Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

FELICITARI TRY SI ANDREEA!
sa va traiasca bebelasi si sa fie sanatosi! vai , mai fetelor, ce frumos si ce emotionata sunt pentru voi!
refacere rapida!

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Azi la ora 15 a venit pe lume Maria, (fetita Andreeip)!!!!!!!!

Felicitari proaspetilor parinti Andrea si Sebi!!!!!
Maria bine ai venit, sa fi frumoasa, sanatoasa si cuminte!

Dupa cum ati aflat Andreea s-a internat de dimineata la Municipal pentru a-si induce nasterea. Pe la 14 au inceput primele contractii si la 15 a nascut normal, fara epidurala!!!!!
Atat ea, cat si Maria sunt OK. Anreea revine marti acasa.

Layla (prietena a Andreei) si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

ANDRA !!! Felicitari!!!
Tot binele din lume lui Alex, sa-ti aduca multe multe bucurii!

ANDREA, ma bucur ca ai avut parte de o nastere asa rapida!FELICITARI si tie!
Sa=ti traiasca fetitza sa fie cuminte, sanatoasa, frumoasa si cu mult noroc!

Doamne ce emotii am si eu deja...
Ce de nasteri...

Dana - sapt.38
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

extraordinar! am vorbit cu ea acum 2 ore si se plangea ca nu are contractii, ca vrea sa nasca! nu-mi vine sa cred!!!

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Doamne ajuta! refacere rapida, andreea!!! bebe sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

URAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!.............

Am revenit si eu !.... Ce mult mi-ati lipsit!....

TRY....... felicitari... Sa-ti traiasca Alexutzu , sa fie sanatos si tie refacere rapida...

GANDACELULE... mi-ai dat emotii... Am crezut ca nasti si tu si stiam ca nu vrei in week-end, ca vrei sa nasti cu dr tau...

GATA!!!... Am terminat cu examenul (de fapt examenele). Ma saturasem de si zi si noapte... Am fost insomniaca benevol... Ultimele 2 nopti am dormit doar 3 ore pe noapte ... si in rest... si ...
Acum astept rezultatele!...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Felicitari Andreap.......

Sanatate multa tie si bebelinei...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!!!!
sa aveti BB-i sanatosi , mancaciosi , fara colici si sa doarma si mult!!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Gandacico, da-ne mai multe amanunte...
Saptamana viitoare, zici??? (hmmm sa vezi tu ce o sa ne sincronizam......) am eu un presentiment..
Pana la urma ce pierdeai tu acolo, in chilotei??? apa ??
eu am innebunit mirosindu-mi chilotii!

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionela roxana

Miche sa stii ca si eu miros hartia igienica dupa ce o folosesc, si ma uit taaaaare atenta prin WC sa vad daca nu a curs ceva; teroarea este noaptea cand merg la WC, ptr ca imi este atat de somn incat practic nu vad bine din cauza cetei produsa de somnolenta, si trebui sa aprind nu stiu cate becuri sa verific WC.; plus ca de fiecare data cand merg la WC. noaptea ma trezesc cu burta tare ca o minge, iar dupa ce urinez trebui sa stau sa miste bebe, ca sa fiu sigura ca este bine; asta este cand merg eu la WC, dar sa vezi teroare cand ma trezeste fiimea in miez de noapte si vrea la WC.; uneori din cauza somnolentei nici nu o aud ce spune, realizez ca vorbeste si-mi spune ca vrea sa faca pipi, si de multe ori ii spun, "lasa ca faci maine"(iti dai seama ce mama iresponsabila sunt, dar asta este), dar ea insista mititica si-atunci trebui sa ma scol musai s-o duc la WC., sai dau pantalonii de pijama jos si chilotii(ca si ea de somn nici nu stie pe unde merge), s-o urc pe WC(faza tare este dupa ce face pisu, caci ma vede pe mine cand fac si miros hartia, si face si ea la fel ca mine, si ce-o mai miroase si o studiaza, si dupa ce se da jos dupa WC. sa vezi ce mai cauta prin WC), iar faza cu mirositul si studierea hartiei la ea dureaza ceva timp, si atunci stau jos langa ea, si de multe ori adorm instantanu, la sfrsit trezindu-ma ea, sa o dau jos de pe WC si sa o spal pe maini; dar ma multumesc totusi ca numai folosesc pempersi si ca face la WC, si mai ales ca nu-mi face in pat(sunt tare egoista nu, nici cu fundul in caruta, nici cu el jos);
Miche eu acum am vazut cand ai tu DPN.; practic de-acum oricand poate iesi bebe; eu pe fiimea am nascut-o la 38 sapt. si 4 zile, iar acum mi-a spus ca daca va veni momentul sa nu ma sperii ca este ceva normal, si ca nu va fi nici o problema cu bebe, caci daca am ajuns pana aici este OK., dar eu as dorii sa mai stea vreo 2-3 sapt. acolo in burtica(mie mi se pare prea mic la 2800-2900g, si plus de-asta il vreau sagetator nu scorpion, macar sa depaseasca data de 23 nov. si atunci voi fi cu inima impacata

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Ce ai descris tu Roxana, mi se intampla si mie exact! (mai putin ca pe mine nu ma trezeste si altcineva pt pipi..
Nici eu nu vroiam scorpion , ca e plina familia mea .. mama azi, pe 11 fratele pe 19 sotia lui.
Si intre datele aste va fi si bebele meu, ca na! nu mai are rabdare.
Ai dreptate cu greutatea bebeleui, dar ma gandesc ca poate iese mai usor , daca n-are 4 kg ..si are timp sa ia in greutate!!
oricum , m-am saturat de burtoi..

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

Fetelor... va multumesc f mult pt sustinere, sprijin... pt urarile de bafta si succes... Au insemnat f mult pt mine... DanieleSb, am citit si urarea ta...

Va multumesc la toate... Mi-au dat curaj la examen!....

Nu mai pot sa stau... Am dureri cam mari de pitpalac si vad ca ma cam intzeapa si burtica f jos...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput