Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 3
cristina73 spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
Cristina 73 si eu ti-am urat "La multi ani!"...
pitica
Piticagogosica
Cred ca ai fost chiar prima care a facut asta dar eu fiind in aburii am uitat sa-ti multumesc.
Cer iertare si ca sa nu mai fi suparata pe mine, uite sunt prima care iti ureaza La multi ani! din tot sufletul si sa-ti fie viata plina de fericire.(stiu ca ziua ta e numai pe 16 nov.da vreau sa ma rascumpar)
Cu tot dragul
cristina
Anina_n spune:
cristina73, multumesc de sampanie ! mihairi, multumesc de Tiramisu ! Sanatate si noroc !
La multi ani, iubitul meu sot ! Sa ne iubim ca si pana acum, toata viata !
La multi ani, Daniela_Neagu, raducu, klavier si vioconstant ! Sanatate si implinirea tuturor dorintelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
vioconstant spune:
Multumesc mult pentru urari Anina n, la fel si tie,desi cu intarziere,, iti urez LA MULTI ANI, si tuturor Doamnelor/Domnisoarelor care si-au serbat ziua de nastere pana acum: miraklucker,tumpi,AlbaIulia, vikinga,Lorelai182003, monica-elizabet, Lory ,ralucasimarius,gina20,anda141,ralucah ,ralucoantza,Eryka
BellaDonna,totonio ,mihairi ,cristina73 ,Daniela Neagu ,raducu Klavier . .
Sa fim iubite si sanatoase,si familiile noastre la fel,si cand ne-o fi mai rau, ca acum sa ne fie.
LA MULTI ANI!!!
VIORICA
Lorelai182003 spune:
Offff, in ultima vreme nu am mai apucat sa intru pe forum fiindca n-am mai putut ajunge la ai mei(eu nu am net acasa) deoarece a venit cumnatul meu si cu un preten sa-l ajute pe sotu mieu sa repare soba ca nu mai incalzea asa ca a trebuit sa stau cu ei sa le fac papa.
Acum ca am justificat absenta mea nesimtita sa zic si eu
Eryka, BellaDonna, totonio, mihairi, cristina73, DanielaNeagu, raducu, Klavier, vioconstant si desigur Nina pt sotul tau!
Cam cu intarziere pt unele fete da ma scuzati si voi, pliz!
Distractie placuta in continuareeeeee!!!!
Va pup!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Lorelai182003 spune:
Gabitzam, te-am trecut si pe tine pe listuta.
Ramonika, hai nu mai plange ca uite si tu esti pe listuta esti la nr 5. Uite un de la mine si
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Anina_n spune:
La multi, multi ani fericiti si plini de impliniri, AYUMI, alona, aschiutza, HelleneC, Alyssa si delsim ! Sanatate si implinirea tuturor viselor ! Petrecere frumoasa, fetelor si daruri si mai frumoase !
Lorelai, multumesc de urarea pt. sotul meu !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Vinoconstant (iarasi cu intaziere !!!!) si AYUMI!!!!
Stiti voi,tot ce e mai bun va urez (ca doar meritam,nu?) si sa va ajute Dumnezeu sa va indeplititi toate dorintele!!!!
Draga Cristina73 esti o dulce,multumesc mult(esti prima care imi spune "la multi ani!"-anticipat!).Am glumit nu m-am suparat!
pitica
Lorelai182003 spune:
Uite ce am gasit intr-o revista:
Clasificarea scorpionilor, sa-mi spuneti voi daca este adevarat.
Intre 24.10-02.11, sub influenta lui Marte se nasc Scorpionii Indrazneti. Ei sunt plini de energie si increzatori in propriile puteri. Sunt inzestrati cu harul vindecarii si al clarviziunii.Calitatile magice apar, de regula, in a doua parte a vietii. Iar ei, cu mult entuziasm se dedica ajutorarii semenilor lor, caci altruismul este una din calitatile definitorii ale Scorpionilor din prima decada.
Intre 03.11-13.11, sub influenta Soarelui, se nasc Scorpionii Generosi. Starea de spirit a acestor Scorpioni este tonica si optimista. In dragoste sunt romantici, dar pot fi si teatrali. Au nevoie de admiratie, laudele le vindeca orice depresie sau angoasa. Ei cauta sa impresioneze prin tinuta, iar, in ceea ce priveste cariera sunt mari iubitori de functii. Au multa noblete sufleteasca, fiind capabil sa inteleaga orice conditie umana.
Intre 14.11-22.11, sub influenta lui Venus, se nasc Scorpionii Senzuali. Ei sunt adevarati gurmanzi dar nu numai in ceea ce priveste mancarea, ci si in dragoste. Ei viseaza la o viata luxoasa si o cariera fulminanta, si stiu sa se bucure de fiecare clipa a vietii.
Pupici
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI Alona,Aschiutza,HelleneC!
Si voua numai bucurii si impliniri!!!!
Nu uitati un pahar si in cinstea noastra
pitica