Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 13

crinuta spune:
Lali, dar de ce dureaza atat de mult? La mine era gata in 6 zile.
Fetelor,vreau sa stiu cum arata dopul. De unde stim noi cand pierdem dopul sau nu? Stiu ca se poate pierde cu saptamani inainte de nastere, deci vreau sa fiu informata.
Crinuta si Rayan din burtica 32+ saptamani

Lali spune:
Crinuta, nu stiu de ce dureaza atata, mie mi s-a recoltat proba miercurea trecuta, mi-au zis ca dureaza 2 saptamani, am sunat ieri si mi-au spus ca azi sau maine e gata, deci dupa aproximativ 10 zile. Oricum e mai putin decat la alte laboratoare.
Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Viktoria spune:
La Multi Ani , Patricia! [/red
Candy La Multi Ani si pt. sotul tau. Alinanu te mai supara ca ii faci rau lui. Dar tu cit mai trebuie sa lucrezi nu intri in concediu prenatal? Doris si-a dorit astazi spaghetti si am facut niste ciupercute linga ele si o supa de legume.Miine gatesc niste sarmale cu varza acra deoarece asta si-au dorit .
Probleme cu dintii nu am deocamdata.Crinuta sper ca Rayan sa fie cuminte si sa astepte pina in Decembrie cind trebuie sa nastii.
[red]Oana in curind va veni mama ta la tine si nu vei mai fi singura. Cit vrea sa ramina la tine? Pe urma il ai pe Seb si George si la inceput oricum copilul doarme in camera cu parintii. Doris de cind sint gravida vine deseori la noi in camera si doarme intre noi. Spune ca trebuie sa ma pazeasca.

ingerasu spune:
Lali pai tocmai asta este ca am fost in Obor si in Unirea si nu am gasit decat prosoape din bumbac in amestec cu ceva plastic. Se simtea asa de prost in mana mea incat m-am gandit ca "inimioara" mea o sa simta si mai rau avand pielicia asa de subtire. De aceea intrebam ca poate acolo s-or gasi. Am vazut in Orhideea niste capotele din bumbac 100% mai gros dar mi se pare cam greu sa stau sa bag manutele&co si mi s-a parut mai usor sa o infasor in acele prosopele. Oricum o sa mai caut ca nu am incotro.
Oana mama ta este o femeie inteleapta si ti-a spus un lucru destept. Sa stii ca are dreptate, nu esti singura care veti sta toti trei intr-o garsoniera. Si la noi este aceeasi situatie cu locatia si sa stii ca ne-am aranjat totul in asa fel incat sa avem toti trei spatiu, parca casa este mai plina de viata chiar din momentul in care am pus patutul, carutul si restul. Iti dai seama ca atunci cand o sa vina si bebelusii nostri casa o sa fie "plina" de iubire - asta conteaza ca restul nici nu le mai vezi. Pe noi nu ne mai intereseaza restul stim doar ca abia asteptam sa o avem langa noi pe cea mica si doar asta ne bucura, la restul nu ne mai uitam sau nu mai dam importanta. Hai, te rugam noi doua, sa ridici capul sus si ai sa vezi tu curand ca puiutul o sa va umple si timpul, si spatiul si "sentimentele".
Crinuta de ce ti-a zis ca o sa nasti mai devreme? Bine ca ai colul inchis pentru ca asta este important.
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

oana cretu spune:
Candy, la multi ani sotului tau!!!!!
Viktoria, mama vine, si vine si tati, si o sa ne ingramadim toti aici trei luni, cat stau. Dar nu e asa mica camera, incat sa nu avem loc. Este maricica. Ce scumpa e Doris, vrea sa aiba grija de voi.
Pupicei!
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

ingerasu spune:
Crinuta dopul cade cu cateva zile inainte nu cu cateva saptamani. Pai daca ar cadea cu cateva saptamani inainte, logic, ar fi o problema pentru ca el este "poarta" spre bebelus care sta inchisa ca sa nu patrunda infectiile.
Din ce am inteles eu este gelatinos, albicios cu firicele de sange si cu un miros aparte (de sperma sau amonic) si se elimina treptat.
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

crinuta spune:
Nu mult mai devreme, nimeni nu mi-a spus asta. Capul fiind foarte jos apasa mult pe vezica si implicit pe col.
Am ajuns sa imi fie frica sa ies din casa, din cauza faptului ca trebuie sa merg la toaleta asa de des.
Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

crinuta spune:
Ingerasu, am citit aici pe forum ca dopul a cazut cu cateva saptamani( 2,3) inaintea nasterii. Uita-te si tu la mamici de noi-dec, nu mai stiu cine spunea asta, ca de 3 saptamani a pierdut dopul si inca nu a nascut. Si mie mi se pare cam devreme, insa din ce am citit aici se poate.
Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

adana spune:
Fetelor de vreo citeva zile am dureri de burta ca la ciclu si azi de 2 ori am avut si crampe.Pot fi contractii?
adana 30+ saptamini

oana cretu spune:
Ingerasu, merci!
Daca tot ati deschis subiectul, de fapt prima oara (si singura, de altfel) a fost cand i-am sunat pe ai mei plangand, in ajunul Craciunului, ca George nu avea de munca si nu aveam bani sa punem ceva pe masa de Craciun, dupa ce ca familia nu e prezenta in acele momente. Asta a fost acum doi ani, si pe tata l-am facut sa plang (desi e o fire foarte dura, si rezista la orice sa nu planga, dar cand e vorba de noi...), iar mami, vazand ca tata s-a pierdut (de fapt in general era invers) mi-a zis ca si ei, erau studenti, locuiau impreuna si se descurcau greu, au facut si Craciun fara nimic pe masa, dar iubirea inlocuia toate astea. Si atat de tare m-a atins la inima, ca, desi eram tare trista, si dorul de ai, mai ales de Craciun, ca am facut, poate, cel mai frumos Craciun, cu putinul care il aveam, ne-am plimbat, am simtit ce mama ne-a spus. Si mi s-a mai intamplat sa ii zic de spatiu pentru Seb, dar nu plangeam ca data trecuta, eram trista si mi-a repetat acelasi lucru, si mi-a dat iar exemplul lor, cu mine alaturi, si cu strabunica (care era a doua mea mama) si iar m-a facut sa inteleg. Si, intr-adevar, am ajuns sa inteleg si sa sfatuiesc si pe ceilalti ca, acolo unde este iubire, tot ce e rau cade la pamant.
Va pup si vorbim mai incolo ca il las un pic si pe tati ca dupa aceea pleaca la munca.
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu