mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ce inseamna yeast infection?!

umflatura nu e mare, dar ca sa fie mare, nu trebuie mai intai sa fie mica??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

ce inseamna yeast infection?!

umflatura nu e mare, dar ca sa fie mare, nu trebuie mai intai sa fie mica??!!

uite ce am gasit pe forum la Clinica Virtuala despre asta:

"Yeast infection" nu e altceva decat infectie cu levuri (ciuperci). De departe cea mai frecventa infectie de acest gen e cea cu Candida albicans, de unde denumirea de "candidoza vaginala". In sarcina tratamentul acestor infectii nu poate fi facut decat topic (adica local, in vagin). Administrarea de antimicotice in sarcina este interzisa. Ma uimeste faptul ca medicul tau ti-a prescris Clotrimazol pe parcursul sarcinii. Eu nu as fi facut asta nici in ruptul capului... Dar din moment ce nu exista vreun semn de suferinta fetala (dupa cum inteleg din cele scrise de tine), se pare ca totul e OK. Oricum, infectia NU se va vindeca atata timp cat nu ii este administrat un tratament adecvat si sotului; la primul contact te va reinfecta. El, evident, poate sa ia si pilule, dar trebuie sa urmeze in paralel si un tratament (usor) local. Inca ceva: chiar cu tratarea sotului, este posibil ca infectia vaginala sa nu poata fi stinsa exclusiv prin tratament local (aplicat tie). Sarcina favorizeaza dezvoltarea levurilor si mai mult, se pare ca tulpina de Candida prezenta la tine este una rezistenta la medicamentele uzuale. Nu e insa o mare problema, poti duce sarcina la termen si poti naste fara absolut nici o problema chiar cu o usoara vaginita candidozica".

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

da... merci, si eu de azi-dimineata stau pe topicul lui arian de ma doare creeru' dar n-am gasit nimic...

astept raspunsul catalinei...

fetele, merci, va iubesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, cum te mai simti?

gandacico, of...of...
un diagnostic nu se pune prin telefon, sau prin mail pe internet . cel mai bine e sa te vaza un doctor...Vezi ce zice si sotzu cand vine ...

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

GANDACULE... deacord cu toate fetele... Asa m-am gandit si YO... Du-te cand iti vine sotzul la un alt dr. De preferintza unde ti-a recomandat Onitza (dr ei si al lui Miche)...
Nu poti sa stai in incertitudine pana luni.
Poate fi cu totul altceva...
Si inca ceva... Nu te duce la un dr la intamplare!... Eu asa am fost si am zis ca n-o sa mai repet figura... Am fost la policlinica particulara. De fapt la Institutul Victor Babes unde mai facusem niste analize si imi placuse ca era f curat, personalul f amabil si erau f operativi... Am zis ... hai sa incerc la ginecologie ca o fi la fel... 600.000 lei consultatia... pt un tusheu vaginal de nici 10 secunde. Imi zice ca am fisura pe col... OK... Ma uit la doctorita... Ea la mine (ma imbracam)... si nimic... O iau si eu ca omul , , logic... Daca am ceva trebuie si tratament, unguent... Ma gandeam si eu ca . Vazand ca drtza asteapta sa ma imbrac si sa ple... intreb... "Si ce trebuie sa fac?" "Cum ce trebuie sa faci?"- ma intreaba ea senina. "Trebuie sa iau ceva pt fisura ...?" la care ea parca atunci ii pica fisa "A... Vrei retzeta?"... La care eu raman fara cuvinte... si ea neprimind nici un raspuns imi scrie retzeta... Am luat-o inca buimaca... nu-mi venea sa cred... si cand am iesit, fara sa ma uit pe reteta o arunc la primul cos... Pai daca ea nu mi-a dat din proprie initziativa inseamna ca nu imi trebuie, nu?... Auzi... Si 600.000 lei consultatia... si reteta imi da daca ii cer eu de parca as fi la med de fam ... ii dau o "atentie" si ea se prionde si imi da o reteta ... Bat campii acum , da sa nu va duceti asa la intamplare...
Bafta!...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

felis, ai mare dreptate, si eu am patit ceva de genul asta... de atunci merg NUMAI cu recomandare expresa!

am vorbit cu cataghe... m-am linistit... nu stiu ce e, dar ar putea fi si altceva... UN COS! de ex!

acuma mi-e rau cand ma gandesc ca faceam atac de cord pe aicea... nu stiu ce e, daca e sau nu e, important e ca m-am linistit!

o sa fac tratamenul pana luni si gata! luni vad ce e

Doamne, uite-asa innebuneste omu

ps: acuma nu ma injurati ca v-am pus pe foc, ca mai tare ca mine nu s-a perpelit nimeni! plus ca inca nu se stie ce e... nu cred sa fie cos... dar POATE totusi NU E HERPES!

mai poate fi si altele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

acum stai cumintica si nu te mai ajita frecand si smotruind pe acolo...si NU E HERPES, pot sa bag mana in foc.

foarte bine ca ai vorbit aici cu noi...pt ce suntem colege de suferinta? ne ajutam si noi cu vorba ca deh...cu fapta nu putem intotdeauna...

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

yeast infections sunt multe, de regula ciuperci, si au tratamente comune, puse sub numele de "for yeast". eu am avut candida, care este o yeast, si mi-am luat singurica din raft tratament. asa ca sunt chestii destul de obisnuite, apar frecvent la femei cind flora e paradita, insa nu se manifesta cum zici: in cazul de yeast de regula ai micarimi sau niste scurgeri . oricum din cite stiu nu e nici un pericol ptr sarcina si nastere o yeast, cel putin asa sustine doctora mea de familie:))) acuma intelegi tu... si stii cum e cu doftorii.

daca zici ca si ustura poate fi si un furuncul.

hai tine bine acolo!nu da drumul!!!:)))

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

sarumana fetele zau ca as fi INNEBUNIT fara voi!

mi-am dat si cu crema asta... parca e mult mult mai bine!

ma iertati ca v-am panicat
va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacico, cel mai bine era sa mergi la dr, asa cum a zis si fulguletz, eu zic ca nu se pune un diagnostic prin tf sau internet...trebuie vazut ce este, nu te da cu creme fara sa sti ce tratezi...pliiizzzz, daca nu te vede azi dr badea te vede maine sau te vede alt dr dar trebuie sa sti ce ai...te pup si-ti urez sanatate.
try vad ca nu a mai aparut...cred ca deja e cu bb alexutz in brate.
eu am cautat costumas pe aici prin apropiere si nu am gasit dar tocmai cand ma pregateam sa plec tatal meu a primit un tf si nu a mai putut sa ne duca cu masina...asa ca am renuntat sa mergem prea departe.,,,poate maine.
va pup si sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput