Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 4
piticasigogosica spune:
Lorelai,
parca sa zic ca ar fi asa(eu sunt in decada a 3-a)mai ales partea cu dragostea si luxul(desi e cam mult spus...lux!)
Dar ma regasesc si in celelalte decade...
pitica
Lorelai182003 spune:
Si eu ma regasesc in toate da astept partea cu clarviziunea(sunt in prima decada) sa pot ceti gandurile lui barbate-miu
eli26 bine ai venit printre noi! Te trec si pe tine pe listuta-si eu tot pe 28 sunt nascuta!
Va pe toate si distractie placuta in continuare!
Sus paharul ca e timpul nostru!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
HelleneC spune:
Draga Lorelai182003, tare ma tem ca ma regasesc in mare parte in ce ai scris tu, insa sectiunea cu functiile, parca nu prea! Sunt destul de comoda uneori ca sa imi iau pe cap responsabilitati! Prefer sa fiu mai mica in zona, dar... cinstita si cu timp liber, asta e!Parca parca incep sa tin mai mult la mine si la familie decat la "carera" profesionala!
Mersi Pitica pentru urare, sifetelor (si baietilor, sa nu fim exclusiviste), dar mai ales bebeilor nascuti zilele astea! Tot norocul de pe lume sa se descarce in "ograda" lor
Kiss u!Nu uitati, repetati mereu: "ui ar za best!"
Elena &George & huzband
Lorelai182003 spune:
Da, si eu la faza cu fameleonu' sunt de acord cu tine! Si la mine e tot pe primul loc si parca niciodata nu am timp liber destul ca sa-l petrec cu ei.
Si adevarul este ca daca ai o functie extrem de vitala intr-o firma de ex risti sa petreci we pe la scarbici. Stiu ca la firma unde am lucrat eu(de constructii) inginerii erau prezenti la apel in we si stateau tot timpul peste program, mai ales vara.
Asa ca vorba ta, mai bine mica.Uafff ce destepte suntem. Las' ca noi suntem gatul care intoarce capul dupa cum vrea el(gatul adek). Suntem liderii din umbra!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Lorelai182003 spune:
Fetelorca am uitat de zilele de nastere!
Chiar daca spun cu intarziere, mai bine acum decat deloc!
AYUMI, alona, ashchiutza, HelleneC, Alyssa, delsim
Sa fiti sanatoase, iubite, cu bbi sanatosi si frumosi iar de soti/iubiti nu mai spun.....sa fie exact asa cum vreti voi!!!
Si nu uitati, cum a spus si Elena: UI AR ZA BEST!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
Anina_n spune:
La multi, multi ani fericiti, rosa, saphir si Aldo (vikinga) ! Sanatate si implinirea tuturor viselor !
Lorelai, mie mi se potriveste tot, mai putin partea cu vindecarea si clarviziunea, functiile inalte si luxul.
Fetelor, daca sunteti generoase, haideti, ajutati-l cum puteti, cu cat puteti pe Paul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
malina_mircu spune:
salve. ma bag si eu ca acum am vazut subiectul. si eu sunt scorpiutza 27 oct 1978 si sotul meu 03 nov 1977. o familie de scopioni, sa nu ne calcati pe coada. la muti ani fetelor.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
Lorelai182003 spune:
Nina, eu chiar acum am venit de la banca si am depus banuti pt Paul.
Malina, bine ai venit printre noi. Am sa te trec si pe tine pe listuta. Asteptam cu nerabdare povestiri despre tine.
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI Alyssa,Delsim(14 noi)!
LA MULTI ANI Rosa ,SAphir sarbatoritele de astazi!
Sa traiti multi ani fericiti alturi de cei dragi si de prieteni adevarati!!!!
...ca si eu ma pregatesc pentru maine...
pitica
saphir spune:
Fetelor, eu acum v-am redescoperit.
Numai ma inscrisesem pe listuta si ..gata, dar iata-ma, revin.
Va multumesc tare mult pentru urarile de bine si va doresc si eu tot binele din lume, celor ce s-au sarbatorit pana acum si celor ce urmeaza si deasemeni rosa
Pupici la toata lumea si o seara buna
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre