Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 3

amo2004 spune:
Bine ai venit, alipiticot! Sarcina usoara si un bebe sanatos. Da-i un PM lui ingerasu cu toate informatiile privind dr. cu care nasti, sexul lui bebe si eventual numele, sa te treaca in listutza.
Mona, 30+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

amary19 spune:
Sarcina usoara si bebe sanatos alipiticot!
Esti bine venita intre noi!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Alina Maria spune:
Buna dimineata burtici si mamici, astazi e o zi noua cu multe mesaje sper , si toate bune .
Bine ai venit printre noi alipiticot si sper sa ramai cat mai mult , sa ai o nastere usoara si sa va bucurati de fetita.
ADana imi pare rau pt. fratele tau insa gandestete ca va fi bine si bb. tau are nevoie de tine sa fii alturi de el.
Crinuta crede-ma habar n-am ce e Chlamydia nici n-am auzit de ea , am sa ma uit pe net poate gasesc ceva informatii.
Acum ma duc sa fac curat ca e ca la nebuni aici .
Alina si bb. 28+4 saptamani
alina

Viktoria spune:
Bine ai venit printre noi alipiticot! Sa-ti traiasca fetita si sa ramii sanatoasa.
Eu sint bine, David e mai cumintel noaptea si ma lasa sa dorm.
Revin mai tirziu ca trebuie sa ma duc sa o inscriu pe Doris la cursul de schi si sa o aduc de la scoala.

andrutza spune:
Ce bine ca inca nu s-a inchis listuta de mamici de ian-feb 2005! Si sa vedeti voi fetelor ca nu se opreste aici. Eu nu am mai scris ieri deloc pe forum ca nu am avut timp deloc - de cand am trecut la 6 ore parca nu mai am timp de nimic, se termina ziua imediat - dar v-am citit azi si scriu si eu in sfarsit la ora asta.
Mie mi se intampla o chestie nasoala - ma dor oasele din zona publiana de nu mai pot. Ce-i drept, merg si mult pe jos, dar eu credeam ca e bine. Cu cat merg mai mult, cu atat ma dor mai rau. In rest nu am nici o problema, nu ma doare spatele, nu mi se umfla picioarele, dar problema asta nu stiu cum s-o rezolv. A inceput sa-mi fie frica de nastere tocmai pentru ca trebuie sa treaca copilul printre oasele alea si pe mine ma dor. Cum sa mai am eu curajul sa merg si la gimnastica?! Aveti idee cum se rezolva chestia asta?
O intalnire mica nu mai organizati si voi? Ca tare as vrea sa particip si eu, ca acum nu mai au cum sa ma retina la servici ca primele dati. Sper sa ne intalnim in curand.
Andrutza si bebelusa
28+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Shobo spune:
salutari pe ziua de azi, fetele!
crinuta, tot nu mi-ai zis cum ai tu net acum? dial-up si la ce firma?
alipiticot, bine ai venit si stai printre noi ca nu vei pierde! o sa vezi! sa-ti traiasca fetitza si sa va bucurati de ea! nastere uosara!
ana_maria, sa urmaresti neaparat IR-urile alea si poate e bine sa faci si tu tratamentul asta al nostru. eu pe 15 il termin si merg repejor la Iosup sa vedem cum stam si apoi la Tutunaru cu rez.
dar ma simt EXCELENT! serios! nu stiu daca numai de la tratamnent, eu mai fac si gym la Giulesti de 3 ori /sapt si piscina 2/sapt. si probabil ma mai ajuta sigur si astea ca am o stare exceptionala, DOamne ajuta! sa ramin asa! si nu numai fizica, dar si psihica!
mi-a mai crescut si burtica si bebe da din ce in ce mai tare, ba a inceput sa sara burta in 2 parti opuse, de unde presupun eu ca sta cumva transversal acum si da din miini la un capat si din picioare la celalalt cred ...
simona
va pup, parerea mea este daca poti sa-ti iei CM de urgenta- vorbeste cu dr-ul tau de fam. pt ca asa mi s-a spus si mie de cel de fam si de catre Tutunaru, gata, acasa in CM! si la fel m-am plins si eu si am zis ca ma sui pe pereti ac... dar mi-am gasit preocupari diverse si NU MA PLICTISESC! cel putin pina acum... dar n-o sa se intimple! ti-am zis cam ce fac eu si acum am timp sa-i gatesc sotului meu -il rasfat "mititelul de 2m "... ca 3 luni ma pot, ca dupa aceea............ Dumnezeu cu mila la gatit! i-am zis si lui, uite acum te mai rasfat pe tine, ca dupa aceea ...
deci iti gasesti tu preocupari, citesti carti de specialitate, stai pe net- eu asa fac pe linga tot ce am mai zis si trece ziua ca nici nu-mi dau seama.
fetele, gata, STUDIEZ PB. INTILNIRII CA TRECE TIMPUL SI TB SA NE VEDEM SI PE NOV! CAUT CEVA CU SEZUTURI COMODE, CEVA FOTOLII DACA AR FI SAU CANAPELE, SAu macar scaune moi...
daca cineva stie un astfel de club/bar/restaurant sa ne spuna!
va pup
Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

adita spune:
Alipiticot, bine ai venit. ma bucur ca ai vesti bune despre bebita,sper ca acum te-ai linistit.

Alina Maria spune:
Fetelor dar putine sunteti astazi , avem o colega de burtici noua si in rest mai nimic nou.
Nici eu nu ma plictisesc ziua ca ma uit la televizor pe un program de desene animate, stau cu net-ul in fata si se gaseste tot timpul cate ceva de facut in casa.
Apropo de casa eu nu mai reuse3sc sa am curat peste tot asa cum aveam inainte .
Ma apuc de o camera si nu o termin bine ca obosesc rau si dupa aia fac maqncare si trece timpul .A doua zi ma apuc de alta camera sau de baie etc. nu stiu cum sa fac ca ma si enervez rau cand vad ca n-am spor.
BB. ma loveste si pe mine rau de tot dar m-am obisnuit ce bsa-i fac
alina

Shobo spune:
fetele, nu uitati AZI CURSURILE DE LA MUNICIPAL ORA 16:00 - ALAPTAREA!!!
ne vedem acolo
Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

adita spune:
Hai mai fetelor, tot la restaurant vreti sa va intalniti? eu cred ca nu vreti sa vin si eu