Bun venit la ora de spaniola !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele...aseara am vorbit cu prietena mea care sta in castellon si mi-a zis ca numele meu inseamna in spaniola...picior de broasca !!!!
va rooooog spuneti-mi ca a facut misto!!(asta e traditie la noi,sa ne tragem cele mai nastrunice tepe)
pe la anul ma duc la ea in vizita si trebuie sa ma prezint Ancuta sau diana,si in nici un caz ANCA????

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

despre ce nume este vorba???

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

pai am scris mai inainte...anca!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

anca??!!!

"ancas de rana" sunt picioare de broasca

anca e picior intr-adevar

sper sa nu vorbesc prostii:))

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Hihihi, Ancutza, asa este.

www.diccionarios.com/index2.phtml?" target="_blank">Anca inseamna "crupa" sau partea superioara a piciorului. Se aplica mai mult la batracieni, dar si la bovine uneori si se pare ca "el anca" mai e si coapsa, in limbaj mai familiar.

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

nu, ca.i buna faza asta
sigur n-o sa ma prezint nimanui anca!!!
dar una peste alta m-am prapadit de ras,auzi...picior de broasca..nu stiu de ce,imi aduce aminte de filmele cu indieni,cu dansul norilor si alte asemenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Sa va spun ce muzici iubesc si eu:
-imi place mult muzica mexicana: Lhasa, Chavela Vargas, Linda Rostand & Nelly Duggan;
-apoi muzica Americii Latine: Carlos Vives, Juanes si tot ce inseamna muzica columbiana...vallenatos,apoi Shakira, Thalia;
-muzica cubaneza: de la Compay Segundo la Gloria Estefan;
-muzica portugheza: de la Cesaria Evora, Amalia Rodrigues la Madredeus;
-Rosa Zaragoza (muzica andaluza pe care eu o consider speciala si unica) de care m-am indragostit cind am vizitat Real Alcazar in Sevilla;
-si cum era sa-l uit de Julio Iglesias si Juan Manuel Serrat.
...si daca mai imi aduc aminte va mai spun...

Besos!

Ah, uitasem de Mecano si Mercedes Sosa...cu ei am invatat spaniola...'Gracias a la vida' e un cintec care imi rasuna si acum in urechi...

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Chicas,ma puteti ajuta?Am intrat intr-o pasa rea.De citeva minute ascult CD-ul meu preferat "Latino Romantico".Probabil ca nu trebuia sa incep sa-l ascult pentru ca ma intristez imediat.Pot sa-l ascult ore intregi.Imi aduce aminte de o persoana tare draga mie,un prieten foarte bun,care este din Bolivia.Din pacate la el s-au nascut niste sentimente mai mari pentru mine si nu mai vrea sa mai avem contact,eu fiind casatorita.Tin foarte mult la el,nu-l iubesc,imi iubesc sotul mai presus de orice,dar el mi-a fost un prieten foarte bun care m-a ajutat de multe ori sa ies din melancolie,doar prin faptul ca vorbea cu mine in spaniola si imi spunea Corazon,sau Amorcito.De ce va scriu?Pt. ca sunteti singurele care aveti ceva in comun cu mine si anume limba spaniola.Sper sa nu va plictisit si sa nu va suparati pe mine ca m-am lungit asa de mult.
S acuma sa trec la melodiile care imi plac:No me ames,e cintata de mai multi.Stie cineva textul?Si melodia,No se porque te quiero la fel e cintata de mai multi interpreti.La fel si mie imi place tare mult de Julio Iglesias,are o voce superba si nici rau nu arata.
Hasta luego.
Muchos besitos.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Hop si eu - e primul uichend cand intru pe forum de acasa (o fi dependenta? ) Nu stiu, cert e ca mi-era dor de grupa de spaniola

Irimell, eu acum ascult Madredeus (mi-a zis un prieten ca or sa aiba concert la Paris in primavara lui 2005 - ah, ce m-as duce!!) si-mi plac mult toti artistii mentionati de tine. Pe Joan Manuel Serrat eu l-am descoperit cand m-am apucat de catalana, desi pe urma am aflat ca a cantat mai mult in spaniola. Lhasa mi se pare o muzica absolut sfasietoare; nu stiam ca e mexicana.

Iar Mecano ... in facultate ascultam innebunita "Una rosa es una rosa" si "Cruz de navajas" si cate si mai cate ...

Sa-mi spuneti daca va place Joaquin Sabina, eu il ador ... are o voce ragusita (tutunul!), iar versurile lui au fost de curand grupate intr-o carte - si le compune singur si e foarte inspirat

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Linda, imi place mult si mie melodia "No me ames". Uite versurile:

Dime porquè lloras
De felicidad
Y porquè te ahogas
Por la soledad
Di porquè me tomas, fuerte asi, mis manos, y tus pensamientos te van
llevando

Yo te quiero tanto
Y porquè serà
Loco testarudo, no lo dudes màs, aunque en el futuro haya un muro
enorme, yo
no tengo miedo, quiero enamorarme

No me ames, porque pienses que parezco diferente
Tù no piensas que es lo justo, ver pasar el tiempo juntos
No me ames, que comprendo, la mentira que serià
Si tu amor no merezco, no me ames, mas quèdate otro dìa

No me ames, porque estoy perdido, porque cambiè el mundo, porque es el destino, porque no se puede, somos un espejo, y tù asì serìas lo que yo de mì reflejo
No me ames, para estar muriendo, dentro de una guerra llena de
arrepentimientos, no me ames para estar en tierra, quiero alzar el
vuelo, con tu gran amor por el azul del cielo

No sè que decirte, esa es la verdad, si la gente quiere, sabe lastimar
Tù y yo partiremos, ellos no se mueven, pero en este cielo sola no me
dejes

No me dejes, no me dejes, no me escuches, si te digo "no me ames"
No me dejes, no desarmes, mi corazòn con ese "no me ames"
No me ames, te lo ruego, me amargura dèjame
Sabes bien, que no puedo, que es inùtil, que siempre te amarè

No me ames, pues te harè sufrir con este corazòn que se llenò de mil
inviernos
No me ames, para asì olvidarte de tus dìas grises, quiero que me ames
solo por amarme
No me ames, tù y yo volaremos, uno con el otro y seguiremos siempre
juntos
Este amor es como el sol que sale tras de la tormenta
Como dos cometas en la misma estela

No me ames
No me ames
No me ames

Si eu mi-am rascolit sacul cu amintiri cind am inceput sa scriu despre melodiile care imi plac si acum sint melancolica....Dar ce ne-am face fara amintiri?!!

Pupici pe inimioara!

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput