Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Amary, eu ma refeream la carnea rosie in sange (biftec), recomandata in caz de anemie, dar nerecomandata in sarcina din cauza riscului de toxoplasmoza, care se transmite si prin carne insuficient preparata termic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

andrutza, tu ai facut analizele de Fe si altele la cererea lui Tutunaru sau asa ai vrut tu? ca mie inca nu mi-a zis MINIC de ce sa mai fac si ajung la el peste vreo 10 zile... si daca a vazut ca la Fe stai prost ce a zis? ca nu e nevoie de supliment? da ce sa faci atunci ca sa-l stabilizezi?

mie in trim. II nu mi-a dat ABSOLUT NIMIC ANALIZE DE FACUT IN AFARA DE TRIPLU TEST SI ECHO MORFO. o fi ok? e adev ca ma simt bine! dar...
eu stiu... eu intr-o sapt intru in trim III si ma intreb ce va tb. sa fac ca analize atunci?

Candy, eu am vazut patuturile si carucioare ABC la tirg si toate aratau exceptional. tu vorbesti de patuturi textile, nu? eu pe acelea le-am vazut si ca si carucioarele lor ne-au impresionat si ca pret si calitate! si cum ai spus, e firma nemteasca, nu cred ca poti lua teapa. dar le poti vedea si tu in magazine sau depozitul lor. am inteles ca sint undeva prin comuna Otopeni, spre aeroport. mergi pina acolo, parerea mea ca sa stai linistita!

adita , desigur poti veni miercurea viiotare la cursuri, dar daca nu lasi bebeii acasa ce faci, vii cu ei la cursuri??? ca dureaza cam 1h30 in total plus apoi vizita in maternitate... plus drumul dus-intors, e ca si cum ai veni la intilnirea lunara. hai ia-ti tu inima in dinti si lasa-i cu cineva citeva ore ca nu se intimpla nimic si vin-o macar la cursuri sa ne cunoastemm

ingerasu , de ce vrei tu sa semene cea mica cu sotul? ca tu esti tare frumoasa!!... ieri cu acei ochelari mi-ai placut tare mult. iti dadeau un aer boem! ...
sau macar sa fie juma-juma! eu asa as vrea sa fie bibisor al nostru, cite ceva de la fiecare.

va pup

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Hihihi, ingerasu, ce ai inteles tu... Doamne fereste! Nici nu ma gandeam ca se poate intelege asta. Prefer sa nu am carut deloc, dar asta sa nu se intample. Merci! Si scuze daca te-ai speriat.

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Oanastiu ce greu este la inceput pina te obisnuiesti intr-o tara straina si ai un loc de munca sigur. Te rog nu te mai supara, Dumnezeu iti va da un copilas sanatos si asta e tot ceea ce conteaza. Legat de prietenele tale, fii mindra ca vreau sa te ajute, atunci cind ai nevoie de ceva , fie de un cuvint sau o mingiiere iti dai seama cine e cu adevarat prieten sau nu. Si eu am primit la Doris multe hainite, patutul de la o prietena care pe urma le-am dat mai departe unei alte prietene. Acum trebuie sa-mi cumpar si eu o sumedenie de lucruri insa incerc sa-mi iau doar strictul necesar. stiu ca vecinele mele dupa ce am nascuto pe Doris mi-au organizat o petrecere si am plins si eu deoarece eram departe de familie. Nu stiu daca ti-am spus insa noi sintem aiceea singuri, doar eu si sotul. Parintii si socri locuiesc in tara. Acum mi-au promis colegele de la scoala ca ma viziteaza in spital, iti dai seama 17 asistente medicale vor sa vina sa-mi viziteze puitul. Si toate austriece desi uni spun ca nemtii sint reci. Un copilas are nevoie de dragostea voastra, ceea ce tu ii oferi deja si de multe sacrifici. Dar o sa vezi cind il stringi in brate pe Seb al tau o sa fii foarte bucuroasa.Asa ca te rog nu fii trista si zimbeste din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Yupiiiiiiii Ana Maria, acolo o sa ma postez. Cred ca trebuie sa vorbesc cu medicul din timp pentru a beneficia de un loc acolo. Oare tariful a ramas tot de 10 usd/noapte?
Chiar spuneai tu ieri de prietena ta, sa-i traiasca bebeusul si sa fie unul cuminte.

Shobo in trimestrul II trebuia sa faci analizele uzuale, de sange si urina. La fel se fac si in trim III plus o analiza a secretiei, altceva nu cred ca se mai da. Si eu m-am simiti bine toata sarcina si totusi fierul scazuse, asta se vede numai in analize rar in fapt printr-o anemie.
Mai nu ma mai lauda atata ca fii-mea a inceput sa faca valuri prin burta, simte orice. Nu am zis ca nu as vrea sa semene deloc cu mine dar mi-ar place sa ia parul negru, genele luni si dese si ochii negrii ai lui George. Mi-ar placea o fetita bruneta si cu pielea mai maslinie ca eu sunt mai alba. Bine, restul poate sa-l ia de la mine dar macar atat sa ia si de la el. Oricum tot cum vrea ea o sa iasa noi am donat genele, cum o vrea si Dzeu asa o sa iasa.

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Hello fetelor,

Eu in ultima vreme am citit din 2 in 2 ca am avut treburi...

Ingerasu' draga, sa stii ca eu vreau sa semene Bianca si cu tine ca esti frumusica, nu stiu cum ai scos asemenea idee ca daca vrea Oana nora frumoasa sa semene bebelusha doar cu sotul... asta-i culmea! E vreo idee de moment sau gandeai asa si inainte de sarcina? Eu dupa intalnirea aia chiar i-am zis Letei ca ce dragutza esti...
In alta ordine de idei, te duci sa-ti masori anticorpii? in luna a 8-a? Eu ma duc pe 15 nov. la control si o sa-mi dea si trimitere.

Megg 29+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Ana-maria insanatosire rapida prietenei tale si fie si copilasul sanatos si voinic ca la nastere. Asa o nastere rapida cred ca isi doreste orice mamica. Poate ma incadrez si eu mai ales ca sint la a doua sarcina .
Candy patuturile de la ABC sint foarte bune si de calitate, o prietena de-a mea a avut pt. copilas. Totusi eu am preferat sa cumpar unul de la Hauck, nu stiu daca gasesti si in tara deoarece are si masuta de infasat, e pe doua nivele si are o saltea care am cumparato extra pt. el.Acum depinde de ce ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , ma bucur ca sunteti din nou prezente, v-am citit mesajele si faptul ca s-a vorbit de a fii singuri in stainatate m-a ajuns si pe mine. Nu ma gandesc des la asta insa astazi sunt ceva mai sensibila caci l-am visat pe tata , eram acasa in ro. si nu stiu de ce insa m-am trezit f. trista.
Mi-as dori f. mult ca parintii mei sa-si cunoasca nepotica insa din pacate cred ca va trece mult timp pana s-o vada. Vad ca si pe aici se duc femeile la munca iar parinti stau cu copii , iar la noi nu va fii asa caci nu am decat un socru batran.
In privinta cadourilor pt. bb. nu ma bazez pe prieteni si familia lui sotul caci sunt cam zgarciti, nu zic din rautate insa ei chiar daca au prea multe si nu le mai trebuie nu se ofera sa ti le dea. Cumnata mea are un bb. de 4 luni si sr pute sa-mi dea din lucrurile care sunt deja mici.
Prietena mea romanca are un bb. de 2 saptamani si mi-a spus ca o sa-mi dea de toate.A se intelege ca totusi noi suntem mai deschisi si mai intelegatori.
Aici s-au facut analize la inceputul sarcinii si se mai fac la 30 saptamani.
Pe curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Megg nu sari si tu.... Eu vreau ochii, parul negru si pielea maslinie restul poate sa ia de la mine (asta ii spuneam si lui Shobo). Restul poate sa-l ia de la mine. Mai-mai, poate pana la urma nu o sa semene cu niciunul din noi, mai stii? Sanatoasa sa fie ca cu restul o rezolvam noi.
Si eu tot in saptamana 34 de sarcina, adica dupa 15 noe merg la docotr sa-mi dea din nou trimitere pentru anticorpi. Am inteles ca se fac o data in luna a 8a intre SA 32 si 36 si s-ar mai face ultima oara si in luna a 9a, in caz ca apar si titrul creste bebe trebuie scos mai devreme. Si, neaparat, sa-ti faca dupa nastere tie anticorpii iar lui bebe Rh-ul ca daca are pozitiv sa-ti faca acel vaccin. Chiar citeam acum vreo 2 zile intr-o carte de specialitate - nu stiu insa in ce masura se va verifica si la noi asta - ca daca nu apar deloc anticorpii in sarcina atunci bebe are Rh "-", logic nu? Ramane sa vedem cum o sa fie si la noi. Ca parca daca are si el Rh-ul nostru nu ai nevoie de acel vaccin. Daca nu ramane sa alergem dupa el ca am inteles ca, dupa ce ca este si scump rau, nici nu se gaseste.

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa e, Alina, aceeasi poveste este si cu cumnata mea, care este frantuzoaica, iar sotul este fratele lui George. Dupa ce ca e rea cu mine, si noi suntem nasii fetitei lor, a preferat sa dea carucior, scaunel de masina, hainute, tot la Crucea Rosie, desi stia ca eu sunt gravida si ca cu banii nu stam excelent, macar putea sa ma intrebe daca le vreau, caci noi am cheltuit o gramada de bani pentru lucruri pentru cea mica innainte si dupa nastere. In fine, lucrurile astea dor, dar incep sa nu mai pun la suflet, ca nu rezolv nimic. Am facut efort si am luat cam ce trebuia. Dar, in general, marea majoritate de francezi sunt foarte darnici, dau fara sa le spui ca ai nevoie. Dar ea este o exceptie.
Viktoria, fetele de care vorbesc eu, din pacate, imi sunt prietene, dar locuiesc departe, aici, pe forum vorbim, dar am cateva care stau si aproape si stiu ca de cand le cunosc viata mea s-a schimbat, caci nici noi nu avem parintii aici, sunt in tara, are George are niste neamuri aici, dar mai bine era fara ei, adica cum sunteti voi, singuri, pentru ca, in loc sa ne ajute cu o vorba buna cand aveam nevoie, ei nu au facut decat sa ne faca sa suferim pana acum. Ma bucur pentru tine ca ai colegele care vor veni la spital, ca aveti persoane in jur care stiu sa va aprecieze.

Pupici!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput