Viata in Germania ( XII )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Buna, fetelor!

Sunt o intrusa si am o intrebare care ma "roade" de ceva vreme: Este careva dintre voi din Rosenheim?

Sar'na si scuze de deranj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Pe unde este Rosenheim? un oras mai mare, ceva in apropriere, ca punct de reper?
narcisa

quote:
Originally posted by gianna_r

Buna, fetelor!

Sunt o intrusa si am o intrebare care ma "roade" de ceva vreme: Este careva dintre voi din Rosenheim?

Sar'na si scuze de deranj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Draga Pako,intr-adevar a venit frigul si cum esti la o asa distanta ,cred ca in Heidelberg ajungi mai rar.Dar daca ai drum cumva trimite-mi un PM.Apropo,s-ar putea sa ma intereseze sa o cunosc si eu pe Dr.ginec.,daca este romanca.Inca nu am un ginecolog aici,iar romanca ,daca e buna,ar fi bine.Problema asta o sa o mai discutam daca nu te deranjeaza.Te pup. Draga Copiloi,esti aproape intr-adevar.Poate ne intalnim intr-o zi.O sa mai vorbim.Te pup. la toate fetele si toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Fetelor frumoaselor,dati-mi si mie ceva idei in legatura cu petrecerea sarbatorilor de iarna aici in Germania si a revelionului binenteles.Este ptr prima data cand sunt aici in aceasta perioada.Ce ziceti?Este ceva interesant de facut? dulci ptr fete dragute.(sper ca intrebarea mea nu e deplasata,dar sunt printre voi ceva veterane pe aceste meleaguri,care au ceva idei frumoase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Fetelor, am fost vineri la München !!! Uraaa am scapat de consulat destul de repede si am reusit sa ma plimb prin centrul orasului (Karlsplatz --> Marienplatz). Mi-a placut enorm Domul - Frauenkirche si am nimerit la primarie, chiar la fix de ora cand dansau figurile.
Cele cateva strazi pe care le-am vazut mi-au placut mult, dar m-au socat preturile, oricum asta e alta treaba. O faza haioasa, a fsot ca m-am rastit la papuci in ICE. Cand am vazut ca merge cu 200km/h mi s-a facut instantaneu rau.
Legat de consulat, spre rusinea mea am uitat aparatul foto acasa, asa ca nu ma putut face poze la avizir. Oricum despre consul mi-am facut o parere foarte proasta, era gretos si acru de parca a baut numai otet. Noroc ca nu mai am de-a face cu el.
Pupici

Mergi la inceput

Roxana, ma bucur ca nu ti-au facut probleme la consulat, bine ca ai scapat de ei.
Cit despre ICE 200 km/ora e putin, sper sa nu fabulez da eu imi aduc aminte ca am vazut si 280 - 300 Km/ora afisati, cind am mers cu trenul in RO(am avut ICE pina in Budapesta) sa vezi atunci cum alearga....

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Cum v-am spus , eu la Tschibo sunt clienta fidela, mai ales la ustensilele de bucatarie ..... Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut Tschibo si in Iasi....undeva la parterul unui bloc,intr-un spatiu inpropriu, cu numai cateva rafturi si de ici colo cate un produs Tschibo (sau TCM, ma rog)...

Numai bine!

Alina

Mergi la inceput

Daca e vorba de TCM in Ro, si noi am carat dupa noi o cutie mare postala cu spatiu si pentru ziare tot de la TCM Tchibo cumparata la numai 500 000 lei in vara in Constanta. Am vazut acolo la Brik o gramada de chestii de la TCM. Cutia postala, aici am fi dat cu siguranta peste 50 euro. Nu stiu de unde le aduc in Ro, ceva Restposten, habar nu am.
toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

quote:
Originally posted by copiloi

Cum v-am spus , eu la Tschibo sunt clienta fidela, mai ales la ustensilele de bucatarie ..... Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut Tschibo si in Iasi....undeva la parterul unui bloc,intr-un spatiu inpropriu, cu numai cateva rafturi si de ici colo cate un produs Tschibo (sau TCM, ma rog)...

Numai bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

In Arad sunt vreo 3-4 magazine care vind produse TCM...Probabil restposten...Preturile sunt mai mici decit aici...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

quote:
Originally posted by cristinacsa

In Arad sunt vreo 3-4 magazine care vind produse TCM...Probabil restposten...Preturile sunt mai mici decit aici...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Draga Cristina, chiar nu de mult ma gandeam la tine, ca nu te-am mai "vazut" de mult pe forum (sau poate ma insel). Ai fost in Romania?? Ma bucur ca ai mai dat uns emn de viata, sper ca sunteti toate sanatoase si pupici gemenutelor.

Mergi la inceput