Mamici de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Mickyyy, felicitari pt decizia luata!!!
NewMami, condoleante si sper ca bebele sa nu simta supararea!

Eu am fost ieri la control si bebele creste vertiginos: are 7,3 cm. I-am vazut inimioara cum bate, piciorusele, genunchii, capul, care este destul de mare!E o senzatie extraordinara sa il vezi pe pitic!!I-a facut doctorul 6 sau 7 poze!
Greturile la mine continua, desi maine intru in a 14-a saptamana. Sper sa ma lase greturile sa pot sa poftesc si eu si sa mananc ca lumea!!
Pupici pt toate gravidutzele!
corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Abia acum m-am intors de la medic. Problema cu lichidul amniotic "cam putin" persista, dar...
L-am vazut pe bebe, se rostogolea de nebun prin burta, are 14 saptamani si 3 zile. Are tot ce poate avea la aceasta varsta: cap, ochi, coloana vertebrala, maini, picioare, etc. Sotul meu statea cu ochii lipiti de ecograf si a inceput sa vorbeasca prostii dupa ce am plecat de acolo: ca seamana deja cu el, ca sa mananc mai mult sa creasca mai repede...
Interesant este ca in "amaratul" asta de Cluj nu exista decat un ecograf 3D si ala este pentru alte treburi decat ginecologice.

14 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua fetelor, ieri nu am putut ajunge la serviciu din cauza furiei apelor din bucuresti, dupa 10 min singurii mei pantaloni de gravidutza erau murati si a trebuit sa revin acasa, sa nu racesc.
De doua zile am senzatia stranie ca am burtica putin mai mica, s-ar putea sa fie doar nebunia din capul meu, dar abia astept sa merg la eco saptamana viitoare cand facem deja 14 saptamani...
Greturile parca sa zic ca se mai atenueaza, am ramas aproape numai cu raul de dimineata.
MIckyyyy, FELICITARI, e o mare decizie si cu siguranta cea mai buna! Tu stii ce inseamna bucuria nasterii unui bebe, nu trebuie sa-ti povestim noi care suntem inca aspirante la astfel de trairi
Va urez o zi buna, cu spor la treaba!
Pupici

andutzy

Mergi la inceput

S-a intamplat ceva? De ce nu mai zice nimeni nimic de atatea ore? Ati tras la nani? Nu ca nu ar fi de inteles....

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

naniiiiii.....ce vis frumos.....n-am mai dormit de-o vesnicie! Moatza mea mica e atat de maraita in ultimele zile (cred ca-i dau dintisorii) ca toata noaptea avem program artistic. Las ca vedeti voi peste vre-un an ce v-asteapta .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mie iar imi cade capul pe tastatura azi. Cred ca o zi sint vioaie, o zi bleaga, ma deprima si vremea asta de afara...
Si ma tot gindesc la niste varza murata, cred ca fac un drum pe la bufet.
Ia uitati-va la pozele astea sa va mai dezmortii, sint echografii facute cu bebici in primul trimestru:
http://www.amazingpregnancy.com/weekbyweek/ultrasounds/firsttrimester.html

Gabitza

Mergi la inceput

Abia asteptam, Mickyyyy, face si asta parte din nebuniile starii de mamica..... Cand ma gandesc, suspin melancolic, daca tineam prima sarcina, eram mamica de 6 luni, daca o pastram pe a doua, de 2 luni si tot asa....
Dar sa privim inainte si sa speram in minunea actuala.
Gabitza, m-au luat emotiile cand am vazut ecografiile. Eu ultima am facut-o la 9, saptamani si de emotie am lacrimat si nu am vazut nimic in monitor. Acum am vazut si eu mai clar ce imi arata doctorita si cu ocazia asta a putut sa o vada si ta'su care atunci nu a fost cu mine, dar care lucreaza cu mine in birou si a putut sa vada acum.
Doamne ajuta sa fie totul bine cand mergem din nou saptamana viitoare.
Si e normal sa murim de somn, e dupa amiaza si la vremea care e afara...

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andutzy, daca te-ai emotionat la alea 2D, stai sa vezi ce te ia [plinsul la astea 3D
http://www.amazingpregnancy.com/weekbyweek/3d/index.html

Gabitza

Mergi la inceput

M-ai omorat!!!
Gata, sunt terminata! Ce bebe format si mare am! Cred ca il iubesc de 10 ori mai mult acum(daca era posibil asa ceva)....
Am simtit de parca sunt ecografiile mele, dar asa trebuie sa arate si al meu daca totul e ok, nu? Si e ok daca ne ajuta doamne-doamne!!!
Multumesc inca o data Gabitza, Va pupic.

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

M-am uitat si eu la ecografii, super!
Hai sa va spun inca un zvon. A venit azi contabila la noi la firma si mi-a spus ca o sa se faca 10 mil. sal. pentru CIC., ce ziceti? cate zvonuri acum cu alegerile.

Mari14+ saptamani DPN 14.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput