Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 3

dama spune:
Gandacel, mama, nu mai dai nici un semn...ne tii aici in tensiune...sau ai ramas deja la spital sa nasti...
Daca e asa, nastere usoaraaaaaaaaaaaaa. Ne rugam pt tine.
Andreei ii doresc la fel o nastere cat mai usoara si bravo ei ca a fost curajoasa sa incerce natural. Doamne ajuta sa fie bine totul.38 saptamani
pozitze

mara03 spune:
buna fetele!!
de gandacelu nu mai stiti nimic??? eu zic ccc c-a ramas la spital daca nu mai da nici un semn!!!!
ii tinem pumnii ei si lu' ioachim!
daca puteti, mai tineti-ne la curent cu ce se intampla cu ea.
multumesc! felicitari pentru fericitele care si-au vazut deja bbii si nastere usoara la toate celelalte mamicute.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

simonacip spune:
Try, felicitari pentru Alexutul, sa fie curajos si puternic ca si tine....si sa va intelegeti bine.
Si Andreei ii doresc nastere usoara si sa veniti amindoua sa ne povestiti ce si cum.
Gindacico, ce-i cu tine?
Miche, vad ca si tu te grabesti. Sa dea Dzeu sa fie bine. Eu am in continuare contractii si puiul se impinge jos de uneori ma opresc in loc de durere.... Il astept oricind...si stiu ca nu mai e mult
Simona, 40 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

ionela roxana spune:
Miche sa stii ca si eu miros hartia igienica dupa ce o folosesc, si ma uit taaaaare atenta prin WC sa vad daca nu a curs ceva; teroarea este noaptea cand merg la WC, ptr ca imi este atat de somn incat practic nu vad bine din cauza cetei produsa de somnolenta, si trebui sa aprind nu stiu cate becuri sa verific WC.; plus ca de fiecare data cand merg la WC. noaptea ma trezesc cu burta tare ca o minge, iar dupa ce urinez trebui sa stau sa miste bebe, ca sa fiu sigura ca este bine; asta este cand merg eu la WC, dar sa vezi teroare cand ma trezeste fiimea in miez de noapte si vrea la WC.; uneori din cauza somnolentei nici nu o aud ce spune, realizez ca vorbeste si-mi spune ca vrea sa faca pipi, si de multe ori ii spun, "lasa ca faci maine"(iti dai seama ce mama iresponsabila sunt, dar asta este
), dar ea insista mititica si-atunci trebui sa ma scol musai s-o duc la WC., sai dau pantalonii de pijama jos si chilotii(ca si ea de somn nici nu stie pe unde merge), s-o urc pe WC(faza tare este dupa ce face pisu, caci ma vede pe mine cand fac si miros hartia, si face si ea la fel ca mine, si ce-o mai miroase si o studiaza, si dupa ce se da jos dupa WC. sa vezi ce mai cauta prin WC), iar faza cu mirositul si studierea hartiei la ea dureaza ceva timp, si atunci stau jos langa ea, si de multe ori adorm instantanu, la sfrsit trezindu-ma ea, sa o dau jos de pe WC si sa o spal pe maini; dar ma multumesc totusi ca numai folosesc pempersi si ca face la WC, si mai ales ca nu-mi face in pat
(sunt tare egoista nu, nici cu fundul in caruta, nici cu el jos);
Miche eu acum am vazut cand ai tu DPN.; practic de-acum oricand poate iesi bebe; eu pe fiimea am nascut-o la 38 sapt. si 4 zile, iar acum mi-a spus ca daca va veni momentul sa nu ma sperii ca este ceva normal, si ca nu va fi nici o problema cu bebe, caci daca am ajuns pana aici este OK., dar eu as dorii sa mai stea vreo 2-3 sapt. acolo in burtica(mie mi se pare prea mic la 2800-2900g, si plus de-asta il vreau sagetator nu scorpion, macar sa depaseasca data de 23 nov. si atunci voi fi cu inima impacata
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

ionela roxana spune:
Try felicitari, sa fiti sanatosi amandoi; bebe somnoros si mancacios sa ai
, iar tu o refacere cat mai rapida
Gadacico daca este sa fi sosit momentul sosirii lui Ioachim iti doresc o nastere cat mai usoara posibila, fara peripetii, un Ioachim zburdalni, somnoros si macacios, iar tie muuuuuuulta sanatate
roxana

Cecilia C spune:
URAAAAAAAAA!!!!!! BRAVO TRY SI FELICITARI!!!!!
Sa aveti parte de cele mai minunate momente de-acum inainte, sa ai parte de un bebe sanatos, mancacios si somnoros si tie iti doresc refacere rapida si sa vii cat de curand sa ne povestesti cum a fost.
BRAVOOOOOOO!!!!!SI SA TRAIASCA ALEXUTZU si sa va aduca numai bucurii.
Cici si Alexia din burtica
sapt 35-a,DPN 19 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

ionela roxana spune:
Claudia si eu patesc de muuuuulte ori asa; este groaznic de dureros, incat imi vine sa plang; de durere nici nu ma pot misca; si eu tot la piciorul drept patesc, si ca sa-mi revin il masez cat pot (pulpa- dar tot nu-mi trece), si atunci il ridic putin in sus, si asa adorm, si-mi trece; chestia asta se intampla din cauza ca dorm numai pe stanga si dreapta, nu pot dormi si eu pe spate sau pe burta
, iar daca noaptea dorm dusa, apucand sa adorm pe partea dreapta, atunci bebe se apasa numai pe partea dreapta, incat in momentul in care ma trezesc sa merg la WC. nu ma pot misca de durere
, parca sunt baba cand ma ridic, ptr. ca ma sprijin de toate cele ce gasessc in cale(pat, masa, scaun, sotul razand de mine
), merg ca o rata laposata, si plus de asta am burta pietroi
; la mine din cauza ca bebe sta numai pe partea dreapta, si-mi apasa cu capul jos,in zona inghinala vasele de sange sunt groaznic de umflate, pline de sange(prima oara crezand ca este inceput de hernie, caci si daca stau prea mult in picioare sau merg prea mult imediat se umfla venele si incepe sa ma doara zona pitpalacului
); te pup si ai grija de tine si bebe
roxana

gandacelu spune:
fetele, am revenit!
mai dureaza... dar dr de garda a zis ca probabil saptamana asta... nu mai repede... DACA STAU CUMINTE!!! ceea ce voi face!
try... felicitari! ma bucur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult pentru voi!
am vorbit si cu andreea... n-am apucat s-o vad, desi de la municipal vin...
stati sa citesc noutatile si revin!

fulguletz spune:
mamici
IrinaA... 20 oct (1 nov)
- Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.holytrinitybc.org/images/PhotoDeSHop/" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct)
- Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40
- Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov)
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15
- Ana Denisa, 2.600g www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=10845&cid=9879" target="_blank">poze
Roserb ... 29 oct (6 nov) ora 4.04
- Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10
- Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm
Bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24
- Kenzo, 3.780 g poze
Ad rianna...3 nov (18 nov) -
+
- Tudor Andrei & Bianca Cristina
Try ....5 nov ( 31 oct) ora 23-
- Alex, 3800 g, 56 cm
Andreap....7 nov (11 nov) ora 15 -
- Maria, 3300 g, 47 cm
in asteptare
Noiembrie
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
for2nity....DPN 6 nov -
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Julyjuly ... DPN 7 nov - - Alex
Printess2 ....DPN 8 nov
Hannen ....DPN 10 nov
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov - - Mihnea Ioan
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov-
Trinity....DPN 20 nov- -Selina Alexandra
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov-
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov - - Darius
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-
Decembrie
Olga_Stan ....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Chupica ....DPN 4 dec- - Natalia
bumbacel ...DPN 4 dec-
Misticgirl ....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec -
Denisa 35 ....DPN 6 dec - - Luca
LuminitaB....DPN 6 decembrie - - Tudor Andrei
Ellina ....DPN 7 dec
Mona B ....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Karmen24....DPN 10 dec- -Maria Bianca
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 19 dec- -Alexia
Zadi....DPN 20 dec-
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
elean75 ....DPN 22 dec- - Maria
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana
total: 74 cu 34
, 31

monica-elizabet spune:
[size=5][/size=5
VESTE MARE FETELOOOOOOORRRR!!!!
A NASCUT ANDREEAP, O FETITZA DE 3,300 SI 47 CM
a nascut natural, intr-o ora, fara anestezie epidurala, cica atunci cand a vrut sa-i monteze cateterul pentru epidurala avea deja dilatatie maxima si de atunci intr-o ora a nascut.
acume ra bine cu fetitza langa ea, am auzit-o la telefon cum gangurea...doamne nu-mi vine sa cred, va zic ma blocasem nici nu mai stiam ce sa-i urez si ce sa-i zic cand vorbeam cu ea...azi dimineata statea in pat la spital si citea si acum era asa de fericita, voioasa si cu minunea langa ea.
FELICITARI ANDREEA, SA-TI TRAIASCA FETITZA, SA TE BUCURI DE EA, SA FIE SANATOASA, MANCACIOASA SI SOMNOROASA.
ei fetelor...sa dea DUMNEZEU sa fie bine si usor la toata lumea...
va pup
monica