Copilasi de mai 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu ii mai dau cate putina ciocolata, i-am dat mai demult si cacao cu lapte, dar foarte putina cacao. Nu am observat nici o reactie.
Suc nu-i dau decat Tedy si suc de portocala facut de mine. Din pacate alte fructe nu mananca in afara de banana si sucul de portocala. vad ca e foarte rezistenta si nu s-a mai imbolnavit de..... multe luni. Sa o tinem tot asa. Sunt cam ingrijorata ca Alexandra e racita si sunt toata ziua nas in nas. Eu i-am mai dat si vitamina C, dati-le si voi ca nu strica, e buna si pentru fixarea fierului (cred ca am mai spus asta ).
Ilinca (Ica) mi-a facut capul mare in casa in ultimul timp. Nu pot sa fac nimic, vine mereu la mine, ridica mainile si tipa "Bate, bate, ...." adica sa o iau in brate. E foarte mamoasa,cum nu ma uit la ea, ma striga "mama, mama..." pana ma uit si ii raspund. Poate sa strige si de 10 ori si mai mult daca nu-i raspund. Apoi, cand ma uit la ea rade la mine si incepe si "vorbeste" muult, muult si nu inteleg o iota, dar e foarte fericita ca sunt atenta la ea.
Aalina sanatate lui Dori, da-i si vit C.
Carrie, imi inchipui ce te-ai speriat. Totul e sa-ti pastrezi cumpatul si sa faci ce poti sa remediezi situatia.
Cu mancatul nu te stresa, au perioade, cum a inceput asa o sa treaca. Daca insisti mai rau faci. Mai bine las-o cat vrea ea, nu o sa slabeasca, ii va trece repede faza. Am patit si eu cu Alexa care era foarte mancacioasa in general.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Danad citind despre Ilinca imi amintesc de un nepot al meu care putea cere si doua ore ceva ce ii trebuia. El rezista...maica-sa nu :)) Si nu era taur...ce sa mai spun de ai nostri.

Dori azi a fost marait rau de tot si nu prea mi-a mancat asa ca va inteleg pe cele care aveti problema asta. Doctorita mi-a spus ca nu are rosu in gat. E o raceala simpla. Da vedeam eu ca nu ii e bine. Sper sa treaca pentru ca eu sunt cu resursele sub nivelu marii. E un pic sacait si de la canini asa ca s-au adunat toate.

Am vrut sa il trec la un somn pe zi da nu am nici o sansa. Se pare ca lui ii trebuie doua si zau ca nu ma deranjeaza. Macar de dormit (cu exceptia noptii trecute) doarme bine.

Danad acum si noi mancam banana, portocala si mar ca fructe.

Carrie te cred ca te-ai speriat. Tin minte cand mi-a vomat asta asta vara prima data am zis ca imi sta inima. Sanatate multa si pofta de mancare.
Va pupam pe toti.

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Alina asa se intampla cand vine una vin mai multe...
sanatate multa!

Theiutza mea rupe tot mai multe cuvinte:o faza dragutza...noi ne-am obisnuit sa dansam seara toti trei prin casa imbratisati.si ieri topaia Mihai cu Theia in brate la care se apuca asta mica sa strige:"maaaaami, maaaami, aide tu!(haide si tu)".am crezut c-o pap...
plus ca nu va zic ca stie cand plecam de acasa fiecare ca trebuie sa ne luam haine, ni le arata, genti le stie pe a fiecaruia, caciuli si mai ales ca trebuie sa ma rujez.
cand venim sta ca un gardian sa ne descaltam.
nu va mai spun ce ritual avem cand vine cineva la noi, abia scapa nedescaltati, imi arata frigiderul sa-i servesc pe oameni cu ceva ...
Dana si asa cum zici tipa mami de 20 de ori sa ma uit la ea cum se joaca .
cred ca e o varsta delicioasa si ma gandesc ce mult o sa pierd ca voi fi pina seara la munca.dar nu vreau sa rasucesc cutitul in rana celor care deja muncesc...

va pup

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dragi mamici, (asa carrie, rasuceste, maica :D si fa-te bine!)
Am fost azi la doctor si ne-a zis ca avem 89 de cm si 14,780 kile... Ba chiar ne-a masurat de doua ori ca sa fie sigur. La cintarit a stat ca niciodata, linistit si potolit, de-a dat-o gata pe asistenta, dar mai ales pe mine, care ma pregatisem psihologic sa dam lupte pe cintar, dupa care sa ne multumim cu o aproximare aproximativa.. Acasa, distractia lui favorita e sa topaie pe cintar si sa se catere pe portiunea aia mai inalta, care arata greutatea...
La capitolul vorbire, cea mai mare incintare a mea e ca zice mama cu directie si intentie. Adica prima oara. Datile urmatoare e posibil sa le zica numai asa de distractie ca ma vede ca ma topesc de tot. Urmatoarele 50 de dati adica. Ne-am intilnit la doctor cu Claudya si cu Emma, care era bolnavioara, si ne-am fugarit oleaca pe coridoare si m-am rugat de el vreun sfert de ora sa zica mama - si nimic - nici macar Emma, care zice de o gramada de vreme.. Nu m-au bagat in seama copiii deloc, in schimb, in masina pe drumul spre casa, mi-a zis si mama si de toate - banuiesc ca impresiile de la doctor, ca numai in conversatii si risete m-a tinut.. Banuiesc ca bunicii ar fi inteles cu 10 % (cel putin) mai mult din ce zicea el, eu, tolomaca, n-am inteles nimic (in afara de mama).
Sa nu uit de ciocolata si dulciuri, ca tot vreau sa va scriu de o vreme - i-am dat de Haloween (si i-am si facut poza cu ocazia aia, sa nu zica dupa aia cind o fi mare ca nu i-am dat :D) si cam atita. Ce-i drept, nici noi nu prea mincam in casa.
Despre usi nu trebuie sa va mai povestesc cit de incuiate le tinem pe toate de cind cu spargerea de acum un an - cind a trecut anul?????

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Parpa...nu au venit gerurile inca???
Alina,Angi..am facut poze la serbarile Galatiului!
Noi suntem bine...Dorim sanatate multa tuturor....!!
Azi..ma refac dupa zilele trecute...si dupa ce ..ieri a fost ziua maicamii!
va pup!

Corinna

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Si noi avem aceeasi manie cu cintarul, topaim pe el, il plimba in toata casa la fel si cu scaunelele lor.
Ce faceti de sarbatori, Sf. Nicolae?
Cine face pe mosul?
Noi ne-am luat costum de mos.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Noi tot raciti da parca nu asa rau. Ieri a fost un cosmar.

Ione eu inca nu i-am luat cadouri...iar pe Mosu cred ca anul asta nu o face nimeni. Poate la anu'.

Korinna si unde sunt pozele alea?

Parpalak sa cresteti mari. Speculeaza copilul cuvantul "mama" :)))

Carrie designer se face fata...si isi testeaza atitudinile pe voi :))

Pupici

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

despre noi, vesti nu prea bune :(
kiki nu mananca. cred ca a facut o gastrita ceva si are interdictie la produse lactate. Vomita intr-una, nu mananca nimic. Da'-i vioaie, si-l cere in permanenta pe lulu. Eu sunt necajica, la la cat de scobitoare-i domnisoara, daca mai o tzine mult pe regimul asta, ajungem sigur la spital :( Spêr sa dea roade tratamentul si sa-i revina pofta de mancare ;)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Olo imi pare rau de probleme, va dorim sanatate multa!!dar de la ce sa faca gastrita asa micutza?aciditate mare?da-i vitamine daca nu si le ia din papa.

si noi mofturim la mancare...de greutate nu mai zic ca tot pe la 10 kg si ceva...in rest vesela si alearga de nu se poate!

daca vreti sa ne mai vedeti avem ceva poze si de la gradi la albumul de un an si 5 luni.

parpa, pupici la flacaias, da ce baiat mare s-a facut!brava!

ione de Mos Nicolae pe acasa, nu stiu ce sa-i iau cadou.idei?

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Ma urnesc foarte greu sa scriu,dar sa stiti ca sunt la curent cu toate boroboatele pe care le fac micutii vostri.
Carrie,nu-ti face probleme pe marginea lipsei poftei de mancare.Anca nu a mancat niciodata cu placere,mesele sunt adevarate "scene tensionate",cat despre proportiile pe care a reusit sa le atinga,aproape ca nu indraznesc sa va povestesc.Anca are 9kg si 82cm.Este mignona,slabuta,dar departe de a fi un copil aschilopat.La cum danseaza si canta,cred ca se pregateste pentru cariera de dansatoare,unde mai pui ca-si controleaza zilnic silueta,cantarindu-se de zor.Danseaza cu pasi,a invatat-o fata bonei,nici nu va vine sa credeti ce figuri este in stare sa faca,este un adevarat talent.
In rest,toate bune si frumoase,daca nu am pune la socoteala ziua de ieri,cand am fost la un fel de party cu copilasi,pe care dupa ce-i pupa de zor,ii pliciuia cu manuta ei mica,dar puternica peste obrajori.Dragoste cu nabadai!S-a comportat ca un adevarat "domnul Goe",a cotrobait peste tot,a spart o bomboniera,a facut vant unui ghiveci cu flori...Nu stiu ce sa ma mai fac,dar este de neoprit,nu sta o clipa ,nici macar cand doarme sau mananca si este pusa numai pe sotii.
Ii turuie gurita permanent,mai pe limba ei,mai pe limba noastra.Stie deja o multime de cuvinte,recunoaste animalele domestice,stie cum fac unele dintre ele,cunoaste partile corpului,are si cateva expresii:"ata e"-asta e,si ridica din umeri,"chica apte"-sticla cu lapte,"Aca nani,Aca gigea,Aca papa si tot asa,cam ceea ce face Anca intr-o zi oarecare de decembrie.
Cat despre deschisul usilor,slava domnului,inca nu ajunge la clante,dar cand a prins usa de la casa deschisa,s-a repezit cu "chia" direct la portiera masinii,singura la indemana.
Ne pregatim si noi de sarbatori,tati si-a cumparat un costum de Mos Craciun iar Ancai i-a luat o masina cu telecomanda(a fost fascinata de jucariile unui nepotel)si am vrea sa-i mai luam un bob pentru zapezile care vor veni.
Va doresc numai bine si iata cateva poze ceva mai noi(din toamna asta)

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput