Mamici de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina Gabriela, pai acum spui ca s-ar putea sa nasti si tu la CFR2? Ar fi super, ne intalnim acolo.

pupici

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Rici, ti-am trimis PM.

Mona, 31+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, daca va ramine CFR2, te voi anunta.
Alina si BB-lina 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata...
La ce vreme e afara...imi vine sa urlu....

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Amo cum a zis si Alina din Obor l-am cumparat si eu. Cred ca era 95.000 lei/metru si era dublulat.

Alina si pe mine cand ma ia racaeala trec tot asa 2-3 saptamani pana sa-mi treaca desi fac si iau orice. Mai bine previi de acum incolo decat sa mai treci prin asa ceva. Legat de varainta paturica/pilota pana la varsta de 1 an nu trebuie acoperit copilul cu pilota ci cu paturica ca sa aiba "aerisire". Nu este bine sa se supraincalzeasca bebelusii cand dorm. Temperatura in camera trebuie sa fie cam de 20-22 grade.

Leta sansele ca bebe sa se intoarca datorita unor remedii homeopate este mic si nu este dovedit. Da, ridicarea placentei poate avea loc datorita hormonilor care pot fi influentati de anumite tratamente dar, in cazul culbutei nu este dovedit. Copilul isi schimba pozitia daca vrea daca nu, ai pus-o Singura chestie care nici aceea nu este valabila 100% (dar 2 mamaici de noe-dec mi-au confirmat ca la ele a avut loc culbuta dupa practicarea acelor exercitii) ar putea fi sa stai in anumite pozitii. Stand intr-un anumit fel bebelusul nu are loc si este constrans sa isi modifice pozitia. Eu o simt ca se intoarce dar dupa ce termin "exercitiile" respective cateodata se intoarce tot cum vrea ea. La mine sta in toate pozitiile posibile, inca. Deci pana la urma tot daca va vrea ea/el o sa aiba loc acest fenomen.

Amary eu nu ma iau dupa ce a zis aparatul lui Poiana ca ar insemna sa nasc pe la sfarsitul lui ianuarie. Eu am ramas cu DPN-ul calculat in functie de UM. Oricum pana o sa nastem noi multe modificari ale DPN-ului mai pot avea loc.

Rici te-am intrebat ca stiam ca te-ai hotarat pentru Dumitrascu. Credeam ca nu mai vrei la el si te-ai schimbat. Eu am trecut in lista si nick-nameul fetelor asa ca poti da PM dupa el.
Cu cosmarurile linisteste-te ca si eu am desi in fiecare seara fac rugaciunea si sotul ma miruieste si pe mine si pe burtica pentru cea mica. Cred ca sunt normale si multe sunt temerile noastre care mai bine sa se concretizeaza in vise decat in realitate. Este si sentimentul "matern" daca o sa fie totul bine, daca nu o sa i se intample bebelusului ceva rau, daca o sa puteti trece cu bine peste toate - este normal. Poate incerci sa mergi la preotul duhovnic al tau sa-i spui sa-ti citeasca o rugaciune daca te sperie asa de mult aceste vise.

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ingerasu, asa am gindit si eu! Daca mie nu imi este f clar de ce sa fac schimbari si sa va bag si pe voi in ceata! Asa ca deocamdata nu modific nimic. Poate mai incolo!
Cum te mai simti? Pina la urma ai fost la medic pentru CM?

Coca cum stai cu piciorul???

Oana asa sa faci referitor la patut!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Amary multumesc, sunt ok cu piciorul...Chiar mi-a trecut. Mai am ceva cicatrici pe la maini,insa in principiu e ok..
Vis-a-vis de nastere, tu ai vorbit cu Dr. Ion despre nastere?? Adevarul e ca mi-as dori sa nasc si eu pana in 20-ian...nu de alta dar ca sa iasa capricorn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Coca nu am vorbit cu dl dr. Dar vineri ma duc la consult (a trecut o luna) si o sa incerc sa pun problema. Oricum o sa incerc sa fac o lista ca sunt multe lucruri care vreau sa le discut cu el.
Iti spun vineri, daca te mai prind, sau luni ce am discutat!
La mine, medicul mi-a zis cind eram in 26 de spatamini ca bebelu are dimensiuni de 28 de saptamini.Chiar am si glumit pe tema asta. Asa ca eu nu ma pronunt inca referior la data. Eu vreau sa stea in burtica cit are el nevoie! Mamica nu se supara!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Amary, tu cati ani ai?? Eu la dr nici nu mai stiu cind sa merg ptr ca si mie mi-a zis sa merg la o luna,insa eu am mai fost intre timp la el si cu alte probleme... Tu vineri mergi la cab Particular sau la spital???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

'Neata!
Ingeras, te rog frumos sa schimbi si la mine DPN-ul. Am hotarat cu dr. Radoi ca intre 10 -15 ian sa o vedem pe micuta. O sa vad ce spune si dr. Tutunaru...Inca nu stiu cu cine si unde voi naste...Dragos il place tare mult pe dr. Tutunaru. Eu vreau sa ma conving...

Amary, tu iti scrii corect nr de sapt. Am vazut ca si dr. Tutunaru tot la fel exprima nr de sapt. (eu aveam 28 si 3 zile de la Um si el mi-a scris pe foaie 29 de sapt).

Lali, esti singurica? Am sunat ieri la tine dar era ocupat...

Shobo, am avut si eu intepaturi in buric alaltaieri-seara... Am mai observat ca de cand am inceput sa fac injectiile am pierdut un kg...

pupici

simona, 29 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput