Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Alina, iti impartesesc sentimentele...
si eu ma simt la fel cu toate fetele aici...

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

hello gravidutzelor!

Am intrat doar sa va salut!
Sa aveti o zi buna!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Shobo, mie Tutunaru mi-a dat la vizita de 24 sapt. sa fac analizele si sa vin cu ele la 28 sapt. Mi-au iesit bine, cu exceptia colesterolului care e cam crescut, cu toate ca am luat de la 16 sapt. ulei de peste, si fierul, care e putin sub limita. La comentarii, in josul paginii, scria anemie. Am citit ca este normal, ca sangele creste prea repede in cantitate si ca este "diluat", adica organismul nu reuseste sa tina pasul in fabricarea de globule rosii. Este insa o falsa anemie. Totusi, se recomanda clar administrarea de fier. Mie Tutunaru nu mi-a spus sa iau nimic, poate o sa-mi spuna peste doua saptamani, dar ma gandesc sa iau ca nu are cum sa dauneze. Cu Ca stau bine, mai astept pana la urmatoarea vizita la doctor sa imi spuna daca e cazul.

In concluzie, ca m-am cam lungit, mie nu mi-a dat decat o sigura data sa fac analize, dupa cele de inceput.

Ingerasu, Tardyferon Fol este compensat? Ca as da o fuga azi la medicul de familie...

Andrutza si bebelusa
30+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Megg,

Si vlastarul nostru este blond !...Si eu ma asteptam avand in vedere genele mele dominante ( bruneta convinsa !) ca Puishorul nostru drag sa fie brunet dar...surpriza !...E blond... si-atat de frumos !...Ca si incazul tau , sotzul meu a fost taaaare blond in prima copilarie ajungand acum saten.

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ingerasu am mai vazut niste mesaje legate de renovarile din maternitati. Chiar po fata de nov-dec zicea ca doctorul ei dse la maternitatea Bucur a pus in legatura un medic de la Municipal ca sa nasca acolo. EU marti merg la doctorita mea si o intreb cat mai dureaza renovarea la Giulesti. Mie mi se pare cam aiurea sa ma trimita la un alt medic acum in trim III. Sa speram toptusi ca termina cu renovarile.

Va multumesc pentru urarile pentru prietena mea. Am fost ieri si l-am vazut pe bebe mic (desi are 3,9 kg) pare tare mititel. Matenitatea de la cfr2 e ok renovata . Copiii stau in camera cu mamicile dar din pacate personalul care se ocupa de bebei lasa de dorit, dupa cum mai auzisem. Pana la ora 14 nu venise nimeni sa-l vada pe bebe A venit o asistenta la rugamintile mamicii care nu avea destul lapte si avea nevoie bebe de completare de glucoza.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Ingerasu, te-am prins ca esti online . Sa nu ma uiti.

Andrutza si bebelusa
30+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Neata la toate fetele. Iti raspund imediat ce vorbesc cu Cocolino. Vin si eu imediat la discutie.

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Buna dimineata.

Tardyferon este compensat pt gravide mie mi-a dat ieri doctorita de familie o cutie dar mi se face rau de la pastilele astea cu fier...
Tare nu-mi vine sa le iau ca ma ia cu ameteli si stari de voma ...

Anda, 28+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Andrutza si eu abia astept sa merg la Tutunaru ca la mine colesterolul a luat-o razna rau! Am 281! Si chiar sunt curioasa ce imi spune! Adevrul e ca eu intr-o perioada simteam nevoia sa mananc unt! Si cantitati nu asa! Cam un pachet la 2-3 zile! Si eu ma gandeam ca e din cauza uleiului de peste care scade grasimile, dar cand am vazut analizele m-am cam blocat!
In fine! Voua cumva v-a dat sa faceti analiza de secretie pentru ureaplasam si streptococul de tip B?>
Pupicei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Andrutza sa ai grija cand iti scrie pe reteta medicamentul sa fie precizat Tardyferon Fol pt ca acesta contine si acid folic care este foarte important acum in sarcina. In mod normal este gratuit indiferent de casa de asigurari la care platesti tu darile dar depinde si de docotr daca vrea sau nu sa ti-l dea. Mie mi-a aruncat in fata ca ca nu este nici macar compensat daramite gratuit si oricum nu am sub salariul mediu (atunci nu stiam ca este gratuit indiferent de salariu) si cand am aflat am zis sa ma pupe undeva ca eu nu mai trec pe la ea sa-i dau "punguta cu atentie" cand ea nu-mi da nici macar dreptul meu care mi se cuvine. Tu mergi insa si sustineti dreptul ca se da gratuit.

Witchie eu chiar nu am avut deloc probleme cu medicamentul acesta. Sa ai grija sa-l iei dimineata pe stomacul gol si sa mananci imediat dupa aceea. Si este bine, daca poti, sa-l bei cu suc de citrice (portocale, lamaie etc) pentru ca in prezenta vit C se absoarbe cel mai bine. Sa nu-l iei insa cu lapte sau ceai.

Ana Maria multumesc tare mult de informatii legat de rezerve. Eu insa nu cred ca o sa dureze renovarea atat de mult si anume pana o sa nastem noi. Stai linistita ca maxim pana la alegeri o sa termine ca dupa aceea fie nu mai sunt ei la putere si nu mai au treaba fie o sa fie si nu-i mai intereseaza ca au fost votati. Iar pana in ianuarie au timp sa termine, daca or sa termine.
Stii cumva si cat costa rezerva la Giulesti?

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput