Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 2

ingerasu spune:
Nu este nimeni asa de matinala? Eu imi fac intrarea ca o sa raman pe baricade cu voi.
Cornelia cuscra ta te "paraseste" pentru cateva zile, si-a luxat piciorul, cine stie dupa cine o fi cascat ea ochii, si acum sta cu el pe sus ca i s-a umflat.
Merci galaxy ca m-ai avertizat.
"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

amary19 spune:
hello gravidutzelor!
Simona o sa vezi ca o sa fie bine! Sanatate multa!
Coca sa fii cuminte ca sa te faci bine! Sanatate!
Si ai grija de bibicu'. Noroc ca nu e cuscra ta pe net ca te-ar fi certat ca ai fost cu capul in nori.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

oana cretu spune:
Ingerasu, uite, eu am trecut sa va salut ca trebuie sa plec pana la cineva, dar dupa amiaza revin. Asta ca sa vezi ca eu nu imi parasesc cuscra. Daca mai vorbesti cu Coca sa o pupi din partea mea, si sa-i zici sa nu se mai uite dupa baieti, ca sa nu se mai intample.
Va pup! O zi buna!
oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

BESTUTZA spune:
De aseara am si eu o problema ! Mi s-au umflat gleznele! Si cam stiu de la ce! Am mancat niste telemea de oi cu lapte! Si aia sarata rau!
Sa va spun ca sunt fericita cami s-au atenuat foarte mult micile vergeturi urate si rosii care mi-au aparut pe sani! Nu am avut inprea mare incredere dar cine mai are nevoie sa dea cu Supliform de la Hofigal! Super super,super bun! E un gel ce activeaza circulatia! E nemaipomenit!Am aflat de el tot de pe forum! Eu foloseam produsele lor ca mi se pareau ok ca nu erau parfumate cu tot felul de prostii, dar gelul e tare bun! M-am uitat dimineata dupa ce aseara am facut un tratament in regula si cand am vazut nu mi-a venit sa cred!
Pe burta nu am avut probleme ca mi-am dat constaant , dar pe dumnelor i-am cam neglijat- sa radeti- dar mi-era frig!
Pupicei tuturor!

ingerasu spune:
Oana stiu eu dupa cine s-a uitat Coca de si-a rupt piciorusele dar..... daca nu-i atenta asa pateste. Pupici si de la noi si asteptam sa ne scrii.
Crinuta ca tu intrebai de Chlamydia: stiu ca cel mai bine se "vede" in sange dar, pentru linistea ta, poti sa ti-o faci si din secretie. Desi, parerea mea, este ca nu ar fi nevoie atata timp cat din sange nu ti-a iesit iar acum din secretie o faci daca care cumva ai avut contact neprotejat cu o persoana infestata cu asa ceva Cre ca ai inteles de ce nu ai nevoie, au ba?
Bestutza sarea provoaca umflarea mainilor si a picioarelor, deci aparitia edemelor, de aceea se si recomanda a fi evitata in sarcina. Bea si tu multe lichide ca sa compensezi.
"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

ana maria spune:
Crinuta daca a iesit negativ in sange nu are sens sa repeti si din secretie. Eu nu am facut analiza si doctorita mea mi-a zis sa ma calmez si sa n-o fac. Eu o am facuta acum doi ani din secretie si s iesit negativa.
Simona bebe a fost ok la ultimele masuratori. Astept cu emotie saptamana viitoare cand merg la control sa vad cat a mai crescut. Oricum sunt hotarata sa fac si eu injectii. La mine IR-urilor nu erau foarte mari si cel de pe stanga (cu problema) mai scazuse putin fata de ultima eco, in schimb crescuse putin si cel de pe dreapta. Eu iau bio marine de pe la 23 de saqptamani. Burta a crescut si ma misc din ce in ce mai greu. Bine, asta si din cauza ca eu am poornit foarte graaaaasa in sarcina. Oricum te admir pentru ca esti calma increzatoare si sunt sigura ca totul va fi foarte bine.
Bestutza am patit si eu cu umflatul picioarelor acum o saptamana. Eu, inteligenta am manacat niste snacksuri super sarate seara iar dimineata si piccioarele si degetele de la maini erau umflate. Am trecut pe un regim fara sare si multa apa si de a doua zi am mers la pipi mereu si acum chiar sunt ok.
Fetelor sper sa ne vedem la curs azi!!!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

simonadinca spune:
'Neata!
Shobo, multam'! Tocmai m-am intepat...A tabarat dr. de la cabinet pe mine..."Ce caut la serviciu?" Iar eu i-am spus ca acasa nu am ce face! Si chiar nu am!
Va multumesc tuturor de incurajari!
Lali, tel. suna ocupat...
Amaya, ce faci?
Pupici
simona, 28 sapt.
CEZARIANA

crinuta spune:
M-am lamurit in leg cu Chlamydia. Mi-am intrebat sotul si de asemenea o dr ginecoloaga, si amandoi mi-au spus la fel. Atata vreme cat iese negativ in sange, inseamna ca nu sunt anticorpi, deci nu are nici un sens sa o fac si din secretie. De asemenea, nici Nayel nu mi-a spus sa o fac din secretie.
Ingerasu, bineinteles ca am inteles ca vrei sa spui, asa ca stau linistita. Eu intelesesem ca se poate lua si de la toalete, bazine, etc, dar citind pe mai multe site-uri m-am lamurit ca nu e adevarat.
Eu nu mai pot de somn, nu ma odihnesc mai deloc noaptea. Ma duc de 5,6 ori la toaleta, nu imi gasescd pozitiva, apoi iar am probleme cu respiratia si iar tre sa pun Olynth, dar gata tre sa ma potolesc. Eu sper ca nu l-am afectat pe Rayan cu picaturile astea.
pupici
Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

adana spune:
Buna dimineata fetele si bebeii
Luni am fost la control si am facut si testul de diabet gestationat si sint la limita..asa ca trebuie sa am grija ce maninc si mai ales sa renunt la dulciuri.De ingrasat nu m-am ingrasat in 3 saptamini iar bebe e bine ii bate inimioara de 152/minut si inca nu s-a intors cu capul in jos.
Ieri am aflat ca fratele meu a fost operat de chist pilonial..si de suparare nu am avut pofta de mincare..am mincat mai mult in sila

alipiticot spune:
Buna mamicilor!
Ma primiti si pe mine?
De citit va citesc mai demult,ca am avut niste probl cu sarcina,dar de azi sunt in concediu si am timp de stat pe net.
Am 31 ani si sunt in 24 sapt, am dpn pe 20 febr 2005.Voi avea o fetita(sa dea Domnul sa fie sanatoasa) si....abia astept!
Sarcini usoare in continuare