FIV 22
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
Offf..asa greu reusesc sa intru pe forum sa vorbesc cu voi...sper ca in curand sa ma eliberez...
Multa bafta fetelor care fac testul!
Eu am o saptamana deja de menogon..de maine incep eco din 2 in 2 zile...nu prea ma simt bine...am dureri...stiu ca sunt normale...dar sunt jenante oricum,plus ca la mine e vorba si de o oboseala foarte mare, nici nu stiu cum o sa iasa FIV-ul asta cu cata treaba am pe cap...eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine!
Deja am emotii de maine..cati foliculi au crescut si cati o sa ramana...plus ca am de gandit la cati embrioni vreau sa transfer la ET...eu inclin spre 3....am optiunea de a alege...of..voi vedea.
La Giulesti sunt cam speriati de 3, deoarece au vreo 7-8 reusite de tripleti...hehehe..unde dai si unde crapa
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Kariris spune:
Buna dimineata dragelor,
Azi este ziua cea mare pentru Monica, Chichig si Teodoran!
Fetelor va tin pumnii stransi sa va iasa testul pozitiv!
O saptamana frumoasa va doresc la toate!
Laura.
adelia alin spune:
Buna dimineata!
La multi ani,multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor pentru toate Gabrielele si Mihalelele
Adelia
lauion spune:
Multa bafta fetelor care astazi fac testul. Sa fie cu ochisori!
Nounou, menogonul se poate face si subcutanat si intramuscular, eu l-am facut i.m.
Fetelor sunt putin inceata, am inceput de joi menogonul si de sambata a aparut o sangerare ca la menstra, dar nu asa abundenta.
E normal? Am facut dipherelinul in ziua 21 si nu am avut alta sangerare pana acum.
La Multi Ani tuturor sarbatoritelor (si sarbatoritilor) de astazi!
beatrix spune:
Mult succesc fetelor care fac azi testul!+++
La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi onomastica!
O saptamana minunata!
Melania
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!
teodoran spune:
mi-a venit CM. Nici nu pot sa va mai sciu de durere in suflet. Cred ca va dati seama ce e in sufletul meu...
anemona spune:
teodoran, de data asta n-a fost sa fie... cuvintele nu pot exprima regretul... dar sigur dupa o vreme vei gasi resursele de a o lua de la capat si sigur Dumnezeu ti-a pregatit ceva al tau, doar ca uneori trebuie sa urcam munti foarte inalti si colturosi pentru a ne implini visul. Fii tare, data viitoare va fi bine!
anemona spune:
Mihaele si Gabriele, tuturor LA MULTI ANI!
Fie ca visul vostru sa se implineasca si sa aveti parte de bucurii si impliniri cu carul!
Anemona, cu drag