Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 5
Lorelai182003 spune:
Rosa, saphir, !!
saphir, bine ai(re)venit printre noi.
Pitica acum ca vine ziua ta sotul tau cum mai e? Stiam ca esti cam trista dar imi pare bine sa vad ca esti o prezenta constanta aici la scorpiute si ca esti vesela! Te si nu uita ca de ziua ta trebuie sa faci un efort si sa uiti toate necazurile!
Ce mai face gogosica?
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
rosa spune:
Multumesc mult de urari ! Saphir, si tie
Eu va doresc tuturor scorpiutelor La Multi Ani multi, multi si fericiti, chiar daca nu pot sa intru in fiecare zi sa le urez sarbatoritelor zilei.
Doamne, batrinetile mele, azi noapte am avut prima insomnie din viata mea, cred ca trec pragul de 35 si ma apuca toate cele. Sper sa nu ma loveasca si criza femeii la treijde ani.
Zile senine si pline de bucurii va doresc tuturor !
Corina spune:
La multi ani fetelor,ca e ziua noastra azi!!!Sa traim fericite,si sa fim sanatoase sa ne putem bucura de puiutii nostrii!!
Nici nu imi vine sa cred ca implinesc 36 de ani!!!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
malina_mircu spune:
ce sa spun despre mine? sunt ambitioasa, perfectionista, nu-mi palce sa vb deswpre mine, ma enervez rau si repede dar imi trece la fel de repede, daca m-acalcat rau cineva pe coada il tin minte, posesiva, familista convinsa.
cinvazicea ca simte starea celorlati. da si eu simt starea de spirit a celorlalti f puternis. am intuitie buna. si chestia cu clarviziunea... am vise premonitorii (ca si bunica mea), dar in ultima vreme nu prea. iar cu sotul meu ne intelegem uneori aproape telepatic. mi-am gresi meseria trebuia sa fiu vrajitoare .
ma regasesc bine in descirerea generala a zodiei
horoscop http://www.eva.ro/horoscop/scorpion/index-g.html
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
Lorelai182003 spune:
Corina, Pitica, Claudya !!!!
Sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa fiti sanatoase alaturi de puiutii si sotii vostri!
Asteptam detalii de la party-uri, sunt sigura ca o sa fie sooooper!
Pup!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
saphir spune:
Corina, Pitica si Claudya
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de ce e mai bun pe lume, alaturi de familiile voastre.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Anina_n spune:
La multi, multi ani fericiti, Corina, Claudya si pitica ! Sanatate si implinirea tuturor viselor ! Sa aveti parte de o aniversare cat mai frumoasa si daruri si mai frumoase !
Malina, si eu cu sotul suntem o pereche de scorpioni, si asa este, ne intelegem la multe din priviri, suntem gand la gand. Desi nu suntem chiar la fel, avem multe in comun, totusi. Altfel n-ar fi rezistat relatia noastra, de mai bine de 13 ani.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Boghita spune:
Suntem scorpioni si eu si fiica mea. Eu pe 20.11.1970 si ea pe 12.11.1997. Sa fim sanatosi si numai bine si celorlalti scorpioni si scorpioance. Sunt mandru ca sunt scorpion, fi-ti si voi la fel.
piticasigogosica spune:
VA MULTUMESC TUTUROR DIN SUFLET FETELOR!!!
Toate sunteti niste dragute (nu vreau sa dau nume dar voi stiti de cine vorbesc)si m-am bucurat mult sa vad ca nu m-ati uitat.Si voua va doresc tot ce e mai bun!
Desi (voi stiti ca nu sunt intr-o periada fericita) ziua mea s-a desfasurat placut,am avut cativa invitati si m-am simtit bine.I-am multumit lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am!
Desi as fi vrut sa va povestesc mai multe anul asta nu prea am ce,dar promit ca la anul va fi totul asa cum numai noi stim sa petrecem
.
La multi ani si "suratelor mele" de 16 noiembrie si numai bucurii Corina si Claudya!!!!
Si sa nu le uitam nici pe cele de astazi Giani,Katarina,Jenifer tot cu cele mai bune urari de fericire si LA MULTI ANI!!!!
pitica