Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35368" target="_blank">Mamici de noiembrie-decembrie (84)

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Daniela, ce vreai sa spui cu "de ce nu a iesit tot" dopul? Ce cantitate trebuie sa aiba? Probabil ca o sa mai curga sau ca atat cat a iesit a trebuit sa iasa... Eu zic sa nu-ti mai faci probleme si sa astepti cumintica, ca inseamna ca esti pe aproape...dar asta nu chiar in urmatoarele ore, ci poate urmatoarele zile/saptamani.

Gandacel, ce mai spui de apa aia? Este sau nu apa? Ai sunat dr?

Simona, sa stii ca si eu am senzatia aia de a face kk mai des (si desi nici eu nu sunt stricata la stomac, chiar de mai multe ori. Cred ca bebe e deja coborat bine si apasa pe toate alea pe acolo...se pregateste de iesire . Nastere usoara.

Try, pe unde esti? Tot nimic sau deja ai plecat la spital si nu ai mai apucat sa ne anunti? Daca e asa, nastere usoara si bebic sanatos, vioi si mancacios.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetele am vrut sa pun listutza actualizata insa ma cam grabesc, o scrisesem aiurea is am sters-=o.. sa.. ca..gandeclul..HELP puneo tu te rog, sau daca nu o pun eu maine.
ce mia faci?
felcitari adriana pt beblushii tai..pereceha ideala

try nastere usaora..sper ca deja ai scpaat de chinuri.

si..mai vorbim maine fetele

pupicimmmmmmmmmm

anne-marry 34 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna seara,fetelor!
Nu cred ca sunteti multe online acum,in week-end,dar va scriu si eu pt ca de aseara am o problemuta.Ma doare piciorul stang foarte tare.La orice miscare imi vine sa urlu de durere,nici pe wc nu ma pot aseza-ridica.Azi-noapte am dormit numai pe partea dreapta si a fost un chin pt mine sa merg la toaleta,l-am trezit pe sotul meu sa ma ridice din pat sau sa ma ajute sa ma intorc pe spate pt cateva minute.A mai patit cineva asa ceva? Nu este o durere de muschi,pur si simplu ma doare tot osul,scheletul piciorului.Si ma doare chiar rau,fetelor . Nu sunt o fire care se vaita sau slaba la durere,dar de data asta cu greu mai ma pot abtine cand misc piciorul stang. Singura pozitie confortabila este in picioare sau in cel mai fericit caz,imi gasesc o pozitie,gen "tolanita" pe scaun. Cand ma gandesc ca vine noaptea si trebuie sa stau in pat, ma apuca groaza .
Va rog,ajutati-ma cu un sfat daca ati patit asa ceva.

Claudia 36 sapt
DPN 4 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

claudia, neaparat suna dr!

am cunoscut cand am nascut-o pe ile o fata internata in spital din luna a 7-a cu o problema similara - copilul nu stiu cum se asezase si ii atingea un nerv, si trebuia sa stea sub supraveghere permanenta - poate la tine n-o fi asta... nu stiu, dar SUNA NEAPARAT!!!

fetele, eu am avut si contractii... nedureroase... acuma sunt bine... sa vedem ce se mai intampla...

anne, ocupa-te tu de lista, da?! nu mai chef de nimica

...................................

tot eu... e 10 jumate... a treia pereche de chilotei... umezi... mai mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Daca trebuie sa nasti si nu vine dr. tau cauta la garda peAlex. Badiu, Corina Grigoriu,dr. Anca, Radoi.
Astia sunt f. buni.Badiu face garzile super constiincios.daca e, poti si sa-i spui ca din partea mea( aia de-acu doi ani compozitoare, isi aminteste de mine )

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

sarumana, sabina, sper sa vina al meu!!!

oricum zic si de tine... numa sa fie unu d-asta calumea de garda!

fetele, am deja contractii dar sper sa nu fie decat o alarma falsa

ma duc la nani!!! ca asa vreau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

tot eu... e 10 jumate... a treia pereche de chilotei... umezi... mai mai

Gandacelule, asta-i sigur apica, ca altceva nu vad ce...sa curga asa de umezesti 3 chilotei... Am mai auzit de situatii cand apa s-a "scurs" treptat pt ca erau membranele fisurate. Stai cumintica in patic daca vrei sa mai amani momentul pana dupa wee.
Sper ca nu te-am descurajat si mai tare. Totusi, daca nu ai contractii dureroase, poate nu o sa se intample prea curand...

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Numai lui Badiu spune-i de mine, sper ca m-am exprimat bine.Ca ceilalti inca n-au auzit de mine, de incultura e-n floare!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele...sunt aici...Nimic inca, desi senzatia asta de a face kk nu mi-a disparut. O resimt cel mai bine cind stau in fund sau cind ma ridic in picioare...De aceea am stat mai mult in pat.nu cred sa ma apuce in seara asta, desi am contractii tot timpul si din cind in cind scurte dureri ca la ciclu
gindacica insa vad ca ...chiar pierde apa. Oricum, sa fie intr-un ceas bun si nu te mai gindi ca nu tb sa nasti sau ca ai nu stiu ce. Va fi bine, poate fi la fel de bine daca nasti si cu alt dr, nu te panica. Tu esti curajoasa, nu te inneca acum, la mal. Plus ca gindeste-te, daca e de garda un medic bun, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Nu e bun numai cu pacientii proprii, ci cu toti, nu?
Dama, da cred ca ai dreptate...se apropie, mama spunea ca nasc astazi, eu cind am fost la dr nu m-a controlat vaginal, doar eco.Deci nu stiu nimic despre dilatatie...Dr mea este convinsa ca mai am o saptamina - dupa calculele ei.
Una peste alta, m-am pricopsit cu niste mincarimi de burta cumplite, si au aparut mici pete rosii de la atita scarpinat. M-am dat cu putin alcool mentolat. Acum am remuscari, daca nu am facut bine?

Simona, 40 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu e nimeni insomniaca ca mine, observ. ...O sa ma bag si eu in pat...
Aveti grija de voi si de bb-ici

Simona, 40 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput