mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

uite ce s-ar putea sa fie, desi nu stiu sigur: azi-dimineata dupa ce am frecat bucataria (io frec la mm, cu periuta de dinti!) am facut un dus si am simtit niste usturimi la pitpalac... cand colo, ce simt?! (ca de vazut, nema;P) o umflatura usoara... caut pe net de-am innebunit: rezultatul: e extrem de posibil sa fie herpes genital!

acuma, de unde pana unde, nu ma intrebati ca nu am habar!

din casa n-am mai iesit, alea-alea n-am mai facut, pe sot nu-l banui... acum 1 saptamana am fost insa la control la dr... de acolo sa fie??!!

faptul ca dr nu m-a chemat azi nu inseamna ca trebuie sa stau linistita, pentru ca, v-am spus, dr mea (badea) nu se deplaseaza pt toate rahaturile si oricum ne vedeam luni...

mi-a dat sa iau un unguent, o sa vaz...

uite ce am gasit despre asta pe net:

In cazul existentei unei sarcini, infectia poate fi transmisa la nastere fatului, cu consecinte foarte grave pentru acesta - schele sau chiar moartea. Daca femeia a avut pusee inainte de nastere, ea trebuie sa anunte medicul de acest lucru.

aceasta chestie, daca e ce e, trece in 2 saptamani, deci... io oricum in 2 saptamani nasc asa ca... e incurcata rau treaba

m-am mai linistit datorita voua, si asta e cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ADRIANA, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BB-ELASII SA FIE SANATOSI, MANCACIOSI SI SOMNOROSI...REFACERE RAPIDA.
CE FRUMOS...FETITZA SI BAIETZEL....ura!!!! te asteptam acasa sa ne povestesit.
pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

de ce nu ii adresezi tu o intrebare Catalinei , urgent, pe PM sau pe adresa de yahoo ??!!! ea este ginecolog.
sigur iti va spune mai multe daca ii explici detaliat.
Catalina=cataghe aici pe forum.

Bafta!

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

liris, merci, asta o sa fac!

dar e ea ginecolog??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BRAVO ADRIANA!........

Sa traiasca gemenii, sa fie sanatosi, mancasiosi si somnorosi...
Recuperare rapida...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

gandacico, stai asa! poate nu e herpes genital, poate e altceva...
parerea mea personala este sa mergi sa te vaza alt doctor (ce daca mergi la altul?) , daca medicul tau nu poa sa vina.
trebuie sa mai gasesti tu alt doctor disponibil (chiar si la un cabinet particular) la care poti merge...sau sa-ti recomande doctora ta alt medic..
Si in functie de diagnostic , vezi ce si cum...

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

liris, merci, asta o sa fac!

dar e ea ginecolog??!!

da , ginecolog si e o fata super . foarte serioasa.
macar ptr un second opinion. o sa vezi daca vorbesti cu ea.

n-o fi asa grav totusi . sper.
hai bafta muuulta!

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

uite ce s-ar putea sa fie, desi nu stiu sigur: azi-dimineata dupa ce am frecat bucataria (io frec la mm, cu periuta de dinti!) am facut un dus si am simtit niste usturimi la pitpalac... cand colo, ce simt?! (ca de vazut, nema;P) o umflatura usoara... caut pe net de-am innebunit: rezultatul: e extrem de posibil sa fie herpes genital!

acuma, de unde pana unde, nu ma intrebati ca nu am habar!

din casa n-am mai iesit, alea-alea n-am mai facut, pe sot nu-l banui... acum 1 saptamana am fost insa la control la dr... de acolo sa fie??!!

faptul ca dr nu m-a chemat azi nu inseamna ca trebuie sa stau linistita, pentru ca, v-am spus, dr mea (badea) nu se deplaseaza pt toate rahaturile si oricum ne vedeam luni...

mi-a dat sa iau un unguent, o sa vaz...

uite ce am gasit despre asta pe net:

In cazul existentei unei sarcini, infectia poate fi transmisa la nastere fatului, cu consecinte foarte grave pentru acesta - schele sau chiar moartea. Daca femeia a avut pusee inainte de nastere, ea trebuie sa anunte medicul de acest lucru.

aceasta chestie, daca e ce e, trece in 2 saptamani, deci... io oricum in 2 saptamani nasc asa ca... e incurcata rau treaba

m-am mai linistit datorita voua, si asta e cel mai important!

GANDACULE lasa ca va fi totul bine... Vezi ca e mai bine cand spui... Pai sa innebunesti singura cu asemenea ganduri????...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Adriana felicitari, sa fie sanatosi, cuminti si mincaciosi.

Pai gindacelule daca asta e , se naste prin cezariana musai.

Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

sarmana, i-am scris...

nu stiu ce sa mai zic...

acuma ce mi-e teama e sa nu ma apuce nascarea in WE din cauza efortului de azi-dimineata (m-am certat cu mama si d-aia m-am pus pe frecat, ca in rest sunt cuminte!)

am si colul scurt si intredeschis deci...

daca nu-mi vine badea sa ma nasca in WE?! si suspecta de rahatu asta?! cine-mi face mie cezariana? medicu de garda?!

scuze ca va sterssez, dar ma simt mai bine de cand discut cu voi... tre sa vina si sotul intr-o ora, cam asa...

Mergi la inceput