Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Am ajuns acasica si astept muncitorii pentru balcon...Tb sa vina pe la 14.00...

Shobo, cand am stat acasa 1 sapt. am crezut ca innebunesc... Am gatit diverse minunatii dar Dragos a zis ca "el nu este un mancau" si sa nu mai fac ca ma obosesc! Ce-i drept dupa o lunga perioada de "ce bine gatesc eu la Thalia" am cam exagerat... In rest nu stiu ce sa fac! Vreau si eu la piscina! Ma primesc cu colacul?.
Mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe dr. Tutunaru. Nu mai fac Clexane!!!! M-a trimis la plimbare, la oxigenare!
Ma duc sa iau pestisorul... Sunt intr-o dispozitie tare buna...am ras azi aproape din orice si cu gura pana la urechi!

Alipiticot, sa ai o fetita sanatoasa si o nastere usoara!

Ana-Maria, sa iei cea mai buna decizie pentru tine si minunea ta!

Am si eu caldurica... de aseara!

pupici

simona, 28 sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Bine ai venit alipiticot si o fetita sanatoasa!

Alex al meu e indulgent cu mine, ma loveste usor si nu ma doare in schimb am carcei si obosesc repede.

Curatenie...mai rar. Iar mancare vad ca face sotul si m-am obisnuit sa-l laud de fiecare data sa speram ca devine obicei .

Va pupic pe toate, bellamia+alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Super liniste pe aici!
Sa inteleg ca azi e zi de pauza???
ingerasu, unde esti?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bellamia dar pe tine nu te enerveaza faptul ca in casa nu e asa curat ca inainte ? pe voi n u va supara faptul ca nu puteti face ceea ce faceati inainte ?
Eu ma simt de multe ori ca si cum am 80 de ani si asta ma supara rau. Am incercat sa fortez nota insa nici asa nu e bine.
Ai dreptate Amari19 este tare liniste astazi, insa eu sunt aici caci asa ma relaxez si imi trece si timpul intr-un mod frumos si folositor.
Acum ma duc sa fac baie ca diseara n-am sa pot caci voi merge la cursuri.
Si voi la fel , nu ?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc mult de urari,sunteti dragute!
Eu ma plictisesc de mor,aveam 2 servicii si eram numai cand dormeam
acasa....acum nu prea pot sa ma obinuiesc.din fericire nu mi-a crescut burta f mare,ma pot misca f bine dar nici macar la plimbare nu am cu cine sa ma duc,toti din jurul meu lucreaza sau sunt ocupati tot timpul...Am o intrebare ....Aici la echo la iasi a iesit o diferenta de diametru (marime si forma)la un ochi fata de altul.Medicii de aici au zis ca nu au mai vazut....ca nu stiu ce e...etc,dar nu se impune un avort terapeutic.Acum nici nu as mai face.
Am fost la bucuresti la Dr Iosup(din pacate la Dr Pop era ocupat tot) si el spune ca nu exista aceea difenta ca nu au masurat bine medicii aici.Nici nu stiu ce sa mai fac.Pe de o parte stau mai linistita,dar totusi as mai vrea o opinie a unui medic f bun si as vrea tot de la bucuresti.
Credeti ca au gresit cei de aici??Mi au facut 4 echo in o sapt si tot la fel le iesea...si de ce la mine au gresit??
La cine as mai putea merge la bucuresti?
Din precautie am mai facut o prg la Dr Iosup peste vreo 3 sapt,dar as fi vrut si alt medic.....sa vada,sa vad ce zice.
sarcini usoare in continuare.

Alipiticot si bb 24+ sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda Iasi.
DPN 15-20 febr 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Bravoooooooo Simonelu!!

Ce ma bucur!

Ce bine ca nu te mai capsezi ! Cred ca ti-a explicat de ce nu e nici un pericol sa le intrerupi! Asa ca de acum esti libera!
Chiar ca trebuie ceva oxigenare!

Shobo mama, vrem si noi la piscinica! Eu vreau tare, tare! Uite si Simonelu, vrea! Unde mergi tu?

PUpicei tuturor! Ma duc sa imi fac ceai ca tot nu mis-au desumflat gleznele! Si azi am alergat ca un cal, culminand cu piata ! Dar gata ma potolesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Alipiticot, ai incredere in dr. Iosup. Eu cred ca in masuratori conteaza foarte mult si aparatul...

Andreea, multumesc... Ce mi-ar placea sa mergem la balaceala... Dupa ce nastem stiu eu un centru de sport si masaj (se va deschide in decembrie).

Shobo, cum reusesti sa iei 4 Magne B6 intr-o zi? Sunt asa de mari...

pupici

simona, 28 sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Adita, da lasa mai si tu copiii cu cineva 1-2 ore sa stai si tu linistita acolo... iti dai seama ca daca vii cu ei nu mai poti face nimik? iar afara nu mai e bine sa stam, e prea frig.

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

simona si bestutza, eu merg la piscina la IDM. pretul este cam mare mi se pare 125E sau 90 nu mai stiu sigur pt. 6 luni doar abonamentul ca sa poti intra acolo... apoi la fiecvare sedinta platesti la 2 E/ora - taxare la secunda. ti se face o cartela magnetica nominala (nu o poate folosi altcineva, sotul sau altcineva) si nici nu exista abonamente mai mici de 6 luni, asta e sistemul.

e super curat, elegant si de 3 ani de cind merg acolo nu m-am imbolnavit Doamne fereste cu nimik!... am inteles ca ar fi cea mai apreciata piscina de prin Buc. nu e f mare, cam de 15m lungime si 5 latime si are cam 1.50m peste tot!

in aceasi incapere mai exista 3 "ligheane de jacuzzi" in care eu stau cam 15 min dupa ce innot doar cu picioarele, burtica nu!

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

simona, cu Magne-B6 te obijnuiesti pina la urma, si mie mi se pareau mari la inceput, acum le dau pe git si beau mai multa apa sa se duca ... orice efort merita bebelu , nu? :)

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput