Mamici din Constanta(19)
Raspunsuri - Pagina 5
CRIXIA spune:
Fetelor, un alt semn ca fii-mea si-a revenit din boala este somnul!
Azi a dormit destul de mult, ca incepusem sa-mi fac griji , m-am dus de vreo 2 ori sa vad ce face. Normal, dormea!
In seara asta am fost in Tomis, fii-mea nu mai vroia sa plece de acolo. Nu am stat foarte mult in locul de joaca pentru ca era cam aglomerat, dar totusi ei ii placea. A facut toate verificarile pe acolo, si apoi vroia intr-o singura casuta. Acolo erau copilasi mai mari care vroiau sa se joace in acea casuta, si fii-mea hop si ea. Ei o dadeau afara, ea intra peste ei. Am incercat sa-i atrgem atentia cu altceva si nu ne-am inteles cu ea, asa ca am hotarat sa plecam. Poate data viitoare vom avea mai mult noroc!
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
dadi_t spune:
Buna seara!
Diana, vreau iubita, cum sa nu!!! Trimite-mi pe PM nr. ei de telefon 9, dar explica-i dinainte ca programul o sa fie cam vraiste din cauza bebicului. Daca e de acoer as vrea chiar de luni sa incep. Mi-e o fricaaaaaa! Nu-mi place, dar n-am incotro.Rugineste saraca masina stand degeaba...si eu apelez la ...taxi cand am o urgenta.
Pupici ca sunt extenuata dupa sedinta de masaj(2 ore). M-a muncit nenea maseorul ca pe hotii de cai...am dat iama in manacare, doar am dat atatea kg.jos...
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
dianamaria spune:
Va multumesc tuturor!
Starea lui Tibi este foarte buna, dr.Munteanu a spus ca este ok, analizele nu au iesit inca, va tin la curent.
Eu presupun ca s-a agitat vreo 2 zile mult mai mult decat de obicei (el e sufletul oricarei intalniri/petreceri, si luni a fost ziua unui nepotel de-al meu si Tibi a fost acolo, pe baricade)
Va pup,
Diana
laura111 spune:
Bonjour si bine v-am regasit !
M-am intors din excursie, a fost fain de tot. O sa pun si poze pe net in curand. Tre' sa citesc din urma sa vad ce-ati mai facut.
Va pup pe toate !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
si poze din Retezat: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
liris spune:
quote:
Originally posted by dady68
Buna seara!
Diana, vreau iubita, cum sa nu!!! Trimite-mi pe PM nr. ei de telefon 9, dar explica-i dinainte ca programul o sa fie cam vraiste din cauza bebicului. Daca e de acoer as vrea chiar de luni sa incep. Mi-e o fricaaaaaa! Nu-mi place, dar n-am incotro.Rugineste saraca masina stand degeaba...si eu apelez la ...taxi cand am o urgenta.
Pupici ca sunt extenuata dupa sedinta de masaj(2 ore). M-a muncit nenea maseorul ca pe hotii de cai...am dat iama in manacare, doar am dat atatea kg.jos...
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
Draga Tania,
ma intereseaza si pe mine sedintele de masaj . ai putea sa-mi dai niste detalii : ce-ti face / ptr ce / la ce pret? si oare lucreaza si-n perioada sarbatorilor : bine nu chiar in zilele de sarbatoare ci in jur...
Multam!
numai bine si pupici la toate
ce mai faceti ?
puneti de vreo intilnire intre Craciun si Anul Nou?
***********************
Once a grump, always a grump
Cornelia spune:
Laura, bine ai venit! Te asteptam cu impresii din excursie.
Fetelor, va urez week-end placut!
Va pup
Cornelia
laura111 spune:
Impresii...
M-am intors din excursie. Obosita, dar fericita. Am vazut o gramada de lucruri, nici nu stiu cu ce sa incep. Am avut o vreme excelenta, nu m-a plouat deloc, picioarele m-au tinut, sanatoasa am fost, totul mi-a mers din plin.
In prima zi am ajuns de la aeroport la ora 13, imi explicase Iulia, prietena mea, cum sa ajung la ea in cea mai apropiata statie de autobuz si ne-am intalnit la fix. A venit ea si m-a asteptat in statie. Apartamentul ei era f. aproape de centru, era de fapt o garsoniera mare, dotata cu tot ce-i trebuie: aspirator, frigider, microunde, aragaz, fier de calcat si 2 paturi (asa ca nu ne-am inghesuit deloc). In prima seara am iesit la plimbare in Grand Place care era feeric luminata si m-am plimbat pe stradutele inconjuratoare si l-am vazut pe Maneken Pis (asta e o micuta statuie a unui baietel care face pipi si care e simbolul orasului - probabil pt. ca aia pe acolo beau multa bere si fac mult pipi). Statuia este din cand in cand imbracata in diferite costume si exista chiar o expozitie a costumelor in care a fost imbracat Maneken Pis de-a lungul timpului (traditia asta cu imbracatul e de pe la 1900, statuia e de pe la 1650, cred).
A 2-a zi am fost la Bruges, care e un orasel cu 45.000 de locuitori si de 2 ori mai multi turisti. E superb, parca e oraselul piticilor din Alba-ca -Zapada. Au canale pe care te plimbi cu barcutza (m-am plimbat si eu), o piata centrala, un turn al orasului si o catedrala, plus casutze ca din povesti. Intr-o biserica veche din Bruges am vazut si o Pieta a lui Michelangelo, e singura statuie a lui care se afla in Belgia si a fost adusa de un negustor flamand prin sec. 17. Tot acolo exista si mormintele regelui Charles Temerarul (sau Charles al V-lea) si al fiicei sale, ducesa de Burgundia si un tablou al pictorului italian Carravagio. In Bruges exista un parc cu zeci de lebede pe care nu le-au mancat rrromii nostrii inca si care e ceva de vis. Pajisti verzi cu iarba ca graul incoltzit, iazuri si canale cu podetze peste si banci pe care sta lumea si se relaxeaza. E un orasel unde daca stai prost cu nervii sigur te faci bine.
A 3-a si a 4-a zi am plecat cu Iulia la Paris. Ne-am sculat sambata de dimineata cu noaptea-n cap la ora 4 si ne-am imbarcat in autocarul Eurolines ca venea de la Gotteborg din Suedia si care era plin de negri jegosi care puteau de-ti mutau nasul la spate. In fine, am suportat cu greu cele 4 ore de drum pana la Paris, cred ca nu as fi in stare sa fac o excursie prin Europa cu autocarul, mi se pare tare incomod si obositor. La Paris am avut un soc la metrou. Totul era vechi, decripit, jegos, putea a pipi peste tot, iar in vagoanele de metrou : mamelor din lumea intreaga - varianta franceza. Negii aia din Paris sunt cei mai negri pe care i-am vazut in viata mea, ca noaptea fara luna adica, jegosi si agresivi, iar arabii zici ca-s in patria lor acolo. In fine, o natie decazuta, un popor corcit, care traieste din gloria imperiului lui Ludovic Soare si a lui Napoleon si care in cateva zeci de ani va fi astupat de emigrantii pe care n-au stiut cum sa-i puna la punct si sa-i integreze in societatea lor aristocratica si s-au lasat inglobati in marea masa a cotropitorilor atrasi de mirajul unei mari metropole. Deci, in concluzie, pt. mine, Parisul este un mit spulberat... Nici nu se compara cu Roma, unde si maine m-as duce, si pe jos, ca badea Cartzan.
Ne-am dus , ghidate de harta , la hotel unde tipul de la receptie ne-a zis ca am venit prea devreme si ca nu are inca camerele eliberate, sa venim peste 1 ora, dar ca putem sa ne lasam bagajele la el la receptie. Ne-am dus sa vedem Moulin Rouge care era la 5 min. si ne-am urcat dealul Montmartre pana la Sacre Coeur. Mi s-au parut f. pitoresti stradutele pline de artisti care pictau si te trageau de maneca sa-ti faca portretul rapid. Bazilica mi s-a parut mai frumoasa pe la exterior dacat in interior, se vede ca e construita relativ recent. E frumoasa privelistea asupra Parisului de sus, de la Sacre Coeur.
Apoi ne-am intors la hotel unde am vrut sa-i platim tipului care zice nu-mi platiti mie pt. ca nu veti sta aici. Cand am auzit asa, ne-a cazut fatza. In fine, ne aranjase el sa stam la un hotel vis-a-vis, pe aceeasi strada, chipurile un hotel mai bun, dar la care plateam acelasi pret. La intrebarea noastra cum e posibil ca si cu 10% platiti in avans sa nu putem avea camera, el ne-a explicat sa ei accepta mai multe rezervari decat au locuri pt. ca unii turisti se razgandesc si nu mai vin, dar ca de data asta toate rezervarile se si ocupasera practic, asa ca vorbise el la un alt hotel si ne-a trimis acolo. Ne-am enervat rau de tot, pt. ca putea sa ne trimita de la bun inceput acolo si nu sa ne zica sa venim peste o ora ca i se elibereaza camere. Ne-am trambalat la hotel Camelia, un hotel de 2 stele , cu 2 paturi, frigider, TV, WC, dush , dar care avea o camera ingrozitor de mica, inghesuite toate la maxim in ea. Daca stateai pe WC loveai cu genunchii de usa de la baie, in camera de abia aveam loc sa trecem una pe langa alta. Dar pt. dormit 1 noapte a fost bun, ce sa mai zic... Dupa ce ne-am facut un dush am plecat sa colindam Parisul : am mers pe Hausmann, strada comerciala , cu galeriile Lafayette si Printemps, in Place Vendome- unde ne-am uitat ca la muzeu la vitrinele tuturor caselor de bijuterii (Cartier, Dior, Kleef and Van Appel, Patek Philippe, Bvlgari, etc.), am intrat in Opera din Paris si in biserica Madeleine. Ca arhitectura Parisul seamana cu Bucurestiul, mai exact Bucurestiul cu Parisul, doar ca Parisul e mai poleit cu aur si desigur cladirile sunt mai impunatoare ca nu degeaba au fost marele imperiu care au fost. Acum este un oras suprapopulat, unde vezi si cucoane "plastifiate si operate", cu matasuri , esarfe si valet personal pus la 4 ace care le duce in spate pungile cu cumparaturi, dar si multi cersetori.
Apoi ne-am dus la tour Effel unde ne-a usturat palma sa dam 7 euro ca sa urcam cu liftul asa ca am "bagat talpa" cu piciorul pana la nivelul 2 , ca asa costa doar 3,5 euro. De la turn ne-am plimbat pe malul Senei pana la Domul Invalizilor unde e inmormantat Napoleon, si am traversat Sena catre Place Concorde. Seara ne-am plimbat pe Champes Elizee pana la Arcul de Triumf. Acolo, colindand magazinele de pe cel mai mare bulevard al Parisului, am vazut ce inseamna abundenta de produse dusa la extrem. Am intrat la Sephora, un magazin de produse cosmetice mare cat Metro si la Virgin , un magazin cu tot ce-ti poate gandi mintea in materie de CD-uri. De la Arcul de Triumf am luat metroul spre hotel si asa s-a incheiat prima zi la Paris. A 2-a zi am mers la Notre Damme, unde era slujba de duminica dimineata si lumea statea la coada sa se impartaseasca. Noi nu ne-am dus ca aia e biserica catolica, nu ortodoxa si n-am simtit nimic special sufleteste ca sa ne faca sa ne ducem la impartasit in Notre Dame. Catedrala asta nu prea m-a impresionat, mai mult faima e de ea. E frumoasa pe la exterior, crenelata, dar pe interior doar piatra goala si atat. De aici am mers la Pantheon, apoi la biserica Saint Genevieve - unde sunt moastele sfintei care e patroana spirituala a Parisului. In drum am trecut si pe langa Sorbona, apoi ne-am afundat pe stradutele din cartierul Latin, cere de fapt ar trebui sa se numeasca cartierul arabesc, sau cel mult grecesc, pt. ca nici urma de latini pe acolo. Patronii de carciumioare ne imbiau care mai de care sa stam la ei sa mancam ceva dar noi ne-am luat cate un kebab din mers si am pornit-o catre Luvru. La Luvru, minune mare... n-am stat deloc la coada, desi ne inarmasem cu rabdare. Am intrat imediat si ne-am ales cateva aripi ale muzeului in care am cazut de acord ca vrem sa mergem. Desigur, prima noastra alegere au fost maestrii picturii italiene si spaniole din Renastere (am vazut-o si pozat-o pe Gioconda !). Am vazut acolo Leonardo, Rafael, Filipo Lippi, Sandro Boticelli, Cimabue, Gioto, etc. Ce mai, mi s-a umplut inima ! Pe urma am mers in aripa cu sculpturile grecesti si romane din antichitate unde le-am vazut bineinteles pe Venus din Milo si pe Victoria din Samotrace. Apoi, la dorinta Iuliei, ca eu nu pre ma innebunesc dupa astea, am luat-o catre aripa cu mumii egiptene, sfincsi si alte sarcofage egiptene si etrusce. Am vazut apoi apartamentele luxoase ale lui Napoleon si diverse camere cu obiecte de arta aranjate in vitrine in functie de perioada din care faceau parte si de curentul/ stilul de arta careia apartineau. La Luvru m-am ofticat ca nu am avut mai mult timp sa stam caci eram presate de ora la care trebuia sa fim la terminalul Eurolines pt. imbarcare. Dupa 4 ore petrecute in cel mai mare muzeu al lumii (cred!) am pornit-o catre hotel , ne-am luat bagajele si am plecat la autocar. La intoarcere drumul a fost mult mai suportabil pt. ca toata lumea se imbarca din Paris si nu mai mirosea a mancare si a transpiratie.
Urmatoarea zi, am luat trenul catre Ghent, al 4-lea oras ca marime din Belgia, mai mare ca Bruges-ul, dar mai mic decat Bruxelles sau Antwerp. Ghent-ul este un oras medieval , cu un centru vechi destul de bine conservat, are o piata centrala cu o catedrala veche, o cladire a primariei tot veche si crenelata si multe case ale diferitelor ghilde care au existat in evul mediu si care au fost restaurate si conservate astfel incat si azi turistii pot vedea cum era un burg flamand pe vremuri. In catedrala din Ghent exista o capela unde se afla un triptic foarte valoros pictat de Jan van Eyck- unul dintre flemish primitives, The Adoration of the Mistic Lamb. In catedrala , care este f. mare, mai exista si niste catacombe ale unui lacas de cult din vremea cand crestinismul de abia patrundea in Nordul Europei. Ghent-ul are si el canale care au de o parte si de alta casutze tipic flamande, cu flori la ferestre si fara perdele in geamuri. Am mai vizitat si un castel medieval f. bine conservat in care se afla si un Muzeu al Torturilor- brrrr, tare fricky !
De la Gent am luat trenul catre Leuven, un orasel relativ micutz si aproape de Bruxelles, unde e o universitate renumita si unde se fabrica, si mai renumita bere Stella Artois. Aici tot tineretul sta la terase si bea bere non-stop. Din cand in cand si-o mai toarna si in cap sa le intre cursurile mai bine in creierash. In centru se afla cladirea primariei , una dintre cele mai frumoase din Evul Mediu. Este toata crenelata, o adevarata dantela in piatra si plina de statui micutze si basoreliefuri pe fatada si pe cele 4 turle. Seara m-am intors inapoi la Bruxelles, tot cu trenul. Dom'le da' au belgienii astia niste trenuri, de lingi pe jos in ele. Moderne, cu geamurile spalate, miros frumos, WC-urile sclipesc de curatenie, ce mai , sa te tot plimbi cu trenul. Belgia e o tara mica , cu un sistem de trenuri f. bine pus la punct, vin des si cam pt. orice directie vrei poti gasi un tren din jumatate in jumatate de ora. Si pe deasupra mai sunt si ieftine, bine, si distantele sunt mici, dar in maxim 1 ora poti ajunge din Bruxelles in orice oras din tara.
Urmatoarele 3 zile mi le-am petrecut in Bruxelles. Mi-am facut un card de 30 de euro cu care apoi puteam sa intru in orice muzeu gratis si sa merg gratis si cu transportul in comun. Orice bilet de metrou, tramvai, etc. costa 1,40 euro, deci e convenabil cu cardul , mai ales ca eu m-am plimbat mult. Am fost la muzeul instrumentelor muzicale in care sunt adunate instrumente din toate timpurile si din toate regiunile Pamantului: Asia, America , Europa, Africa. Am vazut acolo piane si clavecine si viori minunat pictate, unele de pe la anul 1500. De la intrare iti dadeau casti si cand paseai in dreptul unei vitrine auzeai muzica cantata la instrumentele respective expuse acolo. Desigur, erau si naiul romanesc, ocarina, fluierul, etc.
Am vizitat si muzeul de Beaux Arts, partea de arta veche si cea de arta moderna. Cele mai valoroase sunt 2 sali cu picturi de Rubens si 2 cu picturi ale lui Peter Breugel cel Batran si P.B.cel Tanar.
Am mai fost la muzeul Cinquentenaire- muzeul lor de istorie si arheologie, unde aveau 2 expozitii care mi-au placut foarte mult : una de mobilier gotic , renascentist si baroc iar alta despre arta dantelei de-a lungul secolelor in Tarile de Jos.
Un alt loc deosebit de interesant , care cred ca le-ar fi placut mult si lui Adi si lui Vlad a fost Autoworld. Asta e o hala imensa, pe 2 etaje unde sunt expuse, cronologic, masini din toate timpurile, incepand cu primele automobile de pe la 1890 si pana in zilele noastre. Au foarte mult masini de epoca, de la multe mari firme din toata lumea, masini de toate felurile : de curse, de plimbare, de pompieri, de salvare, de armata, etc. Toate sunt f. bine intretinute si sunt adevarate bijuterii ale tehnicii.
Alte muzee pe care le-am vizitat au fost :
- Muzeul Regal (al dinastiei regale belgiene, cu exponate care au apartinut regilor Belgiei si proiectii de filme din viata familiei regale belgiene. Ce mi-a placut aici f. mult a fost o vitrina mare in care erau expuse medaliile primite de Regele Baudoin de la diversi sefi de pe tot globul ).
- Situl arheologic Couldenberg- ruinele vechiului castel regal al Belgiei care a fost construit de Carol Quintul, care acum se afla in pamant, sub actualul Palat Regal, practic se merge prin niste galerii pe sub pamant.
- Muzeul orasului Bruxelles- aflat intr-o cladire f. frumoasa din Grand Place, aici se afla expozitia costumelor in care a fost imbracat, de-a lungul timpului, Manneken Pis, plus diverse obiecte de arta, gravuri si picturi care infatiseaza orasul in diferite secole.
- Pe domeniul regal de la Laken, aflat la periferia Bruxellului, langa celebrul Atomium (o constructie metalica imensa ce reprezinta cica un atom) se afla un pavilion chinezesc si un turn japonez, construite la cererea regelui Leopold al Belgiei, in sec. 19, de arhitecti francezi, dar respectand stilul oriental. Acesta se pot vizita si sunt pline de vitrine cu portelanuri chinezesti, imense vaze japoneze, mobilier cu incrustatii, decoratiuni cu emailuri, stampe japoneze, etc.
Cat am stat in Bruxelles de dimineata , pana la pe 5 dupa-amiaza colindam muzeele, apoi seara mergeam prin magazine, prin galerii, la souveniruri, sau chiar aiurea pe stradute inguste si foarte pitoresti.
Vineri am plecat dis de dimineata la Amsterdam. Cu oareshce emotii pt. ca era sa pierd trenul fiindca transpotul in comun bruxellois nu mergea din motive de greva. In fine, dupa 2 ore si jumatate ma aflam in cel mai liberal oras din Europa. Desi multa lume ma speriase din tara ca acolo ploua mult , am avut parte de un soare de toamna minunat. Primul lucru pe care l-am facut de cum am ajuns a fost sa-mi iau bilet pt. o plimbare de 1 ora cu barcutza pe canale ca sa fac cunostinta cu orasul. In plimbarea asta am vazut casele plutitoare, adica acele pontoane, racordate la lumina, gaze, apa, pe care unele familii din Amsterdam traiesc cum traim noi in apartament la bloc sau in casa la curte. Apoi am mers bineanteles, ca orice femeie curioasa, la Muzeul Sexului care mi s-a parut foarte instructiv si explicativ. Am constatat deci ca nimic nu-i nou sub soare si ca de la romanii din Pompei si vechii greci si pana in zilele noastre (inclusiv in puritana epoca victoriana) oamenii faceau sex in toate pozitiile si ajutati de diverse instrumente folositoare la casa omului. Erau acolo expuse si 2 centuri de castitate- adevarate instrumente de tortura. Am pornit-o apoi in plimbare spre Dam Square, piata centrala a Amsterdamului unde se afla Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud. Au multe personalitati olandeze, mai putin cunoscute de mine si nu e asa de fain ca muzeul cu acelasi nume din Londra. Dar tot m-am tras si eu in poza cu Pierce Brosnan din ceara, ca doar o data in viata am ocazia sa stau langa double 0 seven. Din Dam Square am mers in cel minunat loc din Amsterdam, dupa parerea mea: piata de flori. Dumnezeule, ce mirosuri acolo, ce frumusete...! Lalele de toate soiurile, de toate marimile, de toate culorile, care infloresc in diverse anotimpuri, de ghiveci, de gradina, de piei-de-closca... tot ce-ti poate gandi mintea despre lalele. Plus alte flori, unele pe care nu le vazusem in viata mea si habar n-aveam cum se numesc, trandafiri imensi vernil pe margine si roz in mijloc, cale imense, colturi cu flori de gradina mici si colorate, saboti de lemn umpluti cu felurite seminte din care daca le udai rasareau felurite floricele. Nu-mi mai venea sa plec de acolo... Pana la urma am ales un saculet cu bulbi de lalele pt. tata si am pornit-o catre casa lui Rembrandt, marele pictor care a trait si creat in Amsterdam. In piata Rembrandt exista si o statuie f. frumoasa a maestrului iar la Rijkmuseum- muzeul national de arta al Olandei se afla celebra sa pictura The Nightwatch, alaturi de multe altele ale sale si ale altor pictori flamanzi.
Seara tarziu, am intrat la Muzeul van Gogh care se afla intr-o cladire noua si f. moderna. Am vazut celebrele sale autoportrete, irisii, floarea-soarelui, campurile de grau, perii in floare, Parisul vazut de sus de pe colina Montmartre, The Potato Eaters si altele - in total vreo 200 de picturi ale sale alaturi de cateva ale contemporanilor si prietenilor sai francezi : Gauguin, Manet, Monet, Touluse-Lautrec, etc.
N-am ratat nici plimbarea in celebrul Red Light District ca vroiam sa vada si geana mea doamnele din vitrine. Desigur, fotografiatul prohibit. Dar multa lume pe strazi si nici un moment n-am avut senzatia de insecuritate. Amsterdamul este un oras plin de tineri, multi turisti si multi localnici calare pe biciclete. Parcari imense de biciclete pe cate 3-4 nivele. Multi barbati tinandu-se de mana, multe femei sarutandu-se pe strada, multi cu tatuaje, piercing, punkisti, rockeri, rapperi, de toate pt. toti... Si peste toate pluteste un miros placut de ierburi halucinogene si tutun olandez aromat.
Misto oras Amsterdamul ! Super-cool !
Dupa Amsterdam a urmat Anvers - cum zic francezii, sau Antwerpen - cum zic flamanzii, al 2-lea mare port al Europei dupa Rotterdam. Este orasul diamantelor, 70% din diamantele vandute in intreaga lume sunt prelucrate aici, si orasul pictorului doamnelor plinutze -Rubens. Catedrala din Anvers are o turla de 123 de m inaltime si adaposteste 2 triptice grandioase ale lui Rubens : Urcarea lui Christos pe cruce si Coborarea de pe cruce, plus o statuie din lemn de alun a Fecioarei cu pruncul veche de pe la 1200 care se zice ca ar fi facatoare de minuni. Casa lui Rubens este acum muzeu si are o gradina f. frumoasa iar in atelierul unde a creat maestrul sunt expuse tablouri celebre ale sale.
Am fost si pe faleza, am vazut navele intrand in port si Steen- un castel medieval care acum este Muzeul Marinei. Anvers-ul este plin de magazine cu bijuterii cu diamante, majoritatea tinute de evrei. La Diamond Land poti vedea maestii bijutieri la lucru , cum polizeaza si slefuiesc pietrele in diverse forme si desigur, daca te tine buzunarul, poti cumpara o piatra cate ti se monteaza in orice montura vrei, la alegere, in maxim 15 minute. Considerand ca am destule diamante acasa, si ca nu-mi mai trebuie inca unul si din Anvers, m-am intors la Bruxelles.
A 2-a zi aveam avion la ora 12 si am facut bagajele, care desigur erau mai numeroase decat la plecarea din tara pt. ca acum aveam de carat cu mine si rezultatul orelor petrecut la shopping.
Cam asta a fost escapada mea prin Europa de anul acesta.
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
si poze din Retezat: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
liris spune:
Laura sa stii ca am sa folosesc povestea ta (foarte frumoasa si detaliata) sa-mi fac si eu un intinerar ptr Belgia peste doua sapt.
***********************
Once a grump, always a grump
sinzi_ana spune:
Laura, super povestirea!!! Mi s-a facut si mie pofta de o plimbare asa in liniste...
Nici eu nu am fost impresionata de Paris, si nici sotul meu care spunea ca e tiganeala ca in Roamania...totul mult prea scump si nu isi merita banii (o sticla de apa minerala la jumate era 1 euro!)
Sinzi si David
Poze cu David in parc pe tricicleta
liris spune:
multam mult Tania, raspund curind pe PM!
***********************
Once a grump, always a grump