Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 8

ixxi spune:
Of fetelor, ma faceti sa , caci iar am o stare plangacioasa. De aceea suntem noi aici pe forum ca sa ne sustinem si sa ne incurajam.
Noi suntem aici in tara si sa stiti ca prietenii nu sar pe noi sa ne ajute, cei mai multi chiar uita....
ixxi si persicuta 25+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

amary19 spune:
Ana Maria multumesc si eu pentru informatia legata de Giulesti.
Si prietenei tale sa-i traiasca si sa-i fie sanatos bebelusul!
Ingerasu o sa vorbesc si eu cu dr. legat de rezerve! Eu merg la el pe 12 nov ca atunci se implineste o luna de cind nu am mai fost.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Viktoria spune:
Draga Alina si Oana lasa ca sintem cu toate aiceea pe forum si ne ajutam macar cu un sfat si o vorba buna. Legat de familie stii tu proverbul ala pe prieteni poti sa ti cauti , insa familia nu sau cam asa ceva. A durat si la noi un timp indelungat pina ne-am facut un cerc de prieteni aiceea, nu sint multi ne vedem rar datorita timpului scurt insa atunci cind avem nevoie unul de altul facem ce putem si sarim. Stiu ca te doare lucrurile care se intimpla in familie, si eu am avut probleme cu cumnata din tara si soacra. Copii ei vin in fiecare an si fac vacanta la noi in Austria ii ducem in concediu, le cumpar haine etc. Ele nici macar nu mi-au dat telefon dupa ce am nascuto pe Doris, sau sa-i scrie o vedere de Mos Craciun ca mai mult nu astept desi au banii girla si sotul meu le-a ajutat foarte mult material cind le-a mers foarte prost.
Insa ceea ce fac eu pt. copii ei o fac din dragoste pentru ei si nu pt. ea . Ei sint nevinovati si sint copii. Asa ca si tu Oana stiu ca iti ajuti finuta tot pt. ca o iubesti si asa sintem noi..

Megg spune:
Doamne, Oana, da' cumnata-ta e dusa rau... Pai la Crucea Rosie sau la tine nu tot facea un bine? Io zic sa-i spui nasei tale ce-ti mai trebuie daca ti-e jena sa le zici fetelor, le spuen ea. Daca nu, cred ca oricum au ele in vedere ceva... da' mai bine sa-ti fie util acel ceva...
Ingerasu', daca vrei tu bruneta si creola , asa sa fie! Cum sa nu semene mey cu nici unul?
Si io i-am zis lui George ca ce-ar fi sa iasa bebe blond? O sa ma distrez, ca acum el e saten mai inchis iar eu sunt bruneta, dar sotul meu cand era mic era blond. Si a zis ca ce fac, "pregatesc terenul"? Sa nu-l ia prin surprindere o lipsa de asemanare?
Dupa aia a zis ca daca apare la el in curte il creste oricum...
Megg 29+ si bb Mara

Megg spune:
Fetelor, nu mai plangeti, mai, ce aveti?
Lasati tristetea... ca o sa vina si parintii vostri acolo sau o sa veniti voi... nu imediat, dar aveti rabdare! Oricum acolo copilul are sanse la o viata mai buna. si cetatenie... Mie imi zicea sotul meu acum cativa ani ca o sa mergem sa nasc la prietenii lui din Franta, sa aiba copilul cetatenie, hi, hi, hi... Acum s-a linistit ca intram in UE si o sa fie tot aia peste 20 de ani...
Am avut si eu nist zile f. f. proaste luni si marti, da' acum sunt bine, ca am fost la coafor si ma simt "importanta" ca sa zic asa. Am fost sa ma aranjez ca sa nu f u deprimata ca ma ingras. Compensez si eu.
Megg 29+ si bb Mara

ingerasu spune:
Amary eu ajung la el in saptamana urmatoare tie, si asa este prea repede ca mi-a zis la o luna dar vreau sa ma duc sa-mi dea trimitere pentru Institutul de Hematologie. In cate saptamani o sa fi atunci?
Megg la mine sansele sa iasa blonda sunt inexistente ca eu sunt satena iar George al meu este tuciuriu la par. Dar mai stii cum o sa iasa? Verisoara mea, una din ele, a nascut un baietel blond desi si ea si barbata-su sunt bruntei cu ochi negri. O fi gresit tatal, oare? Cred ca la noi, George ai nostrii, nu au de ce s-si faca probleme asa ca......
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

oana cretu spune:
Asa este, Viktoria, ai dreptate, nu trebuie ca cei mici sa fie dati la o parte din cauza unor parinti .
Megg, astea sunt neamurile de pe aici, nu am de ales. Dar lasa, ca eu am incredere ca Seb nu o sa duca lipsa de nimic.
Va pup!
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

Alina Maria spune:
Ixxi , Victoria , multumesc mult de incurajari , sunteti niste scumpe , datorita voua am reusit sa am o zi buna , cu voi ma trezesc si cu voi ma culc seara in gand , ce s-a mai vorbit , care ce mai face si e un sentiment placut sa sti ca ai cui sa-i spui supararile si fericirile tale , mai ales un or fete care sunt in aceeasi situatie .
De multe ori ma gandesc ce ma faceam eu fara voi, cred ca eram mult mai trista cu foarte multe intrebari fara raspunsuri. Multumesc lui D-zeu ca am gasit acest forum si multumesc celor care au facut posibil acest lucru.
Stiu ca suna putin bizar insa asa simt eu acum sa va spun ca ma bucur enorm ca fac parte din grupul vostru.
O zi buna in continuare !
alina