaurant , plimbare si , eu una seara nu pot face nimic si nu mai am chef de asa ca...nu fac nimic.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

asa sa fie fetelor. ca daca stiu ca se joaca el cu cordonul, pai atunci sa se joace, mami suporta ce sa faca... o sa-i spun si dr-ului ca sa fiu sigura ca nu-s pb.

Viktoria, ieri chiar m-am stresat cam tare si cu mama in spital si cu alte chestiuni... o la s mai moale acum.

anamaria, stiu de tine ca aveai aceleasi pb cu IR-urile si n-ai facut tratament. insa e bine ca ai luat totusi ulei de peste, asa mi-a zis Tutunaru, sa iau cont. ulei de peste. eu intelesesem ca doar pina in sapt 28 dar cum sapt viiotare e a 28-a la mine si si merg la el voi vedea daca imi zice stop la uleiul de peste. despre Magne-B6 mi-a zis ca o sa-l iau pina la nastere.
andrutza, da Tutunaru ma trimite din nou la Iosup sapt viitoare sa vada el cu m e cu IR-urile dupa tratament... da, de aceea merg iar la el. si cu rez. de la Iosup si analize hematologice+sumar urina+secretie vag merg la tutunaru sapt viiotare spre finalul ei.
chiar, andrutza sau Leta , voua v-a cerut sa faceti aceste analize de singe+sumar urina+secr. vag in sapt 28 cum mi-a zis mie? ca eu ma mir ca pina acum nu mi-a cerut nimic...

iar Iosup intr-adevra zice sa mai venim in sapt. 35, nus de ce zice el asa... insa Tutunaru nu mi-a zis asta, el mi-a zis ca vrea sa vada IR-urile, ca pe el alea il mai intereseaza iar cu echo-ul sau nu le poate masura.

cam asta

ingerasu, gata, cind terminam camera lui bibisor fac poze si le pun pe site, PROMIT!

Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

http://www.amazingpregnancy.com/pregnancycalendar/index.html
Amary 19 acesta este site-ul unde poti vedea exact cate saptamani ai .

alina

Mergi la inceput

Alina , multumim...La mine corespunde ...exact !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Da, Shobo, eu am facut analizele respective cind aveam 26+ saptamini.

Leta 29+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Alina eu de fel mananc multe dulciuri si cum am vazut ca stau bine cu glicemia bag in continuare. Cand nu oi mai putea o sa-mi pun lacat la buze sa nu mai intre nimic in ea.

Shobo tie ti-a dat sa faci secretia acum in sapt 28? De obicei se face dupa 35 de saptamani cand se apropie nasterea.
Iar morfo Iosup o recomanda la 35 SA pentru ca atunci fatul a facut acea culbuta de care vorbeam, lucru important in stabilirea tipului de nastere, plus ca esti aproape de luna a 9a si trebuie stiut cum este cum bebe (ma refer la masuratori).

Cocuta ti-e dor de ? Pai tu mai vrei sa fie ca inainte? Normal ca ai o "jena" si ca mai ustura ca doar trebuie sa "simti" si partea neplacuta a sarcinii. De multe ori docotrii recomanda ca incepand cu luna a 8a chiar sa se stopeze astfel de nebunii. Atunci ce o s mai zici?

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput