Copilasi de mai 2003 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
carrie spune:
dana si eu am postat un subesct la femina legat de durerile mele de gat.daca e streptococ, fa un exudat si trateaza-l cat de repede ca sunt tare pacatosi...
adita vrem poze cu Elena tunsa:)tu cum te simti?dar pisi ?
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
danv spune:
Pisi, ma bucur mult pentru tine - sa ai parte de o sarcina usoara! Mare si frumos lucru ti s-a intamplat... Cat despre Emma, o sa fie tare fericita sa aiba un tovaras de joaca.
Aalina, cu pozele mai greu - nu prea mai gasim timp - tocmai de Craciun ne-a gasit si pe noi mutatul in casa (ceva)mai mare - dar o sa insist pe langa Dan, mai ales ca avem poze noi si destul de nostime...
Parpalak sunt uluita de saltul lui Paul - am ramas cu gura cascata :) Tineti-o tot asa.
Sa-mi stea inima cand am citit cum o iau copiii astia pe scari... A mea inca nu deschide usa de la intrare, dar stiu ca este foarte interesata... Trebuie sa am mare grija de acum.
Astazi Ioana privea la televizor. O vad eu la un moment dat ca-si ridica tricoul si isi studiaza burtica (nu prea mica) apoi se mangaie/maseaza cu foc. Ma uit la ea si nu pricep, ce-a apucat-o - ea zambea siret, cum zambeste adesea (de-mi vine s-o mamanc) - ce credeti ca urmarea cu interes? Teleshoping - centura de slabit, cu demonstratiile de rigoare. Problema care se pune acum, e cand da ea burtica jos?:))
Despre olita - ce sa va povestesc? Ma trezesc cu Ioana ca-mi vine cu olita si eu nu pricep de ce... O vrea sa ne jucam? Dar cu olita, zau asa!:) Imediat insa, nedumerirea mea candida se transforma in certitudine - lucru la care a contribuit binecunoscutul miros, ce ma face de rusine in fata copilului - eu, ca sa dreg situatia :), sa nu par stupida:), o asez cu tot cu pampers pe olita si zic, bravo Ioana, ai facut caca, uite ce zice olita, ca ai facut caca si data viitoare cand vrei sa faci caca sa vii la mine, tot cu olita, da' sa ma tragi si de maneca, auzi, ca nu ma prind din prima... Uite asa o sa ma invete fata mea care-i treaba cu sfincterele...
Citeam despre dulciuri. In afara de biscuiti si de gem pe felia de paine cu unt, uneori si de prajituri de casa (bunica sa traiasca), nu i-am dat nimic. Si nici nu intentionez. Nu imi pun decat problema danturii...
Numai bine copiilor vostri, dragi mamici de mai. Si daca nu mai reusim sa va scriem, va uram de pe acum Sarbatori Fericite.
http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm
dana d spune:
Buna mamici! Ce vi se pare ca vorbesc pe nas? asa e, sunt un pic racita, am luat de la fete. Prima a fost Alexa, o durea in gat, i se infunda nasul..., apoi a facut febra Ilinca, febra mare si atat, parca putina secretie in gat dimineata si raguseala noaptea daca se scula sa planga putin. Acum am venit si eu cu forte proaspete, cu usturime in gat si nas infundat. Gatul m-a suparat vreo 2 zile si m-a lasat sa ma bucur de nasul infundat, mai ales noaptea.
In rest.. toate bune. Am facut o parte din curateania generala, (mamica sa-mi traiasca), ne-am cerata tare de tot cu Alexa cand am facut curatenie in camera ei (voia sa dea ordine si nu i-am permis, asa ca am ajuns sa ne batem si sa urlam sa ne stie tot cartierul). Asa ca la ea nu vine Mosul. Cel putin Mos Nocolaie, daca se poarta bine si isi spala pacatele... poate recupereaza Mos Craciun. Desi ma doare sufletul trebuie sa-i dau o lectie, prea crede ca i se cuvine totul fara nici o conditie.
Carrie, nu stiu ce o fi, dar ne bantuie cam in fiecare an cel putin o data, durerea asta de gat. Apoi cedeaza cu pastile de supt sau cu antibiotice, daca devine insuportabila. Lui Alexa i-am facut mai demult un exudat si nu i-a gasit nimic desi facea foarte des rosu in gat si chiar amigdalita.
Adriana si eu as vrea sa o vad tunsa, dar stiu ca ti-e greu sa pui poze. Tot sper sa fac ceva in sensul asta, dar... stii cum e, treaba, curatenie, copilul la scoala...
Pupici... fara streptococ!
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
Aalina spune:
Fetelor la noi a venit mosu' Probabil de aceea s-a trezit Dori de la 6 sa fie sigur ca nu ii ia nimeni jucariile. M-am distrat de cat de incantat a fost el chiar daca nu pricepe de ce le-a primit.
Noi inca tusim. Din spirit de solidaritate cu copiulul tusesc si eu zdravan. Sanatate tuturor si Mosi bogati :))
poze cu Dorian
Lumy spune:
Buna fetele ,
Eu va scriu mai rar ca nu mai reusuesc sa-mi mai termin treburile cu aranjatul!!! Nu resusesc bine sa asez ceva ca trebuie sa o iau dela capat ..Strins jucariile din toata casa , apoi din curte...Stau acele jucarii la locul lor numai cit doarme Francesca dupa care incepe din nou sa imprastie cu ele )))
A venit si la noi mos Nicolae! Cu jucarele ca altceva nu o incinta ...
De mincat papam si noi de toate ...Are 14 kg si 87 cm...Dulciuri mai maninca rar si doar cit ciuguleste!!! A mincat mai mult ciocolata alba aerata de la Poiana cind era taticul nostru acasa! Acuma nu i-am mai cumparat !!!
Deschide si Francesca usile si chiar am gasit-o cu picioarele goale afara cind era un frig de crapau pietrele ! Noroc ca am fost pe faza !
Parpa bravo lui Paul ... E fruntasul bebeilor de mai!!!
Aalina sanatate si pupici lui Dori!
Danad am vrut sa te sun simbata -duminica dar am avut musafiri de la Bucuresti si nu am avut timp!!! Insanatosire grabnica!
Danv se pare ca Ioana o sa dea burtica jos daca se va mai uita la reclame
Ange frumos ca Robi a invatat sa pape singurel!!! Francesca nu e atrasa de lingurita ...Chiar nu o tenteaza de loc sa incerce sa manince singurica! O mai pun la masuta ei , ii explic dar efectiv vorbesc de una singura ..Ii place sa fie hranita!
Adita si pe mine ma batea gindul sa-i mai tund buclele dar cred ca nu o mai fac ...Nu vreau sa-mi para rau!!!
Carrie sper ca durerile din git sa te fi lasat!!! Mai ales ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi!!!
Olo multe pupicuri fetelor!!!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
alycia spune:
Buna fetelor!Mircea a fost foarte incantat de punguta primita de la Mos Niculae. A gasit-o langa cizmulitele lustruite de catre Andrei.Le-am asezat pungulitele langa papuci si eram tare curioasa
cine le va gasi primul. Binenteles, cotrobaitorul nr.1 a fost Mircea.Avea o fata care exprima nedumerirea "Oare ce-or fi cu pachetele astea?"A fost un deliciu sa-l privesc cum se bucura.Andrei la randul lui, nu se astepta sa-i iau ceva pentru ca m-am inteles cu el ca de Mos Nicolae il duc la "Mc.Donald's" asa ca a fost foarte bucuros si el cand si-a primit pachetul din manutele lui Mircea.
In alta ordine de idei, Mircea e racit, a luat raceala de la Andrei...deh daca sunt frati tre sa le imparta pe toate si bune si rele.Stranuta una intr-una si-si spune singur "tate" de cate ori o face...asa ca suntem plini de muci si "tate". Mai nou vine dupa mine si striga "muti,muti" probabil ca pe "ci" inca nu-l poate spune. Azi l-am invatat sa-si sufle nasul...hi,hi,hi,si se distreaza asa de tare cand vede ce produce!
Mai greu e cu noptile, ca se trezeste plangand ca nu poate respira...offf...dar trece si asta cumva!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
ione spune:
Si noi ne-am tuns si aratam ca niste baietei, dar mi-am propus de la anul sa nu le mai tund, decit poate virfurile.
Mos Nicolae a fost foarte darnic pentru fetele mele, au primit fructe, duciuri si rochite superbe, chiar am facut parada modei aseara.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
carrie spune:
hello hello
fetelor saptamana asta gagalicea a mancat asa de mult si bine ca m-a uns pe suflet...asa ca sunt calma si linistita!plus ca doarme 11 ore pe noapte ca busteanu'
noi vineri dam o fuga la Bucuresti , o sa ma o intalnire si cu sefa mea de la job trebe lamurite cateva lucruri de care depinde intoarcerea sau neintoarcerea mea in firma.
plus sper ceva shopping de Craciun.
unde sunt ceva magazine si de copii gen Miniblu?cum sunt?scumpe?
vreau sa va anunt ca am aparut in calendarul Academia Mamicilor care desi e prost realizat ne-a facut o bucurie.
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
adita spune:
sper sa nu se intample ca pe vremuri cand ma laudam cu o "performanta" a copilului ca pe urma sa faca exact pe dos, dar nu ma pot abtine sa va spun ce multumita sunt. de o saptamana le dau la copii echinaceea si propolis si de vreo 2-3 zile a inceput si fata mea sa manance. nu-mi vine sa cred, e drept ca nu mananca foarte mult, dar dupa cum nu manca ea chiar nimic in afara de lapte, acum mi se pare foarmidabil ca mananca si dimineata cate ceva (mai putin ca bea lapte peste noapte si dimineata nu prea i-e foame), la pranz un castronel de ciorbita, mai spre seara un copanel, cateodata si un iaurtel. chiar imi cere ea de mancare, sper sa o tina obiceiul asta, ca mi-era tare frica sa nu se anemieze.
alycia spune:
Buna fetelor, noi tot raciti suntem dar e mai nasol ca acum luam injectii din cauza ca Mircea a facut o criza de stomac de am crezut ca ajungem cu salvarea la spital.Era palid tot si transpira si striga una intr-una "au, au" si arata cu mana la burtica.Cumva s-a linistit si apoi l-am dus la medic care a intrerupt orice medicament pe gura si ca urmare acum facem injectii cel putin 5 zile.Zicea ca aude si un murmur la plamani, deci e posibil sa fi facut si oun inceput de pneumonie...uff...si astea toate de la Andrei care a fost racit, i-a trecut si se pare ca acum il apuca din nou...mama lor de raceli!
Adita cum i spune exact la produsul ala de echinaceea?
Fetelor va pup si sa auzim de bine!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu