Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 14

PatriciaArdeleanu spune:
Fetelor, multumesc la toate mult, mult pentru urari!!!
AnaMaria, cu stomacul cam tot asa, am zile cind ma mai lasa, zile cind e suportabil si zile cind ma doare rau. Ieri a fost una dintre ele. Nu am ce sa fac, mai iau cite un no-spa, un renie...asta este...
IN rest, pot spune ca nu am alte probleme deocamdata.
Crinuta, de ce sa nasti mai devreme??
Cu lumea din autobuz, mie niciodata nu mi-a dat locul pina in prezent, si cred ca de acum incolo nici atit. Pina acum se cunostea-nu se cunostea sau se facea lumea ca nu pricepe, dar acum cu geaca pe mine, nici ca se mai cunoaste.
Dar am avut momente cind, stind pe scaun si nu se vede burta, mai ales daca am geanta sau sacosa,(in general merg mai mult pe scaun, din fericire), am simtit priviri foarte rautacioase inspre mine, si chiar nu de putine ori m-am simtit asa de prost cind pe linga mine se nimereste cite o persoana mai in virsta, etc. ..dar nu am nimerit pe nimeni rautacios pina in prezent, sa faca comentarii cum nu de putine ori am auzit, la adresa tinerilor si a celor care stau pe scaun. Eu cind nu eram gravida dadeam mereu locul cind era nevoie, dar nu mi-au placut niciodata batrinii care s-au urcat si au si inceput imediat cu rautati si jigniri...
Patricia
si o foarte jucausa!
saptamina 26

Alina Maria spune:
Gata am revenit, insa sunt asa de obosita incat am sa ma duc sa trag un pui de somn .
Am sa revin mai incolo.
Samnu plecati toate , eu inca as mai vrea sa stau insa mi se inchid ochii , oare daca ma culc acum mai pot dormi la noapte ?
Sper ca da !
alina

oana cretu spune:
Alina, eu de ceva timp chiar daca nu ma culc dupa amiaza, tot nu pot dormi noaptea. Nu stiu ce am. Dar daca mai si dorm, e mai rau.
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

ingerasu spune:
Alina Maria te invidiez ca poti dormi dupa amaiaza, eu nu am unde ca nu am perna si pat la birou ca altfel intinsa as fi pe masa.
Oana de ce nu poti dormi? Ti-e rau? Sau de ce? Eu una la 10 seara pic franta si abia ma scol pe la 7.30 ca mai trebuie sa merg si la servici. Ca altfel as dormi si eu. In schimb, daca ma trezesc noaptea sa merg la toaleta iaca ca mai stau cu okii prin tavan vreo ora pana sa adorm, nu inteleg de ce ca oricum sunt franta. Noroc ca merg doar o data pe noapte - mi-am impus si asa si fac - ca altfel cred ca faceam mai multe reprize de urmarit mustele pe noapte.
Mai dar restul unde sunteti? Ca ati inceput asa bine ziua de azi, 9 pagini si acum la sfarsit de program iar v-ati ascuns.
"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

ana maria spune:
Ati vazut ca au aparut mamici de iulie 2005? Trece timpul!!!
Week end placut!!!!
Crinuta dopul gelatinos arata ca niste "muci" cu firisoare de sange prin el. Si la mine e bebe jos. Cu capul in partea stanga jos. Si eu merg la toaleta intr-una.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

ingerasu spune:
De aceea mergem noi asa des la toaleta? Ca s-au intors cu caputurile in jos.
Daca va zic ce pozitii am inceput sa adopt seara ca sa se intoarca cu capul in jos, o sa radeti de mine. Sotu' rade spunand ca am pozitie de altceva si ca sa daca ma mai prinde asa ii sporesc poftele Deh, ce nu fac pentru fii-mea. Chiar, la voi miscarile sunt tot asa de active ca si pana acum pentru ca a mea fetita imi face valuri si nu stiu de unde are atata spatiu ???
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Leta spune:
L-am sunat pe dr. si mi-a zis ca bebelusa nu pateste nimic de la intoxicatie si ca daca pot suporta bubitele e ok; adica e bine sa nu iau nimic si sa las organismul sa se apere singurel, bubitele sint semn ca organismul lupta cu toxicitatea si o elimina.
Leta & bb Andreea 28+
dr. tutunaru - elias

oana cretu spune:
Ingerasu, nu stiu de ce nu pot dormi, am indomnii. Dar e si Seb de vina, ca si el face valuri, si cum eu sunt sensibila la somn, imagineaza-ti. Plus ca ma scol de cel putin 4 ori pe noapte sa fac pipi, si ma dor oasele jos, cand trebuie sa ma dau jos din pat. De-abia astept sa nasc.
Ma bucur ca te-ai linistit, Leta.
Si dopul ala gelatinos cade asa, din senin? Ce scarbos trebuie sa fie. Si cum eu sunt sensibila la scarbosenii din astea, cred ca o sa vomit si fierea atunci. Doar dupa cum l-ati descris si mi-a venit...
oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

ingerasu spune:
Bravo Leta ma bucur ca te-ai linistit. Ai grija sa eviti sa te scarpini ca mai rau o sa-ti faci, stiu ce iti spun.
Continuarea discutiilor in capitolul 54 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35450" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate