Mamici de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia La multi ani!!! si Pupici!!

Ce iti mai face stomacelul?

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Patricia, LA MULTI ANI pentru toate aniversarile si toate gandurile noastre bune !

Ingeras, eu am racit deja, din fericire este doar o raceala, nu gripa si imi trece, e mult mai bine. De aceea nu am venit nici la cus la Municipal, ca nu era cazul sa imprastii virusi printre gravide ! Am mai fost la Cora, da nu am vazut seturi din acelea de baie. Ceea ce am luat eu din Baia Mare cred ca ai putea gasi cu usurinta in Obor, sau in magazine de acest gen, nu in magazine sofisticate. La seturile acestea de baie e important sa pui mana pe material, sa fie bumbac moale, nu neaparat firma conteaza!

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Aveti probleme cu dintisorii? La mine au aparut deja doua carii. Eu la sfarsitul lui august am facut un control la dentist si mi-a zis c e totul ok. dar se pare ca se consuma calciu. Sper sa nu-mi pierd prea multi dinti.

Fetelor a trecut aproape si saptamana asta.. parca azi era luni..

Galaxy si eu imi dau seama ca ne vine randul.. daca deja au aparut primele mamicute la nov-dec....

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Hihihi, Patricia, cand v-ati inscris pe forum v-ati dat si data de nastere, si am aruncat un ochi sa vad a cui zi este azi. La multi ani de trei ori atunci daca a inceput de pe 3!!!! La anul stim!

Ingerasu, aici camera normala e de doua persoane cu baie in ea si daca vrei singura, platesti, dar nua are baie. Of, cand o sa ajunga si la noi sa faca camerele de 2 persoane?

Alina, ai dreptate, asta ziceam si eu. Ca, daca faceam ca cumnata si primeam tot (nu exagerez, ea nu a cumparat nimic), de fapt cerseam tot, poate nu era la fel si se si vede comportamentul ei ca e diferit fata de aia mica. In fine...Imi aduc aminte si de ai mei (din ce mi-au povestit), ca m-au facut cand erau la facultate, se mutasera la seral ca sa munceasca, lasandu-ma cu strabunica( (statea la noi). Si eram toti intr-o garsoniera, pana cand am facut eu un an, cand au cumparat apartamentul cu trei camere. Si cand imi vine sa plang uneori ca stam intr-o camera, si Seb nu o sa aiba camera lui, mama imi spune ca, important este ca noi doi sa ne iubim, sa iubim copilasul, ca restul nu se mai simte. Si asa este. Hai, ca am devenit melancolica.

Pupici!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

La multi ani, Patricia!

io si un baiatel (intr-un burtic de 28+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

La multi ani Patricia !asa de trei ori , ma bucur ca poti sa-ti sarbatoresti ziua in timpul sarcini.
Lasa Oana noi sa fim sanatosi si sa ne iubim ca nu mai conteaza cat e casa de mare sau cate masini ai . Esti norocoasa sa-l ai pe George si in viitor pe Seb.
Matusa mea nu poate avea copii si sunt putrezi de bogati , insa ce folos ca nu le merge bine casnicia si copii nu au.
Ma bucur ca inca n-am racit si sper sa ramana asa iar cu dintisorii nu stau f. bine nici acum si nici inainte asa ca.,..
Fetelor eu ma gandesc ca sunt asa de mica si copilul este deja in stomac , unde o sa mai creasca ?
Poate nu o sa se dezvolte ca lumea ca sunt prea mica. De aceea nu mai pot nici manca caci stomacul e asa de inghesuit...
trebuie sa fac de mancare urgent dar nu stiu ce . Ajutooooor !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Sa fii fericita si ai ai parte de tot binele din lume, Patricia!
Pastreaza-ne si noua o feliuta mica-mica de tort, da? Azi e si ziua de nastere a sotului meu.
La multi ani!

http://community.webshots.com/user/amihu

Candy si bebe ERIC - 28+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani Patricia!!!! Sa iti aduca Rebecca numai bucurii.

Shobo, eu folosesc acum cartela de acces internet de la RDS. E nasol prin dial up, costa mult mai mult decat prin cablu.

Eu abia mai merg, de fapt problema nu este cand merg ci cand stau in picioare, iar nesimtii astia din autobuz nu se dezmint deloc. Rai s-au mai facut oamenii. Nu am cuvinte sa imi exprim indignarea.

Lali, ai luat rezultatul de la Medlife? Eu am fost azi sa repet listeria si toxo.

pupici
Crinuta si bb Rayan 32+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am uitat sa va spun ca am inteles de ce merg la toaleta atat de des. Sarcina e jos, capul lui Rayan e foarte jos, apasa pe vezica, si asta e cauza. Cica e posibil sa nasc mai devreme. Momentan colul e inchis, totul e ok, dar sa vedem mai incolo.

pupici
Crinuta si burtica de 32+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, rezultatul de la Listeria e gata azi sau maine, asa mi-au spus la telefon.
In schimb CMV, Toxoplasma, urocultura, examenul de secretie mi-au iesit bine toate. Cred ca VSH-ul care mi-a iesit putin marit si din cauza caruia am facut analizele de urina si secretie era mai mare din cauza racelii mele care a debutat dupa cateva zile. Oricum il voi repeta peste vreo 2 saptamani.

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput