mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

chestia e ca dac e ce e, e extrem de pericul pt bebi...
luni merg la control, pana atunci mi-a dat prin telefon ceva de luat dna dr...

dar daca ma apuca nasterea pana luni?

trebuie sa ma calmez, clar... eu la prima sarcina am avut contractii mari de la o stare de panica... si acuma a inceput copilul sa faca tumbe-n burta de mama focului... ca niciodata... simte el ceva...

acuma m-am blocat ca daca ma apuca nascarea in WE si nu vine dr... plus ca probabil nu trebe sa nasc natural...

am mai facut si treaba azi-dimineata, m-au luat nervii pe jegul din buacatarie si am frecat toate alea toata dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

trebuie sa ma calmez, clar... eu la prima sarcina am avut contractii mari de la o stare de panica... si acuma a inceput copilul sa faca tumbe-n burta de mama focului... ca niciodata... simte el ceva...

acuma m-am blocat ca daca ma apuca nascarea in WE si nu vine dr... plus ca probabil nu trebe sa nasc natural...

am mai facut si treaba azi-dimineata, m-au luat nervii pe jegul din buacatarie si am frecat toate alea toata dimineata!

Gandacelule, treci in pat, eventual uita-te al niste filme dragalase - comedii romantice sau desene animate - si linisteste-te; poti sa incerci si cu autosugestie:" sunt calma, sunt calma, nu am nimic otul o sa fie bine" si zic asa pana te plictisesti, si o sa vezi ca te calmezi putin

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Gandacelule, stai, mama, linistita c&a n-o fi ce te gandesti tu...incearca sa nu te mai panichezi ca poti sa nasti cum tu ai si colul scrutat rau. Stai linistita in patic si daca e descarca-te aici ca noi nu ne suparam...poate e cineva care a mai trecut prin ce treci tu si iti da vreun sfat ceva. Dr tau ce a zis cand ai vorbit cu el...daca el nu te-a chemat mai repede inseamna ca nu e grav... Sanatate multa si stai cumintica, sa vezi ca va fi bine...

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

pai ce?? cine-mi dadea sfaturi sa stau cuminte???
sunt valabile sfaturile numai pt altii????
e bine ca se misca bebele... inseamna ca e uterul relaxat si se mai joaca si el... Daca era grava joaca bebelui in burta... eram moarta pana acum !! la ce agitatie e in burta mea zilnic!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VESTE MAAARE: A NASCUT ADRIANA GEMENII!!!! Tocmai am primit mesaj de la ea: scrie asa:
"Am nacut minunile miercuri: TUDOR ANDREI SI BIANCA CRISTINA. Sunt bine, eu la terapie intensiva. Revin de acasa.
URRRRAAAAAAAA! Bravo, adriana, scumpete mica, bravo, sunt foarte mandra de tine, esti foarte curajoasa!!!!

Recuperare rapida...

Gandacico, spune-ne ce e cu tine...linisteste-te si cu calm, incearca sa redai prin cuvinte ce ti s-a intamplat...suntem intre prietene aici, nu te ingrijora!!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

BRAVOOOO Adriana. Ce veste frumoasa. Ma bucur tare mult ca sunteti toti trei sanatosi si bine si mai ales ca ai pereche
Refacere grabnica si sa revii printre noi cu micutii tai sanatosi, frumosi si mancaciosi.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Onitza, iti multumim pt veste. Avem ce sarbatori acum, iar o punem de

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by onitza

VESTE MAAARE: A NASCUT ADRIANA GEMENII!!!! Tocmai am primit mesaj de la ea: scrie asa:
"Am nacut minunile miercuri: TUDOR ANDREI SI BIANCA CRISTINA. Sunt bine, eu la terapie intensiva. Revin de acasa.
URRRRAAAAAAAA! Bravo, adriana, scumpete mica, bravo, sunt foarte mandra de tine, esti foarte curajoasa!!!!

Recuperare rapida...

Gandacico, spune-ne ce e cu tine...linisteste-te si cu calm, incearca sa redai prin cuvinte ce ti s-a intamplat...suntem intre prietene aici, nu te ingrijora!!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! hai ca m-am inseninat, o sa va spun!!! inca nitel!

sa stiti ca imi sunteti de MARE MARE ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

avem gemenasi fetelor!
Adriana, sa-ti traiasca , sa fie sanatosi! si tie recuperare rapida!
te asteptam printre noi si vrem poze cu bebelasii!

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ad-rianna, felicitari sa-ti traiasca echipa pereche. Ce frumos, un baiat si o fetita. Sa dea Domnul sa te descurci usor cu ei.

Bai, m-am enervat rau de tot. Contractiile mele s-au rarit dupa ce-am revenit acasa azi noapte de la spital. Acum sunt la 8 minute iarasi, iar unele sunt insuportabile, de simt ca nici aer sa mai respir n-am. Altele sunt medii ca intensitate si ma descurc cu ele. Nu stiu cat mai rezista sa acasa, dar si cand m-oi duce la spital din nou, de acolo nu mai plec pena nu ma ajuta in vreun fel. Eu pot sa ma chinui asa si azi si maine si poimaine pana luni cand sunt programata pt. inducere.

De dialtatie iarasi nu cred ca paote fi vorba caci macar 2 cm de ma dilatam ar fi trebuit sa pierd dopul sau parte di nel. Insa la mine... nimic, semn ca cervixul meu se tine bine in continuare. El e inmuiat de inmuiat, e scurtat la maxim, insa nu vrea sa se deschida si pace, dama. Inavata macar din experienta mea si cere-le dr. sa nu te lase atat sa te chinui in caz ca patesti ca mine cu colul.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput