Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
Viktoria spune:
Draga Ana-Maria si aiceea sint uneori 4 mamici in salon sau daca ai ghinionul si sint nasteri multe chiar sase . In vizita vine multa lume insa exista si o sala mare unde poti iesi cu copilul si vizitatorii. Asistentele te ajuta si ele cit pot insa in special se ocupa de copii cu probleme(cei care sint prematuri sau au Icter si trebuie sa faca terapie). Exista si o sala de alaptat unde te poti retrage doar tu cu
. Asa ca cred ca daca iti doresti cu adevarat sa ai
la tine poti asa cum spunea si Adita. Pe linga asta mamicile trebuie sa spuna cind au nevoie de liniste si vizitatorii sa mearga afara pe hol impreuna cu copii. Cit despre microbii sau virusi , oricum copii vor fi in contact cu ei cel tirziu cind ii scoatem afara.
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!!!
La multi ani toturor Mihaelelor si Gabrielelor!
Sa fiti sanatoase , sa nasteti usor si sa aveti bebei sanatosi!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
ana maria spune:
Viktoria, aici in principiu, vizitatorii nu ar trebui sa intre in saloane chiar scrie expres "intrarea interzisa". Dar, mamicile nu au cum sa plece din camera sa lase copilul acolo si sa iasa pe hol sa stea cu musafirii. Asa ca toata lumea se inghesuie in salon. Prietena mea deja s-a acomodat bine cu bebe, copilul a inceput sa suga bine si chiar face pauze bune de somn (ieri a dormit 5 ore dupa un alaptat). Ea e cam obosita pentru ca baietelul e cam neastamparat noaptea...
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Megg spune:
Hello fetelor si LA MULTI ANI pentru Mihaele si Gabriele!!!
Leta, eu am visat azi-noapte tare urat, dar imi trece starea, nu ma tine toata ziua. Nu mai fi dpimata! Las' ca generatiile astea suntluptatoare si se descurca si mai bine ca noi, ai sa vezi! Nu te ingrijora ca aduci bebe intr-o lume rea, o sa vezi ca lui bebe poate-i place marea, muntele, calatoreste si se bucura de ce vede, poate o sa aiba prieteni super! Si vremurile vor fi altele, nu mai prinde "tranzitie"...
Ce-ai facut cu bubitele de la mancare? Ti-au trecut?
Megg 30+ si bb Mara
Monique spune:
Fetelor...
Ganditi-va la minunea din pantecele vostru...momentul nasterii nu este tocmai placut nici pentru el daramite momentele de dupa...trebuie sa se acomodeze la noul mediu...pt.Dumnezeu !...Tine-ti-l aproape de voi...extenuarea post-partum dispare ca prin farmec la vederea "mogaldetzei"...tin minte ...eu nu ma mai saturam prvindu-i fetzisoara dragalashaaaa...Ref.la prezenta intrusilor in salon...spuneti mai bine adio pudorii !... Si eu eram o "rusinoasa" dar...dupa experienta nasterii...m-am cam schimbat !...Adica...daca fiului meu ii este frica, foame, sete orice "bariera" va fi daramata de catre mine !...
La noi a fost situatia inversa: mi-l luau mult prea devreme lasandu-mi o amarnica frustrare ( sa fi fost baby-blues-ul din "cartzi" ?...probabil...).
S-aveti o saptamana usoara,
s31
simonadinca spune:

Ingeras, La multi Ani!, Multa Sanatate! Iubire si respect! Sa-ti aduca anul acesta o fetita sanatoasa si frumoasa!
La multi ani!, 

tuturor Gabrielelor si Mihaelelor care ar putea fii in aceasta sectiune. Nastere usoara si copilasi sanatosi!
pupici
simona, 28 sapt.
CEZARIANA
ana maria spune:
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor: Ingeras, Tigabita!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Lali spune:
LA MULTI ANI MIHAELELOR, GABRIELELOR SI TOATE GANDURILE MELE BUNE !
Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal
Witchie spune:
La multi ani sfintelor si sfintilor. Tigabita, unde ai disparut? esti ok? M-am tot gandit la tine zilele astea...
Anda, 28+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Leta spune:
La multi ani mamicilor sarbatorite azi.
Va multumesc pentru incurajari...dar pasa in care am intrat este foarte rea...
Ma ginesc cu groaza ca pe puiuta mea o sa o doara mijlocelul in fiecare luna, ca o sa o fluiere camionagii pe strada cind ii vor da sinii, ca o sa mearga la ginecolog - lucruri altfel normale, dar care acum mi se par groaznice...doar e vorba de puiuta mea 

Dintr-o data viata mi se pare grea si urita
si este rau, rau de tot...
Megg - inca mai am bubite, dar am fost simbata la dr. si le-a vazut si mi-a zis ca nu ajung la bebe; trebuie sa beau multe lichide, ca sa elimin raul fara a lua pastile
Leta & bb Andreea 28+
dr. tutunaru - elias