Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 8

Witchie spune:
Leta, tu n-ai ce face, zau asa...
Depinde doar de tine sa iesi din starea asta.
E chiar asa de rau sa fii femeie in Romania?
Or sa fluiere camionagiii, da, si fata va ridica delicat un anume degetel in sus si va zambi dulce si va trece mai departe...
pentru orice durere fizica exista acum un analgezic.
o trimiti la sport sa invete sa se apere singura si sa-si cultive mintea si sa stie cum sa-si tina firea in orice imprejurare. Haide, pentru orice problema exista solutii. Mie mi se pare ca tie iti lipseste o prajitura maaaare cu ciocolata. Hai sa te scoatem in oras, vrei? Te ducem la cofetarie si iti luam o floare frumoasa si pe urma iti dam un desen animat sa-l vezi acasa la computer. Think about it.
Anda, 29+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Lali spune:
Leta, eu te tin minte de la intalnire vesela si zambareata.
Hai nu mai fi pesimista, bebita ta va avea in primul rand o copilarie minunata, gandeste-te ca ii vei vedea zambetul in fiecare zi si ca se va bucura pentru o floare, o plimbare in parc, un pupic de la mamica ei, adica pentru muuuuulte lucruri simple care ii vor aduce bucurie in viata !
Si apoi gandeste-te bine, ce tinem cu totii minte : clipele frumoase ale vietii, de obicei amintirile neplacut se estompeaza cel mai repede.
Si poate cand va fi ea mare se va fi gasit leacul ca sa scape de dureri de spate in fiecare luna, camionagii nu vor mai circula prin orase ci numai in afara lor, ginecologii ne vor consulta altfel.... Cand ne-am nascut noi nu se inventase Internetul, ecograful si Dumnezeu stie ce gandeau mamele noastre!
Asa ca habar nu avem in ce lume vor trai copii nostri cand vor fi mari, tot ceea ce putem face pentru ei e sa fim calmi si sa le transmitem inca de cand sunt in burtica tot ce avem noi mai bun: optimism, ganduri bune si vesele si increderea in viitorul lor!
Hai zambeste putin, du-te sa vezi o comedie, fa cumparaturi, viziteaza-ti prietenii, scrie-ne noua, fa orice stii ca te scoate din starea asta!
Pupici,
Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Witchie spune:
Doamnelor,
Un bun prieten de-al meu, fotograf talentat, mi-a trimis in dimineata asta un link cu cateva imagini superbe, poate doriti sa le vedeti. Mie mi-au facut bine culorile :)
Pozele nu vor fi pe site decat 2 saptamani dar merita vazute:
www.fotografu.ro/noiembrie
Pentru cine are vreme si daca va e dor de mirosul de frunze ude:)
Cu mult drag pentru mamicile astea triste...
Anda, 29+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Leta spune:
sint deprimaaaataaaa si ma doare sufletzeeeelul
Voi cind va mai intilniti?
Leta 29+
dr. tutunaru - elias

adita spune:
Eu care dorm de obicei sa tai lemne pe mine, noaptea trecuta m-am tot perpelit, am visat numai operatii si doctori, m-am trezit din jumate in jumate de ora. stiu si motivul, m-am culcat cam speriata, aveam niste junghiuri in dreptul taieturii de la cezarianele anterioare.astazi am plecat cu bagajul dupa noi, crezand ca o sa ajung si la spital, dar am vorbit cu dr care m-a mai linistit. se pare ca e din cauza uterului care tot creste, asa ca se intinde taietura, plus ca bebele a coborat destul de mult in ultima vreme si cam apasa tot in zona cu probleme(si e si cam marisor, manca-l-ar mama). abia astept sa ma duc maine la control, sa vada la eco cum mai arata uterul. sper sa fie bine, dar daca nu, cred ca de de data asta chiar ma interneaza, sa fiu in spital in caz ca, Doamne fereste, cedeaza cusatura.

oana cretu spune:
LA MULTI ANI MIHELELOR SI GABRIELELOR, sa fie sanatoase si sa aiba niste bebei la fel de sanatosi!
Cuscra mea, unde umbli? Sa traiesti!
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

ingerasu spune:
Multumesc mult la toate pentru urari.
Oana stau in umbra si mananc cate o bombonica pentru fiecare din voi. Pacat ca nu suntem acum impreuna toate ca eu m-am umflat azi de bomboane, ca sunteti cam multe voi la numar. Sper sa nu dau in diabet dar totusi va trimit si voua bombonele virtuale.
Tu cum mai esti, tot mai plangi? Sper ca macar azi sa fii vesela. Eu ieri am fost la un botez, la un nepotel si era asa de micut si de cumintel ca imi venea sa-l iau acasa. Abia astept sa o tin pe cea mica in brate.
In schimb am inceput sa ma misc greu, ma rostogolesc din pat, daca vreau sa ma ridic ma trage burta inapoi, nu mai pot sa mananc multe ca imi vin toate inapoi si ma stang si pe mine chilotii (cum zicea si Crinuta) - cred ca m-am ingrasat la coapse. Cred ca o sa-mi iau un concediu de 1-2 saptamani ca as vrea sa stau linistita macar pana intru in luna a 9a, am inteles ca este mai bine ca in luna a 8a sa stam linistite ca este destul de riscant acum. Ce bine a fost in primele 7 luni, ca nu am avut nimic si nici o grija
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Viktoria spune:
La Multi Ani Mihaelelor si Gabrielelor , sa ramina sanatoase si o nastere usoara!
La noi e azi foarte frig si pe miine sa anuntat zapada. O vreme pt. o romantica si[
.

andrutza spune:
LA MULTI ANI GABRIELE SI MIHAELE!! Sa ne traiti, sa fiti sanatoase si sa aveti copii asa cum va doriti, frumosi vioi si sanatosi !!!
Cam atat, nu am timp de mai mult azi
V-am pupat!
Andrutza si bebelusa
30+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg