Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Ba io zic ca-s mai insomniaca ca tine.. Simona!
Si vad ca e o liniste aici....
Gandacico , dr. Corina Grigoriu e de garda cel mai devreme pe 16 luna asta.. Din pacate pe mine nu cred ca ma tine pana atunci... dar din fericire mi-a promis ca vine si noaptea daca ma apuca.
Sper din tot sufletul sa nasti ziua si cu doctorul tau...
Sau , daca nu... sa incercam sa ne sincronizam pt ca intradevar dr. Corina Grigoriu e o femeie de nota 20. Eu o iubesc!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dragele mele

am avut o noapte... nu va spun!
contractii, bebe misca fff jos, deja in zona pubiana, la 3 degete de iesire!

am zis ca nasc azi-noapte-n pat!

de garda sunt niste necunoscuti, am sunat azi-noapte si apoi am cautat pe site si n-am gasit nici unul din cei 4 (care sunt de garda)!

mi-am dat cu pumnii-n cap ca n-am fost ieri, pe zi, la control, nu stiu de ce am oroare sa fug noaptea la spital, ma gandesc ca nu ma baga nimenea-n seama...

cred ca am colul scurtat bine... l-am rugat pe ioachim sa astepte macar pana dimineata si... uf am reusit sa dorm! ce baiat cuminte are mama!

acum iar a inceput "sa-si faca loc" - alt termen nu gasesc... se impinge spre iesire, asta e!

ma duc sa ma vada medicii de garda si, in functie de verdict, imi sun si dr!

s-ar putea sa raman acolo, daca nu, va povestesc eu!

miche, daca e sa nasc, iti spun de-acuma "la multi ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
vad ca se "inghesuie" bb-eii care mai de care sa iasa la lumina....asta e bine fiindca incet, incet se apropie termenele si noi abia asteptam sa-i tinem in brate.
eu aseara in timp ce eram in baie m-am trezit cu o hemoragie nazala de toata frumusetea, dar nu m-am prins de la inceput de unde vine...am pus mana instantaneu laapoi m-am linistit...am zis de oriunde numai de aici nu...
Andeeap, bafta azi, nastere usoara si bebelina sanatoasa, te sun mai tarziu la spital
gandacico...bafta si tie sa ne tii la curent.
try sigur, sigur e cu alexutzul ei inbrate de nu a mai dat nici un semn.
ieri am fost si am cumparat cosmeticale pentru bb-elina, plus costumasul gros...car fie vorba intre noi nu e prea gros asa ca mai trebuie sa cumpar unul...sotzul meu a zis ca sunt nebuna...dar mi-a placut asa de mult asta ca nu am mai tinut cont de grosimea lui...
va pup pe toate, duminica placuta si linsitita !

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Fetelor, indraznesc sa va aduc o veste:
Try a nascut pe Alexutzu pe 6 Noiembrie la 11 noaptea.
Sunt bine amandoi, sanatosi si fericiti... Alex este un cumintel si mami Try extrem de fericita.
O sa va povesteasca ea maine dimineata (la noi) toate amanuntele.
Felicitari Try si Bine ai venit in asta lume Alexutu'!!!

Fetelor pt ca eu nu am mai intrat de ft multa vreme pe site profit acum sa va felicit pe cele care deja ati nascut (am vazut listuta de pe 84) si sa va urez la toate numai bucurii de la bebeii vostri , sa va traiasca si sa creasca mari, frumosi si destepti si sa nu va mai incapeti in piele de mandria de a le fi mamici!!!
Bravo fetelor!!!!

Denisa si bebica din burtica - 38 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Multi pupici, Try, si sa te bucuri de Alex, sa fie cuminte si mancacios si somnoros !!!! Refacere grabnica !!!

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

BRAVOOOOOOOOOOOOO! Felicitari Try. Refacere usoara si grabnica.
Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos, somnoros si mancacios. Ma bucur ca insfarsit v-ati "intalnit", asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea si pozici cu Alexutzu scumpic.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Try,felicitari!!!!
Sa-ti traiasca Alex,sa fie sanatos,mancacios si somnoros . Tie iti urez refacere rapida si asteptam cu nerabdare sa ne povestesti.
gandacelu, iti multumesc pt sfat...O sa-l sun acum,sa vad ce zice.
Azi-noapte a fost mai nasol,m-am trezit exact din 2 in 2 ore sa fac pipi si va dati seama ce chin sa ma dau jos din pat,sa ma asez-ridic de pe wc si sa ma bag din nou in pat .Sper sa nu fie ceva grav.
Va mai tin la curent,poate intru diseara, ca azi trebuie sa merg in vizita la bunicii mei (stau aproape de mine,deci nu fac efort !).
Daca a mai patit cineva ca mine sau daca a mai auzit cazuri asemanatoare, va rog, mai dati si voi sfaturi. Va pup dulce pe toate.
gandacelu,nastere usoara daca te apuca pana diseara cand mai intru !
Apropos, fetelor, a auzit cine de doctorul Paul Alexandrescu de la Municipal ????

Claudia 36 sapt
DPN 4 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

try felicitari, sa-ti traiasca alexutzu si sa te bucuri de el, sa fiti sanatosi amandoi...abia asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost.

monica

Mergi la inceput

fetelor, am vorbit acum la tf cu andreeap, era internata in spital la municipal, dr ei este de garda, de ieri a luat ulei de ricin(la indicatiile dr-lui) si a zis ca toata noaptea a durut-o burtica, cu dureri cam ca la ciclu(daca am inteles eu bine), acum astepta cumintzica in pat, sa o apuce mai tare...oricum este supravegheata de dr ei...sa-i tinem pumnii si sa ne rugam ca totul sa fie bine pentru ea si fetitza ei. a zis ca daca vede ca se chinuie nasol de tot face cezariana fiindca oricum asa vroia ea de la inceput insa se lasase convinsa de dr sa incerce natural.
BAFTA ANDREEA! nastere usoara si bb-elina sanatoasa.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Felicitari, Try !!!!
Sa fie Alexutu sanatos si mancacios si asteptam povestea!!!

37+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput