FIV 22
Raspunsuri - Pagina 5
Monica-Elena spune:
Daca vrea Doamne Doamne luni de ziua sotului meu as putea sa ii fac cel mai frumos cadou..........
Monica
nounou spune:
Monica Elena, bafta maxima!Sa ne dai o veste foarte buna!
Luni e ziua sotului meu, dar cadou ma gandesc sa-i fac de Anul Nou ..
dana p. spune:
Monicuta, iti tin pumnii cat mai stransi sa fie cu ochisori, sa ii oferi sotului un cadou mult asteptat de voi.
Ma pentru tine sa fie bine.
Dana
nounou spune:
Am inceput practic tratamentul .. profesorul de la Sabyc practica inhibitia cu anticonceptionale la aspirantele tinere, nu cu injectii (Decapeptyl sau Dipherelin), spune ca astfel se diminueaza riscul hiperstimularii. Anticonceptionalele le intrerup pe 1 decembrie, iar din 5 urmeaza menogonul.
Menogonul se face obligatoriu subcutanat?
Pe 17 decembrie va fi punctia, pe 19 ET, iar de Revelion testul pozitiv!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!
Monica-Elena spune:
Menogonul se face intramuscular(in fundulet), gonalul se face subcutanat.
Multa bafta Nounou
Monica
Monica-Elena spune:
Teodoran si Chichig bafta maine.
Gabid la multi ani pentru maine si implinirea visului cel mare.
Monica
anemona spune:
Chichig, Teodora, Monica, maine e ziua cea mare. Va doresc sa fie una norocoasa si sa se transforme in cea mai fericita zi din viata voastra.
Vesti cat mai bune asteptam aici! Sa spargeti toate statisticile si sa reusiti toate!
Anemona
Ellena spune:
Buna seara dragelor,
Fetelor care maine fac testul mult noroc, Dumnezeu sa fie alaturi de voi, sa veniti cu vesti bune!
Eu am ajuns acasa, doctorul mi-a dat voie dupa o saptamana de la ET sa parasesc Bucurestiul. Am patru puiuti in burtica. Sper sa reziste macar unul sau de ce nu chiar doi. Incerc sa stau cat mai mult in pat. Cam atat. Joi fac testul.
Ce vesti mai aveti de la Denisa?
anemona spune:
Elena, de data asta sa fie cu noroc si sa ti se implineasca visul!
Nu mai stim nimic de Denisa, dar speram ca lipsa de vesti sa fie de bine, bebe sa fie cu ea si ea sa stea cumintica pt a-l proteja.
Nounou, multa bafta la acest inceput de drum, suntem aici sa te sustinem!
Anemona
zisaCami spune:
fetelor!
Abia am ajuns de la aeroport si am intrat un pic pe forum sa va salut !
Multumesc tuturor pentru incurajarile voastre! Un pupic tuturor! Sunteti extraordinare, fara voi nu as fi fost acum aici! Maine sun la clinica si voi stii exact cand voi face ET ( dupa calculele mele pe la 17-18 noiembrie ).
Monica, Teodora si Chicig azi este o zi foarte importanta pentru voi, ma rog din tot sufletul sa fie cea mai fericita zi din viata voastra!
Elena , Nounou si Anis: mult succes!
Anemona si Tia: Va pup si multumesc mult pentru tot!
Gabi: Multi ani fericiti si implinirea dorintei celei mai arzatoare!
Lachione: Da, eu imi fac de aproximativ un an si jumatate analizele la Medicover si rezultatele corespund cu cele facute in Canada. Nici d-na dr. Protopopescu ( a carei pacienta sunt ) nu a avut nici o obiectie in privinta rezultatelor de la Medicover!
Denisa : iti tin pumnii!
Cami