FIV 22

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Offf..asa greu reusesc sa intru pe forum sa vorbesc cu voi...sper ca in curand sa ma eliberez...

Multa bafta fetelor care fac testul!

Eu am o saptamana deja de menogon..de maine incep eco din 2 in 2 zile...nu prea ma simt bine...am dureri...stiu ca sunt normale...dar sunt jenante oricum,plus ca la mine e vorba si de o oboseala foarte mare, nici nu stiu cum o sa iasa FIV-ul asta cu cata treaba am pe cap...eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine!

Deja am emotii de maine..cati foliculi au crescut si cati o sa ramana...plus ca am de gandit la cati embrioni vreau sa transfer la ET...eu inclin spre 3....am optiunea de a alege...of..voi vedea.

La Giulesti sunt cam speriati de 3, deoarece au vreo 7-8 reusite de tripleti...hehehe..unde dai si unde crapa

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata dragelor,

Azi este ziua cea mare pentru Monica, Chichig si Teodoran!
Fetelor va tin pumnii stransi sa va iasa testul pozitiv!

O saptamana frumoasa va doresc la toate!

Laura.

Mergi la inceput

La Multi Ani, celor care isi sarbatoresc astazi onomastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Buna dimineata!
La multi ani,multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor pentru toate Gabrielele si Mihalelele
Adelia

Mergi la inceput

Merci Adelia,... ma cheama si Mihaela...

Ce mai faci, cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Multa bafta fetelor care astazi fac testul. Sa fie cu ochisori!

Nounou, menogonul se poate face si subcutanat si intramuscular, eu l-am facut i.m.

Fetelor sunt putin inceata, am inceput de joi menogonul si de sambata a aparut o sangerare ca la menstra, dar nu asa abundenta.
E normal? Am facut dipherelinul in ziua 21 si nu am avut alta sangerare pana acum.

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor (si sarbatoritilor) de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mult succesc fetelor care fac azi testul!+++

La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi onomastica!

O saptamana minunata!

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

mi-a venit CM. Nici nu pot sa va mai sciu de durere in suflet. Cred ca va dati seama ce e in sufletul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

teodoran, de data asta n-a fost sa fie... cuvintele nu pot exprima regretul... dar sigur dupa o vreme vei gasi resursele de a o lua de la capat si sigur Dumnezeu ti-a pregatit ceva al tau, doar ca uneori trebuie sa urcam munti foarte inalti si colturosi pentru a ne implini visul. Fii tare, data viitoare va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mihaele si Gabriele, tuturor LA MULTI ANI!
Fie ca visul vostru sa se implineasca si sa aveti parte de bucurii si impliniri cu carul!

Anemona, cu drag

Mergi la inceput