Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi, multi ani fericiti, giani, Katarina si jennifer, sarbatoritele de azi ! Sanatate si implinirea tuturor viselor !

Boghita si fiica(cum o cheama?), bine ati venit printre noi ! Sedere lunga si placuta ! Si fiicei tale, micuta scorpiuta ! Sa va incante mereu !
Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Hopa! Ssssimt mirossss de berbant!
Bine ai venit Boghita printre noi si pentru fetita ta!
Te trec si pe tine pe listuta, desigur, daca vrei.
giani, Katarina, jennifer !!!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI eLaura!!!!!!!!!!!

Numai bucurii iti urez ca doar esti scorpiuta!

PS Draga Lorelai acum am vazut ca ma intrebai ce mai fac?!Dupa cum ai observat incerc sa rezist situatiei si sa-mi fac viata cat mai usoara(ai inteles de aici ca nu sunt inca schimbari majore in bine in legatura cu sotul).Dar va veni si soarele pe strada mea!!!
Ma bucur de fiica mea si de faptul ca suntem sanatoase...restul va veni candva!

Hai sa nu stricam veselia...ca doar e sezon de petreceri!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

piticasigogosica

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

La multi ani, Scorpioance dragi!
Si nu numai, intregului zodiac! ;)
Imi pare asa rau ca nu am timp sa stau mai mult pe forum, chiar, marea mea dorinta, de ziua mea si mai departe, e sa am timp! sa se intample o minune si sa am timp de tot ce vrea sufletelul meu...mmmm
Sa va dea Domnul timp sa va bucurati de tot ce iubiti si traiti!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

La multi, multi ani fericiti si plini de dragoste si bucurii, elaura ! Sanatate si implinirea tuturor viselor ! Petrecere frumoasa si daruri multe !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

eLaura!!!
Pitica, sunt sigura ca va veni soarele si pe strada ta! Imi pare bine ca te-ai simtit bine de ziua ta!
Multa sanatate si iubire.
Uite de la mine o si un !

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

La multi ani tuturor scorpiutelor si scorpionilor, multa sanatate, fericire si noroc!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Mey, iar am trecut pi pajina 2?!?
Ma rog, e de inteles, petrecerile, aburii
saphir, de ce nu ti se vad poznele de pe webshots, oricum esti foarte frumoasa, la fel ca toate scorpiutzele, nu?

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Fetelor, azi e ziua finului meu, Bogdan-Andrei, care implineste 10 ani ! La multi ani, dragul meu, sa ti se implineasca toate visele ! Lorelai, poti sa-l treci si pe el alaturi de mine si sotul meu, face parte din familie, si el !

La multi ani si sarbatoritelor din weekend, ghinetz, danitin, amo2004 si Gabitzam ! Petrecere frumoasa si daruri multe, dragi scorpiute ! Sanatate si implinirea tuturor viselor !

Pe curand !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput