Copilasi de mai 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

cred ca pe kiki o dau la muzica. E innebunita dupa muzica. II pun CDuri cu cantecele pt copii si tzopaie in fatza combinei muzicale. Da' tziopaie, nu gluma! Si are o ureche muzicala de numa'. Daca ma apuc eu sa cant, plange... :D Si poate sa repete cuvinte complicate, pe care nu le-a mai auzit niciodata. De ex: paralelipiped. E adevarat ca zice papapiped. N-am reusit s-o fac sa spuna 'anticonstitutionalitate'. Probabil ca uita inceputul pana ajung eu la sfarsit :D. Si-i place sa cante la pianul de jucarie!

Azi avem petrecere de Craciun la cresa. Vine Mosu!!! Abia astept sa-l vad pe mos ;)

Pupi la bebeii scumpi de mai!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor,
Duminika am cumparat un bradut alb artificial.Nu foarte inalt.Cam 1m.L-am pus undeva sus,langa TV.Si l-am gatit cu fundite si globuri rosi,margele rosii..a iesit superb si am pus si lumininitze..
Cand l-a vazut Stefan..nu va zic ce bucurie pe capul lui.Si oricine intra in camera la el..ridica manutele sus si striga:Ute-Ute
Imi vine sa-l mananac.Si el a primit catva dulciuri de Mos Nicolae.Si Mihai...Insa lui Mihai..nu cred ca-i mai dau nimik de Mos Craciun.O sa-i incheie media la purtare cu"Bine"foarte naspa...trebuie musai sa-l mut.E un copil problema.Nu-l ia la muzee,la Gradina Botanica..la spectacole.Ma simt ca dracu.Oare ce am facut sa merit asa un copil/
Ca note ..ia note bune..sau bunutze.Sunt multumita..insa pb e cu purtarea..insa invatatoarea asta..clar nu-l mai vrea.Mi-a zis ca ea vrea sa faca clasa de 24 elevi..si acum sunt 30..!!
Offf
In rest...toate sunt oki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Olo, Emma merge la cresa?
Noi am inceput sa aruncam la gunoi hirtii, merg la gunoi si spun Kaka ii deschizi usita si ele arunca la gunoi foarte incintate.

Ce caudouri luati pentru copilasi de mai?

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by ione

Olo, Emma merge la cresa?
Noi am inceput sa aruncam la gunoi hirtii, merg la gunoi si spun Kaka ii deschizi usita si ele arunca la gunoi foarte incintate.

Ce caudouri luati pentru copilasi de mai?

Ionela, Maria & Elena

icraciun

Emma merge la gradinita.
Kiki merge la cresa.

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Scuze, Kikki de cind merge la cresa, vrem mai multe detalii, la anul le dam si noi pe fete.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si fata mea e tare gospodina, pacat ca nu prea are de la cine sa invete,ca mami a ei e o dezordonata. dar de ceva vreme vine mama sa ma ajute la treaba si fata mea a prins o gramada de lucruri. scoate aspiratorul din debara, ridica marginea la covor si da cu aspiratorul pe dedesupt, sterge praful, da cu matura, duce gunoiul. asta cu gunoiul e preferata ei. daca ii dai ceva sa arunce e tare incantata, merge repede, repede si striga:"ganoiu-ganoiu".si cand face caca punem pampersul murdar intr-o galetusa si ea ia galetusa si o duce la intrare si asteapta sa-i deschid usa, sa iasa sa arunce gunoiul(de fapt nu-l arunca ea, acolo imi da mie galetusa sa o vars si pe urma o ia repede inapoi si o duce in baie la locul ei)
Alycia, sanatate lui Mircea. Elenei ii dau sirop echinaceea cu propolis, produs de o firma Elidor, parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Mai e cineva cu copil atat de energic si agitat ca mine?
Pe mine Ilinca m-a capiat, nu sta o clipa si numai prostii face. E o sursa inepuizabila de idei de nazbatii, tot timpul trebuie sa fiu dupa ea sa strang si sa inchid usile, sertarele... e in stare sa scotoceasca si in gunoi. Si ea duce pampersul la gunoi, dar trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca daca isi arunca privirea acolo e posibil sa gaseasca ceva interesant, colorat sau mai stiu eu cum si sa inceapa sa scoata si sa insire prin bucatarie. Are o dambla sa-mi imprastie tampoanele prin casa. Am pachete de mai multe feluri in dulap la baie. Ia pachetele si mi le imprastie prina casa. Ovidiu zice sa le mut, nu numai tampoanele, tot continutul sertarelor, dulapurilor ... Cum sa fac asa ceva? Pai unde tin toate maruntisurile? Stau cu totul vraiste? Pana cand? Prefer sa-i dau peste mana, peste fund... dar nu are nici un efect, in secunda urmatoare descarca alt dulap. Deschide cutii, baga in gura, nu o data mi-a imprastiat bijuteriile (alea de aur) si spunea incantata "cecei, cecei". Incepe sa vorbeasca zi de zi cate ceva nou. Are deja un repertoriu destul de bogat. Stie partile corpului, le denumeste aproape pe toate,...

Chiar acum am fugit sa vad ce boacana a mai facut ca am auzit o tranteala de ceva si plans de Ilinca. Se urcase in patul mare si de acolo mai sus pe biblioteca de la capul patului unde aveam un suport cu o lumanare parfumata (din fericire acum stinsa). Langa ea o icoana rezemata de perete. Amandoua erau cazute in pat, si cred ca-i cazusera in cap ca nu degeaba plangea. Nu credeam ca ajunge pana acolo. Se intinde si ajunge si in biblioteca din sufragerie, pe raftul de deasupra canapelei unde am cateva bibelouri si pozele inramate ale fetelor. Pana acum nu a reusit sa dea jos ceva ca am fost pe faza.
Asa ca va inchipuiti cum ma distrez eu toata ziua. Daca incerc sa fac ceva treaba, ea face boacane in timpul cat nu sunt atenta.
Iari i-am facut vaccinul antigripal. Trebuia sa il fac si lui Alexa dar asta nu a vrut cu nici un chip sa se lasa intepata. Ne-am rugat de ea o ora. Asa ca pana la urma s-a vazut vaccinat Ovidiu fara sa fie programat. Ilinca a plans putin si nu a facut nici un fel de reactii.
Va pup ca trebuie sa ma duc la vot si sa scot copila la plimbare pana nu darama casa.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Elena e destul de cumintica, nu face prea multe traznai. mai face si prostioare, ca vorba aia: baba frumoasa si copil cuminte, nu exista. cand am treaba, incerc sa-i gasesc si ei o ocupatie pe langa mine, s-o implic putin in ceea ce fac, s-o pot avea sub ochi

Mergi la inceput

Buna,
Noi ne gindim cum sa facem cu pomul de iarna, anul trecut, Elena la darimat cind era cu premergatorul, a tras de el.
Aveti idei?
Cum procedati?

Sa aveti o saptamina super.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Noi am pus aseara pomul de Craciun - in sfirsit - si-am tot stat pe linga el sa-l pazim pe Paul si sa-i explicam ca tre' sa lase globurile unde sint. N-am prea avut prilejul, ca abia le-a atins cu un virf de degetel :) Oricum, nu-i vremea pierduta, sa vedem ce decide pina la urma. Planul era ca daca nu merge cu vorba buna, sa incercam sa-i baricadam accesul la brad. Deocamdata n-a fost nevoie.
korinna, ma tot stradui de-o vreme sa-ti raspund, mama draga, iarna aici vine in ianuarie. Pina acum am avut vreo doua ninsori la care zapada s-a topit a doua sau a treia zi si cel mai groaznic ger a fost de vreo -5 (cu factorul de vint a foat mai frig, da' cine stie?).
Daiopri, cred ca regimul de fainoase e de vina. L-am pus si eu in aplicare cind avea Paul 6 luni si eram disperata ca se daduse jos de pe curba lui si incepusem sa-i bag cereale la fiecare masa si-a recuperat copilul in doi timpi si trei miscari. Da' acuma are la fiecare masa ceva de genul asta, ori cereale, ori piine, ori orez sau paste sau cartofi. Asa ca cred ca asta e misterul. Da' nu-i nimic, ca trece el pe regim dupa ce pleaca bunicii..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput