Copilasi de mai 2003 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
Daiopri spune:
Intai si intai sa multumim fetelor din Rom. care pe langa faptul ca au bucuria de a sta cu copilasi lor, au si bunavointa de a mentine si rubrica noastra.
Ca pe baza noastra, a celor de la servici deja, mai greut.
Apoi dorim multa sanatate celor bolnaviori.
Noi suntem bine, nu prea grasuti, avem doar vreo 13,300kg si 87cm.
Al meu a devenit tare mofturos la mancare, nu mai stim cum sa-l pacalim.
Ca sa nu mai spun ca mananca cam un sfert din cat manca pe la 10 luni.
Asa ca ma uit cu invidie la Paul, care i-a intrecut pe toti, daca nu ma insel, desi credeam ca Stefu al Korinei nu poate fi intrecut.
Acum nu stiu daca e meritul bunicilor. Chiar Parpa, mai sunt ai tai la voi?
La noi este bunica, dar tot nu are succes la mancare.
As vrea la primavara sa il trimit acasa pentru 2 luni dupa care sa merg si eu sa-l iau. Dar mi-e tare teama de cat e de in siguranta pe acolo, si cum o sa ne fie fara el.
Angi, mi-ar putea zice cum a fost fara bb-ei, dar parca nu am vazut mai nimic despre ea.
Noi capatam o gramada de alde mama si tata, dar nu inteleg de ce zice mama pe ton mai gros, iar tata mai subtire:)
Plus ca daca ne vede doar pe unu imediat il striga si pe celalalt.
Mare lucru nu vorbeste, doar azi pt cazi, baoba pt buba, si ani pt. nenea, care zau ca nu stiu de unde vine.
A si ceas si nas sunt la fel "as".
Umbla peste tot, il intereseaza doar lucrurile celor mari, calc, telcomanda, nu prea jucariile lui. Nu prea asculta, daca ii zic nu mai dihai face lucrul ala.
Dar de altfel e tare scump si iubit si i se iarta toate. Ramane sa vedem mai tarziu ce educatie i-am dat:)
Cu olita pauza, si daca il las fara pampers face si de vreo 3 ori in 10 min, dupa care ne arata si zice "na".
Cam astea ar fi despre noi.
Va dorim numai bine,
Dani si Cristinel
dana d spune:
Vai... Daiopri, credeam ca ne-ai parasit definitiv. Parpalak tot mai scrie din cand in cand dar tu si Dana Mario, ati cam disparut de mult.
Eu sunt foarte suparata la ora asta din noapte. Numai bine ca ma laudam mai sus ca Ilinca nu se imbolnaveste, si iata, azi febra 38,8 dupamiaza si 39,6 seara. M-a speriat tare,, cred ca nu a mai avut niciodata febra asa mare. Va dati seama ca a fost si bazaiata, maraita, moale, apatica, rosie in obraji... Acum scanceste in somn, nu se hotaraste ce sa faca, sa se scoale si sa urle, sau sa doarma mai departe. Si eu sunt la fel de nehotarata, sa ma pun pe scris si povestit sau sa fug langa ea.
Sa mai sciu cat ma lasa: Am vorbit cu doctora si mi-a spus sa-i dau deocamdata doar antipiretice, adica Calpol, Nurofen, eventual supozitor daca nu cedeaza. Asta pana maine, cand, daca mai face febra mai vorbim sa vedem daca trecem pe vreun antibiotic.
Ce m-a intors pe dos cel mai tare a fost altceva: Nu avea alt simptom decat febra relativ mare, dar... ieri am descopertit lipsa unui cui la o clanta la o usa, siii... mintea mea de mama exagerata a compilat repede ca ar putea sa-l fi inghitit copilul. Am studiat-o, am cercetat problema, am intrebat in stanga, in dreapta, ce s-ar intampla si ce simptome ar avea. Am tot cautat cuiul prin casa... pana asta seara cand m-am apucat a mia oara sa studiez clanta si imprejurimile si ce descopar: clanta nu avusese niciodata cui. Inima de fier (aia cu sectiune patrata care intra in clanta) nu avea gaura, probabil ca fusese lipita si acum s-a desfacut. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima, apoi a inceput sa-i curga si nasul putin, si am fost sigura ca e o simpla raceala sau... mai complicata, dar raceala.
Acum cred ca ma asteapta o noapte grea, dar nu e nici prima nici ultima pentru mine (bine ca nu a inghitit cuilul). Am mai vegheat si la capataiul Alexandrei, o sa mai veghez si la al Ilincutei.. asta-i soarta mamelor. Totul e sa nu ne lasam coplesite de ingrijorare si sa ne pastram calmul.
In legatura cu cadourile de Mosi, nici eu nu m-am hotarat. Mi-ar placea sa-i iau o papusa, dara re deja o multime de la Alexandra, si majoritatea foarte bine pastrate. ma mai gandesc la o jucarie din aia educativa, cu bitoane, cu melodii, ci behaituri si latraturi.. de le Chicco sai Fisher Price.. dar parca sunt cam depasite pentru varsta lor.. nu stiu, mai cercetez, dar repede ca nu mai e mult timp.
De mos Nicolaie, ne hoatarasem sa le luam la amandoua un Mos Craciun muzical, care merge, danseaza si canta ceva specific anotimpului, si multe dulciuri in cismulite.
Spuneti si voi ce le luati, poate ma inspis si eu.
Va pup si va doresc sanatate, si ganditi-va si la noi bolnaviorii.
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
dana d spune:
Hai ca nu mai stiu sa scriu . Citeam si radeam singura in noapte. Parca am inventat o limba noua. Imi cer scuze, sper sa intelegeti, sunt prea multe greseli ca sa mai corectez acum... si e 12:27 noaptea. Ma duc sa ma culc sa prind si eu ceva somnic. Pa!
korinna spune:
Dana-d..multa sanatate Ilincutzei!!Noi am patzit de multe ori asa ceva...cu febra si scanceli in noapte....la noi..numai cu antibiotic trece.Asta e...Acum ii dau sirop cu echinaceea(2,5 ml dimi si 2,5 ml seara)
Alina..am sa urc pozele pe webshots...sau tzi le trimit direct pe adresa de yahoo.Lui Angi i le-am trimis de ieri pe mail.sanatate multa lui Dori.
Daiopri...mai..asa e..Stefu nu mai este printre fruntasii la greutate.Oricum e destul de mare si greu.Are acum 3,500 si 88 cm.Nu e foarte mult..i sa e bine asa....ca Mihai la varsta lui..era gen Thea a Cristianei..Acu Cris nu te supara...da era ca o balerina..si inca mai este.ca i se vad coastele si nu mai stiu ce sa-i dau.Nu mananca nimik.Pot sa-i dau orice vitamine.Ma dispera pur si simplu!Asta e!
Olo..multa sanatate la Kiki!E zsezonul racelilor!!!Nu prea ai ce face.Caci..daca aerul e rece..fara sa vrei raceste puiul...caile respiratorii sunt cele mai sensibiloase la cupii!!
Va pup..si mai vb!
aaaa..am uitat sa va zic ca m-am hotarat...de la 10 ianuarie il mut pe Mihai de la handicapata aia de invatatoare.Ieri..s-a mai scris o pagina....in nerfii mei si nesimtzirea ei.
Sa va povestesc pe scurt:Ieri cand a venit de la scoala Mihai mi-a dat un portofel cu 100.000 lei in elMi-a zis ca i l-a dat cornel..un coleg..ca e alocatia lui..asa ii zisese asta.Eu i-am pus pe frigider cu gand sa-i duc a doua zi la scoala..ca mi s-a parut ciudat...Baiatul respectiv i-a zis ca si-a oprit el 100.000 ,dar ca-i da si lui 100.000.Asta prost..i-a luat.Numai ca ieri au avut in vizita o clasa de la Buzau.Un copil si-a pierdut portofelul pe hol,Cornel i-a gasit si fara sa-i zica lui Mihai de unde sunt..i-a dat lui jumate.Asta habar nu avea de unde sunt.Va dati seama ca cupilul respectiv era disperat ca nu gasea portofelul.Pana la urma vinovat era cel care a gasit portofelul si nu a spus.
Oricum vaca aia m-a sunat acasa..si m-a facut de tot rahatul.Ca eu sunt de vina..ca nu am anuntat..cand naiba ca intrase de juma de ora pe usa.I-am zis ca o sa-l mut ca m-am saturat de hazul ei.Si ea a zis ca foarte bine..ca scapa de Mihai si de mine....Decat o vaca.....!
Asa ca il mai las 2 sapt pana la 21 dec..si gata.S-o ia dracii de nebuna.SA vedeti ce tipa la mine....ca imi venea sa o plesnesc peste fata!!
Ma rog..il mut si gata!
Corinna
http://community.webshots.com/user/korinnay
adita spune:
Eu le-am cumparat deja cadourile, mai modeste, in functie de bugetul nostru, dar asta e. de Mos Niculae le-am luat dulciuri si niste hainute (pe Antim nu prea il intereseaza subiectul asta, dar pe Elena o incanta foarte tare sa primeasca ceva de imbracat, imediat si le pune pe ea si fuge la oglinda si zice mai-mai). de Mos Craciun alte dulciuri si hainute si bineinteles ceva jucarii, lui Antim un trenulet cu sina (sa vedem daca nu i-o demonteaza Elena rapid) si Elenei un covoras din ala puzzle, cu cifre (mi-a placut ca era foarte vesel colorat, poate sa si construiasca cu el cuburi sau casute, sper sa-i placa si ei). in plus le-am luat ceva pt camera lor, un ceas mare de perete, in forma de purcelusa, foarte haios, si niste stelute fluorescente de pus pe tavan
ione spune:
Au dechis Oraselul Copiilor la noi.
Am fost cu fetele au fost incintate, am ascultat muzica, povesti.
Vremea e superba la noi temperaturi de peste 15 grade.
Weekend placut.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
carrie spune:
Daiopri bine ati revenit printre noi!imi pare rau ca sunteti in clubul mofturosilor la papa dar bine ca sunt copiii veseli si sanatosi.noi sa avem nervii tari!
kori draga bien ce ai scapat de nesuferita de invatatoare.oricum probabil ca nu prea avea ce invata Mihai de la ea in conditiile date...
legat de Thea, nu ma supar mama draga ca nu-s batuta in cap da trebe sa te contrazic.gagalicea nu arata deloc a balerina, coastele nu ies ca are ditamai burdihanelul, are sunculite la piciare si duluri la maini, nu e f inalta e adevarat dar nimeni nu crede ca are doar 10 kg, ieri pe cantarul electronic dezbracata avea 10,5 deci pe unul obisnuit si imbracata sigur are 11 si ceva.si vorba dr ei, are oasele mai usoare probabil.
pe bune, din poze vi se pare slaba?eu ma sui numai pe pereti cu mofturile la papa de frica sa nu slabeasca.
stiti ce am observat?ca face mofturi la mancarururile noi sau cele care nu le recunoaste.ca ce-i place infuleca la greu.
adita, frumos Mos Neculae, nu mi se pare deloc modest.spune-mi te rog de unde ai luat puzzle urias ca saptamana viitoare cred ca vin si eu pe doua zile la Bucuresti.la Thea ii plac mult acum puzzle-urile din lemn cu animale.si e innebunita dupa reviste gen mami sau carti cu animale.ca sa nu mai zic de papusi pe care le culca si le scoala si mai noi le imbraca.de Mosul aata va primi ceva hainutze gen bodiuri ca i-au ramas mici si 2 jucarii.
dana, noi mergem la un centru aici in Cluj unde inchiriaza jucarii si i-am tot imprumutat ce ziceai tu din cele Chicco cu oratanii zgomotoase.a fost f incantata dar nu mai mult de cateva zile dupa care le-am dat inapoi.e f buna ideea asta, avand in vedere ce repede se plictisesc de ele la cat de scumpe sunt.
sanatate multa Ilincutei, nu e de la vreun canin.thea mi-a facut f rar febra si fara alt simptom si f repede au iesit apoi dinti.
meme multumesc de incurajari, pupici frumusetii de Aca:)
a!si mai vroiam sa va spun ca daca pina acu copilu meu n-a cotrobait prin sertare a inceput acum s-o faca in forta
va pupam we placut
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
dana d spune:
Carrie, si eu m-am gandit la asta (sa imprumutam jucarii) dar nu cunosc nici un astfel de centru. E adevarat ca nu merita investitia, jucariile astea sunt destul de scumpe iar copiii nostru prea mici ca sa le aprecieze pe termen mai lung.
Nu e de la canin, avem toti caninii si 4 premolari, nu cred ca mai e ceva de iesit deocamdata. E si putin ragusita, si pe mine ma ustura gatul, cred ca e un streptococ. Problema e ca nu a mai facut febra asa ca nu i-am mai dat nici un medicament, dar parca nici bine nu e, noaptea se mai scoala plangand cu o voce de ratoi.
adita spune:
ieri am tuns-o pe Elena si arata tare ciudat, parca e un baietel. ii sta si parul aiurea, ca e ondulat, dar acum fiind scurt nu mai face bucle, doar sta imprastiat in toate directiile. imi pare tare rau ca i-am tuns buclisoarele ei dupa cera ma topeam, dar nu statea deloc cu parul prins si transpira foarte tare
ange spune:
hop si noi...
nu reusesc deloc sa intru sa va citesc dar sa va scriu!!!
nu am timp.asta-i motivul.
Robi este bine,merge la gradi cu mine,a inceput sa vorbeasca,are aproape toate maselutele si toti dintisorii,este un brav barbatel,frumusel foc si tareee nebunel.Se bate cu copii la gradi pe jucarii,trage de par,musca,zgaraie,face de toate chiar daca este cel mai mic din grupa.Prinde repede orice prostie si o uita tareee greu
Mananca singur,singurel si asta fara sa se murdareasca.Astai singurul lucru bun invatat la gradi.In rest...
Maia a facut 6 ani pe 16 noiembrie,am avut petrecere mare,e stirba,2 dinti lipsa si alti doi care se misca.Arata ca o mica vrajitoare.Merege la scoala si este tare incantata cu toate ca sta cam mult de la 8,00 dimin. la aproape 18,00 seara.
Cam asta e pe pe la noi.
In rest iarna,ger,vant,etc.
Va doresc Sarbatori fericite asta daca nu reusesc sa intru inainte de Craciun pe aici,sa fiti iubite,fericite si "bebelusilor" de mai sanatate multa cu ganduri bune!
ange,mamica de 2 ori