FIV 22
Raspunsuri - Pagina 4
tinatache spune:
Monica, bafta multa! Am vazut ca nu mai zici nimic si m-am apucat sa te caut pe aici! fetelor, bafta tuturor, sa va dea Domnul bebelusi minunati!
Cristina
Kariris spune:
Scuze fetele, a trebuit sa ies de pe forum pentru ca am primit o vizita inopinata;
Monica, da, de luni 8 nov. sper sa fiu pacienta dr. Ancar, am prima vizita la el dar ma voi duce cat pot de innarmata cu tot felul de argumente si rezultate (hsg, laparo, ceva analize, etc.) ca sa nu ma mai plimbe mult si sa ba bage direct in analize, ca sa pot prinde lotul din decembrie sau ianuarie. tu spui ca ai fost pacienta lui anul trecut...dar acum nu tot cu el ai facut?
Adina multumesc mult pentru raspunsul tau obiectiv.
Fetelor, voi ce spuneti: Sa ma duc la Ancar luni, sau sa astept pana pe 28 nov. cand am obtinut o programare la Denisa P.?
Nu-i cunosc pe nici unul si stiu ca amandoi sunt buni...dar mi-ar place sa stiu totusi niste pareri...oricum vreau sa va spun ca de cand mi-am schimbat destinatia unde voi face fiv-ul sunt mult mai linistita...nu stiu de ce dar sunt!
Adelia, capul sus, pieptul inainte! Lucrurile cu adevarat pretioase se obtin greu! Vei reusi draga mea; vom reusi toate!
pupici.
gabid spune:
Eu merg la Ancar din 1999...deci nu va speriati ,eun om super,un profesionist super numai ca intr-adevar nu are timp.Eu mergeam cu intrebari la el si va sfatuiesc sa mergeti si voi la fel.Va raspunde la toate intrebarile si nu in" doi peri"...asa ca eu va recomand sa mergeti la Ancar care nu se va lasa pana nu va pune bebelusul in brate!
Despre Dr Denisa nu stiu nimic pt ca nu am mers la ea dar fetele au o parere fff buna despre ea!
Eu de fiecare data mergeam la consultatie si discutii cu tot cu sot si daca uitam sa pun eu o intrebare o punea el.Ancar trateaza intotdeauna un cuplu pt infertilitate si nu un pacient!
Va doresc numai bine!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Kariris spune:
Merci mult Gabi, tocmai m-a sunat de la medsana si am confirmat programarea de luni. Deci ma duc la Ancar.
Bafta la toate
pup
Monica-Elena spune:
Nu Lachi de la inceputul acsetui an nu mai sunt pacienta dr Ancar. Fiv-ul l-am facut cu Denisa Protopopescu a carei pacienta sunt. In 11 ani am incercat o gramada de dr, dar nici unul nu este ca dr Protopopescu.Indiferent ca voi reusi sau nu acuma la incercarea asta voi ramane pacienta ei.
Fetelor cat despre informatiile despre fiv bineinteles ca treuie sa ti le dea si medicul tau dar mai ales eu cred ca noi trebuie sa fim f bine informate. Eu una asa am facut am cautata pe net si am citit tot ce se putea despre FIV si despre problemele mele. Am citit cartea dnei dr fertilizarea in vitro unde se spune de la a la z tot despre fertilizare si un tratat de ginecologie endocrinologica. Poate sunt eu nebuna dar am vrut sa fiu informata nu numai de brosurica data de medsana, plus Anemona care m-a ajutat enorm de mult. Ea mi-a povestit pas cu pas prin ce trecuse ea si ca atare cand a ajuns sa mi se intample si mie nu mai eram in necunoscut stiam ce urmeaza si pentru asta si pentru sustinerea din cele doua saptamani iti multumesc din suflet ANEMONA.
Ganditi-va ca nici acesti dr nu sunt Dumnezeu. Fiecare are un destin si o soarta. Nu stiu deocamdata ce imi rezerva destinul meu luni voi afla. Sper doar sa fiu puternica indiferent de rezultat.
Tinatache pupici la pitici. Nu am dat nici un semn ptr ca am stat cumintica in pat, dar promit sa imi iau revansa.
Lachi cat despre dr pe care il alegi am mai spus parerea mea este sa mergi acolo unde exista acel feeling pacient medic, doar tu decizi.
Asa ca asta este fetele.......bafta tuturor ptr luni si curaj si de la capat Adelia.
Monica
zisaCami spune:
Monica-Elena si Teodoran:
Sa va ajute Dumnezeu sa fie cu ochisori!
Lachione: Indiferent cu ce medic te vei decide sa faci FIV, important este sa nu te grabesti sa prinzi neaparat lotul din iarna! Toata procedura este destul de stresanta si este bine sa fii cat mai relaxata! Mult succes!
Gabi, Anemona, Tia:
si va mai scriu din Canada. Maine dimineata plec.
Cami
anemona spune:
Cami, drum bun catre bebelusii tai, sa-i gasesti bine sanatosi si sa ramaneti pentru totdeauna impreuna! Iar la intoarcere sa ne dai o veste minunata!
Te pup, bafta multa si toate sa-ti mearga din plin!
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
nounou spune:
salutare tuturor si multa bafta, rabdare si inima tare in drumul fiecareia catre implinirea visului cel mai drag!
N-am mai scris de multisor, insa n-a trecut o singura zi macar fara sa va urmaresc aici, pe DC. Acum insa se pare ca a sosit momentul sa iau si eu startul alaturi de cele care fac FIV, am ales, pana la urma, clinica Sabyc pentru asta. Alegerea nu a fost simpla, insa optiunile pentru noi erau destul de limitate, acum nu ne mai uitam inapoi, speram sa fie bine asa.
Cu Dumnezeu inainte!
Monica-Elena spune:
Zisa Cami drum bun si sa va intoarceti cu
la purtator.
Nounou bafta.
Anis si tie multa bafta.
Monica
Kariris spune:
Buna feteleor,
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cami, parca tu spuneai ca ti-ai facut analize la medicover si au corespuns cu cele facute in canada? ptr. ca mi-am facut si eu profilul hormonal (ziua a 3-a) la ei si vreau sa-i duc luni lui Ancar rezultatele care par a fi bune. sper sa le fi facut bine cei de la medicover. drum bun maine, bafta multa sa vii cu bebelusii in burtica si sa ne dai o veste minunata!
Nounou: si eu vroiam sa merg la sabyc acum vreo 2 ani... trec zilnic pe langa sabyc cand merg la serviciu.... dar niciodata nu am avut curajul sa intru la o consultatie si nici informatii concrete nu prea am despre ei... am auzit insa lucruri bune despre ei... bafta multa!
Fetelor am emotii pentru ziua de luni pentru voi... va faceti beta-hcg-ul? Sa dea Domnul sa iasa bine! Trebuie sa iasa bine, luni e sarbatoare sf. Mihail si Gavril... trebuie sa fie o zi cu noroc!
Cat despre Ancar nu-mi fac probleme ca nu are timp pentru ca mie imi ajung 5 minute de discutii la fiecare intrevedere pentru ca sunt foarte familiarizata cu medicina si biologia iar farmacologia ma pasioneaza de cand ma stiu, deci discutiile mele cu el nu vor fi pentru informatia mea si nici de ordin general, ci vor fi foarte precise si punctuale. Ca si Monica Elena sunt documentata in legatura cu procedura fiv si ceea ce implica ea; vroiam doar sa stiu ca Ancar e un medic care isi ia toti pacientii in serios... si asta mi-au confirmat fetele.
Fetelor va pup, va tin pumnii luni si sa dea Domnul sa fie bine!
Laura si Lucky (lachione, care e non-stop cu mine: la serviciu, la cumparaturi, acasa...mai putin la scoala cand am cursuri si ramane la birou sa ma astepte)