Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 5

FELIS spune:
MICHE ... sa-ti traiasca mama.... . Sa fie sanatiasa si sa aiba parte numai de bucurii...
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

fulguletz spune:
decembristelor, voi mai aveti rabdare?
eu cam incep sa mi-o pierd ...cu atatea nasteri si mamici fericite pe lanaga noi, asa mi s-a facut si mie o pofta! cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

FELIS spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
decembristelor, voi mai aveti rabdare?
eu cam incep sa mi-o pierd ...cu atatea nasteri si mamici fericite pe lanaga noi, asa mi s-a facut si mie o pofta!cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze
FULGULETZ... si eu simt la fel... acum ca a trecut si examenul... si mai ales ca azi am inceput si eu sa experimentez durerea ca la ciclu

Plus ca durerea e destul de cumplita si radiaza la solduri si coloana...

Pozele mele!

FELIS spune:
MICHE... ai fost plecata?
Cum de?... Tu care nu prea iesi din casa?...
Pozele mele!

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
Gandacico, da-ne mai multe amanunte...
Saptamana viitoare, zici??? (hmmm sa vezi tu ce o sa ne sincronizam......) am eu un presentiment..
Pana la urma ce pierdeai tu acolo, in chilotei??? apa ??
eu am innebunit mirosindu-mi chilotii!
pai m-am dus la medicul de garda si i-am zis de apa din chilotei, dupa care m-a suit pe masa si a bagat niste deste pan la cot in mine de mi-au iesit okii din cap si mi-a zis ca da colul e asa si pe dincolo dar ca nu nasc inca bla bla bla macar o saptamana sa mai stau cuminte in pat ca sa intru in 38... si apoi m-a trimis acasa si n-a mai zis de fisurarea membranelor

nasa mea a avut aceeasi chestie cu membranele fisurate si cica au bagat-o imediat pe antibiotic cand a ajuns la siptal (in anglia) si iar m-am ingrijorat acuma, ca cica bebeul nu mai protejat etc etc etc
cam asa
vad maine!

gandacelu spune:
miche, la multi ani mamei!
felis, felicitari pentru examen! acuma stai cumintica in pat, ca dupa efortul asta trebuie sa se refaca organismul...
ps: am beut un pahar de becks mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Miche spune:
Merci pentru urari......
Dar ce doctor era de garda?
si ma rog , doctorita mea mi-a zis ca am trecut de per critica si bebele n-are nici o problema daca vine acum.....
Asa ca de vineri, nu stau numai cuminte si nici nu mai iau no-spa!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

mate spune:
quote:
Originally posted by misticgirl
Try,felicitari!!!!
Sa-ti traiasca Alex,sa fie sanatos,mancacios si somnoros . Tie iti urez refacere rapida si asteptam cu nerabdare sa ne povestesti.
gandacelu, iti multumesc pt sfat...O sa-l sun acum,sa vad ce zice.
Azi-noapte a fost mai nasol,m-am trezit exact din 2 in 2 ore sa fac pipi si va dati seama ce chin sa ma dau jos din pat,sa ma asez-ridic de pe wc si sa ma bag din nou in pat.Sper sa nu fie ceva grav.
Va mai tin la curent,poate intru diseara, ca azi trebuie sa merg in vizita la bunicii mei (stau aproape de mine,deci nu fac efort !).
Daca a mai patit cineva ca mine sau daca a mai auzit cazuri asemanatoare, va rog, mai dati si voi sfaturi. Va pup dulce pe toate.
gandacelu,nastere usoara daca te apuca pana diseara cand mai intru !
Apropos, fetelor, a auzit cine de doctorul Paul Alexandrescu de la Municipal ????
Claudia36 sapt
DPN 4 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur
Draga mea,eu am patit si inca rau de tot,tot asa nu puteam sa ma misc deloc,era un chin pana ma ridicam si ma asezam in pat.Am fost la doctor si este vorba de sciatica,bebe atinge nervul sciatic,este destul de frecvent in sarcina si in afara de paracetamol pentru durere nu mi-a dat sa iau nimic,ca unguentele pe baza de diclofenac(antiinflamatoare) sint interzise in sarcina.Si mi-a spus ca trebuie sa ma obisnuiesc ca probabil ca voi avea durerile astea pana la sfarsit.Dar am avut noroc si pe mine m-au lasat,ce se recomanda este repaus la pat cat mai mult.Nu este ceva grav asa ca nu te speria.
Oana

FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
felis, felicitari pentru examen!acuma stai cumintica in pat, ca dupa efortul asta trebuie sa se refaca organismul...
GANDACELU... multzu, da rezultatul nu l-am aflat inca...

Pozele mele!