Mamici de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

bravo Mickyyyyyyyyyy!!!!
Dupa ce am citit ieri ca ti-ai facut si programarea ma gandeam ca nu mai e cale de intoarcere, hai povesteste-ne cum ti-ai convis sotul? bravo

Mari14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

BRAVO de o mie si un milion de ori MICKYYYY
.....nici nu iti dai seama prin ce ar fi trebuit sa treci "DUPA".
D-zeu te-a luminat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ce pot sa spun ... mi-au dat lacrimile si sunt bucuroasa ...

bravo Mikky ... ai salvat un sufletel ... care putea fi salvat ...

cred ca ce a fost in sufletelul tau ....

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

FELICITARII Ma bucur, pentru ca un copil dorit asa de mult trebuie sa vina pe lume.
Bravo Mickyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Vroiam doar sa va spun ca nu am nimic impotriva ca mamicile cu venituri mici sa ia o indemnizatie decenta. Nu cred ca poate sa dureze pt. ca bugetul nu e sac fara fund si, asa cum s-a spus la vremea respectiva, 90% dintre mamici au de castigat, ceea ce inseamna ca efortul e destul de mare pt. stat.

Nu vreau sa intru in controverse. Eu oricum nu am un salariu asa de mare. E vorba doar de printipii .

Cornelia (13 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)

Cornelica, doamne fereste de controversa, eu intrebam in ideea in care stii tu ceva concret

Ma bucur si eu pentru Mickyyy . Bebelusii vor creste amandoi, o sa fii o mamica fericita, n-o sa-ti para rau

Androix, fa ca mine, ignora santierul din casa, e drept ca mi-e asa de somn cand ajung acasa, acum ca se si intuneca devreme incat nu-mi mai pasa. eu taceam chitic dar se vede ca nu sunt singura

Numai bine burticilor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Bravo Mickyy, ma bucur f. mult pentru tine. !!!
sa fie intr-un ceas bun !

Eu am fost azi la faimoasa echo de 13-14 sapt.
Am facut echo normala pt. trim. 1, dar doctorul mi-a aratat manutele, piciorusele, talpile,inima, ochii, cristalinul ochilor,barbia,vezica urinara,stomacul, funduletul, coloana vertebrala, a numarat toate degetele,.
Lichidul amniotic, cordonul ombilical si placenta sunt OK.
Este tare jucaus bebele meu.
Are 61 gr, si cca. 6.5 cm.
Inimioara are 156 batai pe minut
Conform echo avem 12 sapt. si 6 zile, iar conform UM 13 sapt. si 3 zile.
Mi-a spus chiar ca se vede ceva asemanator unui penis, dar a zis ca sunt sanse mari sa fie de fapt cordonul ombilical. Se pare ca e prea devreme pt. a sti sigur sexul bebelui.
Oricum eu n-am preferinte asa ca nu m-as supara nici daca e fetita.
Din fericire si sotul meu are aceeasi parere.

Va urez numai bine si sa povestiti si voi ce-ati vazut la eco.
Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mickyyy, uelcam bec!

Simona, ce frumos... vreau si io sa vad tot abia astept ziua de luni.

Speranta, offff simt ca nu mai pooooooot. Am fix 2 luni de cand toata casa este rasturnata, adica cam de cand am aflat ca sunt insarcinata. Acum mare lucru nu mai este de facut in principiu asteptam un nenorocit de perete sa se usuce ca apoi sa poata sa-i dea pe toti 4 cu vinarom. Dar mai sunt maruntisuri, detalii care ma dispera si pe care nu vreau sa mi le treaca mesterii cu vederea ca ii vad deja ca si-au pierdut rabdarea. Chiar azi i-am trasat sarcina mamei soacre sa intre putin in ei ca si-au luat-o in cap. Cre ca cu tot cu curatenia de dupa ajung in pragul craciunului.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Bravo Mickyyy
Nici nu-ti poti inchipui cat m-am bucurat cand am citit vestea cea mare. Mi-au dat lacrimile de fericire.
Acum sa ai grija mare, mare de tine si de cel mic din burtica.
A avut un inceput mai greu, plin de framantari dar acum sper ca esti mai linistita si totul va fi bine.

Salutari tuturor burticilor care asa cum vad sunt bine.
Din pacate la mine a fost un weekend trist, foarte trist. A murit bunica mea cea mai draga si cea mai buna persoana de pe lumea aceasta. Inca nu pot sa-mi revin. Incerc sa trec peste dar este foarte greu. Mi-as fi dorit atat de mult sa nu fiu atat de departe si sa fiu acolo cu ea, sa-mi pot lua la revedere. Am iubit-o si o voi iubi intotdeauna mult de tot. A fost o persoana deosebita.
Sper ca cel mic din burtica sa fie in regula si incerc din toate puterile sa nu ma consum dar uneori durerea din suflet rabufneste si plang si plang.
Sper ca nu v-am intristat prea tare cu necazurile mele.
O sa merg la doctor inapoi pe 22 noiembrie cand voi avea 11 saptamani si sper sa ma trimita la un alt ecograf. Doar asa, ca sa stiu ca cel mic e OK.
In rest cu raul stau destul de bine de cateva zile, dar nici mancare nu prea mananc. Doar paine cu unt si cartofi copti. Sunt atat de deliciosi.
Si mie mi-au aparut cosuri. si ce mai vulcane - parca acum as fi la pubertate, nu am mai avut asa ceva de ani de zile. Sper sa treaca mai incolo.
Hai ca v-am scris nu gluma. Chiar daca nu apar ca scriu foarte des asta nu inseamna ca nu sunt cu voi, va citesc zi de zi cu cel mai mare interes.
Pupici la mamici si pe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

newmami - condoleante, ai grija de cel mic din burtika ...

fetelor mi-am cumparat pantaloni de gravida .... asa ca de'acu incolo burta mea se va lafai in pantaloni ... sus au o banda din tricot si se strang cu elastic ... super ... atat doar ca am dat ceva pe ei ,,, mi se pare cam mult 950.000 lei ...

o zi buna la burticute

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De unde ai luat pantalonii, Maruta?

Am fost aseara la control, si l-am vazut pe piticutz la ecografie, statea ca in hamac, cu piciorusele in sus, i-am vazut la un moment dat si o manutza mititica Ce senzatie amestecata de emotie si bucurie si grija pentru el am simtit!

O nelamurire am totusi. Doctorita mi-a zis sa fac triplu test, desi sint de-abia in saptamina 11. Pe unde am mai citit eu, testul s-ar face mai incolo, prin sapt. 16. Nici nu stiu ce sa fac.

Gabitza

Mergi la inceput