Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 5

ingerasu spune:
Amary ieri am plecat mai devreme ca sa pot ajunge la cursuri la Municipal. Acum sunt aici prezenta.
Alipiticot bine ai venit printre noi ca ieri am uitat sa-ti urez de bine pentru tine si bebelusa. Eu zic sa ai incredere in ceea ce spune Iosup, este un medic foarte bun si plus de asta aparatele sunt mult mai bune in Bucuresti fata de celelalte orase. Eu zic sa ai incredere in ceea ce spune el si sa nu te mai sperii.
Oana mama cred ca stii ce trebuie sa faci azi, sper sa nu uiti. Am visat-o azi noapte pe nora ta, Doamne ce o mai pupam. Ceea ce insa nu mi-a placut este ca semana cu mine si vreau sa semene cu George - poate ma aude Dzeu si imi da o fetita care sa semene cu el Poate ma ajuti si tu si te rogi pt mine, daca vrei o nora
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Ingerasu mi-am dat seama, cind mi-am adus aminte ca e miercuri(ieri). Cum a fost?
Oricum tare liniste pe site in ultima vreme!
Oana au mai trecut 2 saptamini!!!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Witchie spune:
Buna dimineata, doamnelor.
Ingerasu, cum a fost ieri la cursuri, ca eu nu am putut ajunge?
Alipiticot, cand aud de avort terapeutic, mi se ridica parul drept in crestet... si la varsta sarcinii tale ma tem ca e o chestie ingrozitor de riscanta pt tine. Daca Iosup a zis ca e ok, ai incredere in el. Un alt ecografist foarte bun este dr. Romeo Marin, il gasesti la Diagnosis.
Dati-mi voie sa ma laud: in 7 luni de sarcina am luat doar 8 kilograme!
O zi buna:)
Anda, 28+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

andrutza spune:
Neata burtici!
Cam putin ati scis ieri, am terminat de citit in 10 min. Eu de cand vin doar 6 ore la servici nu prea mai am timp sa citesc chiar tot... Asta e, in schimb am dormit saptamana asta de-am rupt si ma simt foarte bine.
Fetelor, voi aveti probleme de lipsa de calciu si fier? Mie medicul nu mi-0a dat nimic sa iau si sunt cam ingrijorata. Cu calciul stau bine, mananc lactate la greu in continuare, in schimb cu fierul nu stau bine deloc, a iesit prost si la analize, cu diagnostic anemie, si vreau sa-l iau macar din alimentatie. In afara de spanac, ce alimente mai contin fier din abundenta?
Andrutza si bebelusa
29+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

ingerasu spune:
Oana unde esti? De ce ai plans aseara? Care-i treaba cu carutul? Mai, tu ma sperii pe mine.
Amary, Witchie (chiar am observat ca ai lipsit) da am fost la Municipal si am invatat despre alaptat. Am invatat multe lucruri interesante. Data viitoare este ultimul curs si ne invata despre baita si ne face si un tur al maternitatii pt cine vrea. Witchie sper ca macar miercurea viitoare sa vii.
Andrutza dar de ce nu vrea sa-ti dea fier sa iei? Fierul este continut si in struguri, prune, mere.
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

adita spune:
Shobo, e drept ca n-as putea sta linistita cu copiii langa mine la restaurant (de-aia nici nu vin), dar n-as putea sta linistita nici stiindu-i acasa.
Andrutza,cele mai bune surse de fier sunt: carnea rosie, ouale, sardinele, legumele radacinoase si cele cu frunze inchise la culoare, nucile. Fierul se absoarbe mai bine daca dieta contine si alimente bogate in vitamina C. absorbtia fierului poate fi redusa de taninul din ceai

adita spune:
fetelor, dar as putea sa vin si eu la Municipal chiar daca nu am fost in celelalte saptamani? nu de alta, dar macar asa sa ajung si eu sa va vad

oana cretu spune:
Buna dimineata!
Am dormit mai mult, ca m-am culcat la 2, ca SEb iar facea valuri si nu puteam adormi.
Ingerasu, am sa ma rog, bineinteles! Dar nu prea tare, ca si tu esti frumoasa, si mai bine sa iasa un amestec dintre voi doi. Cu carutul nu e nimic, Le-am zis la fete ca sper sa am bani de carut si scaunel de masina, ca vad ca George ia cu taraita si au sarit sa-mi cumpere ele unul, cadou de Craciun si de nastere. Si m-a emotionat tare gestul, niste fete de nota zece! Iar ieri, nasica a gasit la cineva unul frumos tare si l-a luat pentru mine, le-a spus ca nu mai am nevoie si ele au zis sa imi ia altceva, ce am nevoie, si nasica le-a zis ca o sa plang iar cand o sa vad mesajele astea, si ca m-am dat disparuta. De fapt, de jena, eu nu vroiam sa raspund la intrebarea: "ce mai ai nevoie, oana?" Desi le consider prietene, sti cum e... Asta e povestea. Sa stiti ca aici nu e asa usor, cand nu ai actele regularizate, e greu sa-ti gasesti de munca...risti sa nu fi platit...In fine, si m-au facut iar sa plang un pic aseara, dar am zis ca nu le raspund la intrebare, ca mi-e rusine.
Adita, multumesc pentru ca m-ai anuntat sa schimb saptamanile! Esti o scumpa, si eu ma bucur ca a mai crescut cu doua saptamani, si sper sa o tina scumpul meu tot asa, sa nu mai imi faca vreo surpriza!
Eu am visat ca imi facea peridurala. Stiti cum e cand te obsedeaza ceva, numai asta visezi.:))
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

Candy spune:
Neata burtici cu pitici!
Andrutza, de ce nu iei pastile de fier? Se absoarbe mai bine decat cel din alimentatie, poate tu ai o problema si nu asimilezi bine fierul. Eu iau de vreo 2 luni Maltofer Fol (Fe+ac. folic) si sa stii ca se cunoaste. Nimeni nu te impiedica sa consumi in paralel si alimente bogate in fier, dar din pacate cateva dintre alimentele cele ma bogate in fier (ficatul, carnea rosie in sange si vinul rosu) indicate de obicei in anemii nu sunt recomandate in perioada sarcinii.
Fetelor, a vazut cineva live patuturile de la ABC? Ma tenteaza sa iau Holiday Soft cu etaj, dar mi-e cam frica sa nu ma "ard". In mod normal, calitatea ar trebui sa fie buna, fiindca sunt facute in Germania.

andrutza spune:
Ingerasu si Adita, merci mult pentru raspuns. Nu vreau sa iau inca pastile pentru ca doctorul mi-a spus ca inca nu e nevoie si pentru ca mi-e teama ca incep sa ma ingras rau daca iau multivitamine, ca am aceasta tendinta. De altfel, ma simt bine, dar nu vreau sa pateasca ceva puiutul meu, ca am inteles ca are mare nevoie si de calciu si de fier de acum incolo.
Cu oasele voi cum stati? Am scris eu ieri ce probleme am si ma gandeam ca incepeti si voi sa va plangeti, dar se pare ca sunt singura Cateodata, dupa ce stau mai mult pe scaun, merg ca Robocap vreo zece pasi pana imi revin.
Andrutza si bebelusa
29+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg