mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

poate te simti tu bine, dar acum ca sa te simti si mai bine poate ar fi bine sa te linistesti, sa-ti trimiti copilu la plimbare cu bunica, sau sa-l pui sa doarma (si pe bunica la fel:))) , sa-ti faci un ceai, sa-ti pui un cintec de leagan :))si o ora pina vine sotu sa dormi.

lasa ca nu te apuca, daca stai linistita! si orice ar fi, in ziua de azi se rezolva, numai sa nu intri in panica.

sa auzim de bine!

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Gandacelule are dreptate Fulguleatza, fugi la un doctor, pana luni mai e, sunt atatea cabinete, sau du-te la o maternitate si plangi pe acolo la camera de garda, s-o milostivi cineva sa se uite la tine sa vada ce ai. Si nu mai pune raul in fata!Iar daca o fi herpes, mai bine sa stii! si sa te tratezi!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Felicitari Adriana pentru gemeni - aoleo! ce frumos un baitel si o fetita - gemeni!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, va multumesc din inima, fara voi ma aruncam pe geam pana acuma!

nu ma duc la alt dr... pt ca, daca NU E, atunci e bine
daca E, atunci... oricum orice tratament dureaza 2 saptamani

badea mi-a dat deja prin telefon aciclovil - daca am scris bine

inca nu l-am luat, astept sa vina sotul...

pana luni mi-e frica sa nu nasc, ca daca e ce e, oricum am mare incredere in badea ca face ea ce-i mai bine, doar ma tem sa fie ACOLO cand o sa am nevoie...

mai, nu-mi vine sa cred! tocmai acuma! si tocmai asta??!!

Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Gandacico, si as zice sa vezi inca un medic. Chiar nu mai pierde timp si du-te la un cabinet particular ceva, amacar asa vezi daca e cazul sa te panichezi sau nu si ai incepe si un tratament intre timp. Si eu cred ca aca e rost de cezariana, ti-o face si medicul de garda, nu or fi atat de nebuni sa le spui ce ai si sa te lase asa... Eu parca presimt ca nu e ce crezi tu, dar totusi consulta alt dr, please. Si pana una alta, la patic cu tine, auzi sa o apuce curatenia...pai nu esti cumintica deloc...

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am fost si eu azi la doctor..la control..in concluzie tot cezariana ma cam pandeste, desi tocmai alfasem ca situatia ochilor e chiar buna...asta pentru ca: bebe nu da semne sa se intoarca, si doc. spune ca e maaareee...sapt viitoare fac eco sa vedem ce greutate are...asta e, nu sunt suparata deloc, adopt orice posibilitate, nu refuz nici ideea cezarienei...cum vrea bebe si Dumnezeu...adevarul e ca mi s-a cam spus mai pe fata , mai pe ocolite ca la naturala s-ar putea sa ma chinui raaau, ca deja burtica e mai mare ca bazinul...din cauza ca e bebe mare...
Eu ma pregatesc sa plec in provincie la Moreni, acasa la parinti, ca , saracii, ne asteapta si ei ca painea calda...deci , in weekend, nu ne auzim...fapt pentru care va urez de pe acum weekend linistit.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Gandacico, nu mai sta pe coada, si hai, fugutza imbraca-te si du-te la un cabinet , sau la o maternitate la urgente...ce e mai important decat linistea ta sufleteasca? Uite, de exemplu, astazi in jurul orei 16.00, o poti gasi pe doc. mea si a lui Miche, la clinica Rommed, si te poti duce linistita e un medic foarte bun, sunt sigura ca te va intelege...daca vrei adresa sau nr. de tel de la clinica vezi ca au site:www.rommmed2000.ro
NUmai fa ceva, nu mai sta....

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, merci de sfaturi, dar pana nu vine sotul nu plec nicaieri...

sunt aproape sigura ca e asta... 99%... pentru ca niciodata nu poti sti sigur (asa am patit si cu rubeola copilului acum 1 luna, erau toate simptomele si NU A FOST!) de asta zic 99% si nu 100%...

acuma, ce e bine e ca m-am calmat ca eram BLOCATA de frica

merci!

rugati-va pentru noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Gandacelule, de ce iti pui tu diagnostice singura? Auzi.. de de Internet.. Pai eu zic ca poate sa fie orice, te-ai repezit tu la herpes din prima.. Depinde, cat de mare e umflatura, e sub piele, e o excrescenta deasupra pielii, mai sunt si alte simptome.. Te-ai gandit ca poate fi o banala yeast infection?
Si eu am aceeasi problema ca tine: daca ma apuca in weekend nasc cu medicul de garda. Iar eu chiar trebuie sa fac cezariana (uter septat, circulara de cordon, copil mare) si nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa intru pe mana nu stiu carui doctor anonim de la Municipal . Incerc sa gandesc pozitiv si sa sper ca pana marti cand ma vede doctorul nu mi se intampla nimic.
Try, ma gandesc la tine si sper sa nu te mai chinui mult.. Trebuie sa existe o metoda sa-ti scurteze travaliul asta care nu se mai sfarseste.. Iti tin pumnii sa il tii pe Alex in brate cat de curand
Miche, si eu cred ca tot la sfarsitul saptamanii viitoare o sa nasc asa ca poate o sa fim colege la Municipal :-) Marti cred ca imi programeaza cezariana care probabil ca o sa fie joi sau vineri.
Onitza, daca doctorul ti-a zis ca e mai bine cezariana, atunci asta este.. Uita-te la experientele fetelor din grupul nostru care au nascut asa si o sa vezi ca toate sunt OK si o sa trecem noi cu bine si peste asta :-)

Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
rugati-va pentru noi!

asa o sa facem . Pana una alta lasa procentajele ca asa cum spune Eliza, poate sa fie o nimica toata si nu neaparat herpes. Eu refuz sa cred pana nu vezi un dr care sa-ti confirme asta.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput