Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 2
ralucah spune:
Sarbatoritele de azi:
LA MULTI ANI TOTONIO, CRISTINA73 SI MIHAIIRI, SA VA DEA D-ZEU SANATATE FERICIRE SI MULTE BUCURII!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
nicolle27 spune:
si la multi ani,celor ce isi serbeaza astazi ziua de nastere.nu sunt la zodia mea,insa am intrat ca o "intrusa" pe pagina voastra sa vad cui pot spune azi La multi ani!Totonio si Mihairi si celor catre inca nu sunt trecuti,trecute.cu drag o ,va pupacesc si va daruiesc vorbe bune si multe
Ramonika spune:
Mey, da eu unde-s pe lista asta?!?
Ca is nascuta pe 27.10.78 si nu ma vad pe lista... De ce?
Anina_n spune:
La multi, multi ani fericiti, totonio, mihairi si cristina73, sarbatoritele de astazi ! Sanatate si implinirea tuturor viselor ! Petrecere frumoasa si daruri multe si dorite !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
cristina73 spune:
Ralucah,Nina,Nicolle multumesc din suflet de urari si va doresc si voua numai fericire si tot ce va doreste sufletul!
Urez si eu la Multi Ani lui totonio si mihairi si fetelor ce serbeaza maine, La multi ani Daniela,raducu si klavier!
Va pup pe toate si va ofer un pahar de sampanie virtual,sa bem in cinstea noastra!!
mihairi spune:
Multumesc fetelor pentru urari: totonio, pitica, ralucah, nicolle27, Anina n, Cristina73! La multi ani si voua! Va vine sa credeti ca am implinit 30 de ani? Nici mie! Cand or fi trecut? Cumnata mea m-a incurajat: femeia la 30 de ani, vezi Balzac!
Va cinstesc cu un tort Tiramisu facut dupa retetele de pe forum! Un deliciu...
mihairi
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Scorpiutelor de astazi:Daniela Neagu,Raducu si Klavier
Sa ne traiti fericiti si sa beti si pentru noi!!!!!
In rest toate cele bune la confrati
pitica
ralucoantza spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
LA MULTI ANI!!!!!
Ralucah,Ralucoantza,Erika(cu intarziere dar tot se pune ,nu?)
Numai bucurii,sanatate si tot ce va doriti si voua si srabatoritilor de azi:Totonio,Mihairi,Cristina 73.
pitica
MULTUMESC! sigur ca se pune!
ralucoantza