Viata in Germania ( XII )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Salutare fetele,

de la Tschibo cumpar mai mereu au lucruri faine si citeodata nu asa de scumpe....acum spuneti-mi voi daca si unde mai gasesc ce au avut sapt. trecuta sau 2 ,nu mai stiu(era o jaketa faina helblau super si sa nu ma duc degeaba),ma oftic ca nu am luat-o atunci

Aschiutza,vezi ca turci mai au si numai foi de varza acra asa la subvid,aia nu mi-se pare asa acra.

Cristina,ce mai fac prichindeii,sint ok acum???

Irinusha,te pup dulce si bine ai revenit printre noi!!

pa fetele si mai vb.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

adyna, multumesc de intrebare, sunt ok acuma. Am primit de la dr. un nou sirop de tuse si a doua noapte de cand ii dau deja nu a mai tusit deloc. Nici nu mai stiu de cand nu am mai dormit o noapte de la cap la coada:)
Azi ne-a speriat cat a putut sa manance la micul dejun, cred ca a ajuns-o foamea dupa atatea zile. In schimb ieri a cules de pe afara un purice si este piscata toata. Azi noapte nu au aparut piscaturi noi dar ieri la pranz a muscat-o toata un nenorocit. Si acuma cand se scarpina striga "ai purici!!". Noroc ca nu intelegem decat noi:)
Va pupam si va uram un weekend placut! la ce vreme e la noi... bleah!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Vezi pe

www.tchibo.de
quote:
, platesti si Versand, dar daca ti-o doresti asa de mult si o mai au si tu nu ai gasit-o altundeva, poate merita.

toate cele bune
narcisaOriginally posted by AdynaB

Salutare fetele,

de la Tschibo cumpar mai mereu au lucruri faine si citeodata nu asa de scumpe....acum spuneti-mi voi daca si unde mai gasesc ce au avut sapt. trecuta sau 2 ,nu mai stiu(era o jaketa faina helblau super si sa nu ma duc degeaba),ma oftic ca nu am luat-o atunci

Aschiutza,vezi ca turci mai au si numai foi de varza acra asa la subvid,aia nu mi-se pare asa acra.

Cristina,ce mai fac prichindeii,sint ok acum???

Irinusha,te pup dulce si bine ai revenit printre noi!!

pa fetele si mai vb.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, stiti citi bani se iau pt a transfera citiva euro intr-un cont din Romania dintr-un cont din Germania? As vrea sa donez ceva pt baiatul de 19 ani, dar nu am multi bani (deh, somera :( )si nu as vrea ca doar jumatate din ei sa ajunga la el. Mai vrea cineva dintre voi sa ajute la acest caz? Daca da, cum vreti sa faceti ? Sau daca ati ajutat la vreunul dintre cazurile prezentate pe desprecopii, acum ati procedat?

(PS:daca pare nepotrivit mesajul meu, scuze, dar stiu ca numai voi puteti sa raspundeti exact la intrebarile mele. ).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Fetelor, stiti citi bani se iau pt a transfera citiva euro intr-un cont din Romania dintr-un cont din Germania? As vrea sa donez ceva pt baiatul de 19 ani, dar nu am multi bani (deh, somera :( )si nu as vrea ca doar jumatate din ei sa ajunga la el. Mai vrea cineva dintre voi sa ajute la acest caz? Daca da, cum vreti sa faceti ? Sau daca ati ajutat la vreunul dintre cazurile prezentate pe desprecopii, acum ati procedat?

(PS:daca pare nepotrivit mesajul meu, scuze, dar stiu ca numai voi puteti sa raspundeti exact la intrebarile mele. ).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

askiutzä eu am trimis cu autocarul. plic la sofer...dar nu mai stiu cit costa parca 5 sau 10 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by aschiutza
Fetelor, stiti citi bani se iau pt a transfera citiva euro intr-un cont din Romania dintr-un cont din Germania? As vrea sa donez ceva pt baiatul de 19 ani, dar nu am multi bani (deh, somera :( )si nu as vrea ca doar jumatate din ei sa ajunga la el. Mai vrea cineva dintre voi sa ajute la acest caz? Daca da, cum vreti sa faceti ? Sau daca ati ajutat la vreunul dintre cazurile prezentate pe desprecopii, acum ati procedat?(PS:daca pare nepotrivit mesajul meu, scuze, dar stiu ca numai voi puteti sa raspundeti exact la intrebarile mele. ). Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Eu am trimis o data la o fata din elvetia pt Teodora si acum pt Paul la adminstrator, amindoua situatiile prin plic normal. Eu mai fac si transfer de bani prin bamca, asa trimit acas la ai mei, sa stii ca nu e chiar scump, de ex e mult mai ieftin decit western union sau alte servicii rapide, banii se pot ridica cam in 3-4 zile. Dar depinde ce banca este in Ro, sa fie una care are contac direct cu cea germana de la care trimiti. Eu trimt la ai mei de la Sparkäse la Banca Comerciala de ex, dar am cumparat odata carti de la Teora si aveau un cont la o banca mai "mica" nici nu-i mai stiu numele si a costat multi bani transferul pt ca nu s-a facut direct.Vikinga& Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aschiutza am uitat sa-ti zic ca depinde de suma pe care o trimiti, adica comisionul bancii difera in functie de suma trimisa, cel mai simplu e sa intrebi, eu asa am facut si nu se problema sa-ti dea date de genul asta.Vikinga& Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu cumpar de la Tchibo..ba chiar ma uit tot timpul pe catalog sa vad ce vine intr-o saptamana doua Hainutele de copii au fost intotdeauna super,manusi,fular si alte jucarele tot bune si preturi acceptabile.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Laura (vik), la multi ani pt pitic! Uite ca face si anisorul:) Sa va traiasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii! Sa fiti fericiti impreuna multi ani de-acuma inainte!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

saluti fetele,

Narcisa merci fain,am gasit-o in seite de la tschibo si o sa merg maine la magazin sper s-o mai aiba daca nu o comand on-line.

Cristina,bine ca e mai bine si ca maninca,asta e principal....puricii dai in colo ca fug ei,altadata dezbrac-o in cada de baie pina la piele si scutura hainele. pupice

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput