Sus in Scandinavia (16)
Raspunsuri - Pagina 6
narancea spune:
mmmmmmmm de la tine mama rayu, asa vrea orice, virus, bacterie, numai de la tine sa fie !
auzi dar pe ce cale vrei sa mi-o pasezi ?
sau ????????
Idora spune:
Neata la toata lumea!! Mi-am trimis copilul la scoala si am zis sa intru putin pe forum, sa vad ce mai faceti!!
Vad ca sunteti bine,Rayuela doar putin racita...hai la mine-n Romania ca am centrala si n-o sa-ti mai fie frig
Lilanda, in sfarsit l-am vazut si eu pe Ilie, da' mare betiv mai e
Frantuzoaico, te invidiez, de mult vroiam sa vad Stockholmul, ia-ma cu tine acolo
Adela, ca de obicei cu glumele si Narancea, asa ca el......
Idora spune:
Hai sa va zic si primele impresii cand am ajuns in Romania, ca inca nu v-am zis!! Mie mi s-a parut faina Romania, cu exceptia Bucurestiului...stai, nu da Elena, nu ca ar fi urat dar prea aglomerat si cam mizerie dar adevarul e ca niciodata nu m-am prea innebunit dupa el.Ne-au asteptat ai mei cu masina la aeroport si va dati seama ce soc a fost cand am plecat de la 14 grade cate erau in Suedia si am ajuns la 30 si ceva...am crezut ca mor de caldura, mai ales KentMa uitam la ai mei si la oamenii de pe strada, n-aveau treaba,erau in elementul lor si eu parca veneam de la Polul Nord, sa lesin, eu care suportam caldura chiar si la 40 de grade...
Ca sa ajungem acasa, am luat-o pe Valea Prahovei, am fost impresionata de frumusetea Romaniei, ce frumos se vedeau muntii, ce cladiri de ramaneai cu gura cascata...dar caldura, ma omora.Ajunsi acasa m-a impresionat din nou si orasul meu, curat, frumos, multe cladiri noi, sa stiti ca avem un primar bun...e al doilea lui mandat...e bun sasul.Apropo, Sibiul o sa fie in 2007 capitala cultural europeana, impreuna cu Luxemburgul.
Ne-am dus la ai mei intai sa mancam apoi am plecat la mine acasa.Eu eram cam obosita dar Kent avea chef de iesit in baruri si restaurante asa ca n-am avut ce face si am iesit...E fain, ce mai, de fiecare data cand intram in vreun bar sau restaurant, intram si la buda, ca eram curioasa cum e aranjata.Care mai de care mai cocheta si cu gresie si faianta, ce mai, lux,la fel si localurile, servire ireprosabila si nu doar in unul, in toate.Nici n-ajungi sa fumezi 2 tigari, ca-ti schimba scrumiera, fete de masa impecabile, chelneri la fel, barmanitele aranjate si apetisante, dar pentru barbati, nu pentru mine
Perioada cat a stat Kent si inca vreo luna dupa, nu ne prea venea sa stam pe-acasa, ca era ca la nebuni.Am renovat tot apartamentul, incepand cu schimbarea gresiei si faiantei si pana la mobila noua.
Sa va zic ce-am patit cu gresia...A fost la cateva zile de la venire, cand inca nu ma obisnuisem cu caldura...Am plecat la un magazin mare, cu de toate pentru casa, ceva in genul Bauhaus dar mai mare, numit Ambient, ca sa luam gresie si faianta.Nu va spun ca n-am rezistat sa stau prea mult acolo, inauntru, ca mi se parea prea cald, simteam ca lesin de caldura, cu toate ca era instalatie de aer de conditionat dar mai slaba, dat fiind marimea magazinului.Am ales rapid faianta si cu gresia am cam dat-o in bara ca a doua zi cand au venit ei cu transportul, nu mi-a mai placut.Cum dracu sa-mi mai placa daca arata ca pavajele de pe scari sau terase de la restaurante...era ca niste bolovani, de mai multe nuante de bej...dar in fine, pana la urma am schimbat-o si e bine acum.
In rest, ce-am mai facut
Idora spune:
continuareNe-am mai intalnit cu prietenii mei, am facut chefuri, am fost la Ocna la plaja- si acolo e f. fain amenajat, e plin de terase, muzica, beri, manacare, tot ce vrei, incepand de la ciorba de burta de care-mi era dor si de care am profitat din plin toata perioada asta si pana la pizza, mici, etc.Am mai fost pe la tara la gratare facut in curte si cate o bere, doua...n, in curte pe terasa, la caldura soarelui...ce viata!!
Cam atat, ca nu stiu ce sa va mai spun.In orice caz, e fain, ma simt bine, ce-i aia depresie, ca habar n-am.Pentru mine Romania e ca un antidepresiv
Revelionul , inca nu stim unde o sa-l facem dar in orice caz cu prietenii...
Idora spune:
Nu stiu ce tot fac pe_aici cu mousul asta ca tot aiurea scrie>>>
Va las acum si o sa va mai scriu
Idora spune:
I-am dat un restart la calculator si vad ca si-a revenit...
Am pus muraturi de toate felurile, nici nu stiti ce dor mi-a fost sa pun:castraveti, gogosari, ardei cu varza, gogonele, muraturi asortate, am facut zacusca si ghiveci, in curand o sa pun si varza pentru murat.Imi pare rau doar ca n-am pus pepeni (cred ca nu mai gasesc acum in piata]cu prune, struguri, conopida etc.
Ce-mi mai place: ca la orice ora din noapte, daca raman fara tigari, daca am chef de ceva de mancat sau baut, trag o fuga pana la non-stopul de vizavi (2 min.) si cumpar sau daca am chef de pizza, ciorba de burta, gratar etc. nu trebuie decat sa chem taxiul si mi-am indeplinit dorinta.
Sper ca nu v-am suparat sau enervat, ca n-a fost deloc cu intentie, dar mie imi place la nebunie acasa!!
Va pup,
lilanda spune:
Iuhuuuuu, fetele....tre' sa du de baut, da' rau tare!!!! Am primit "opholdstilladelse" cu viza cu tot in pasaport, pentru 2 ani.... Nici nu-mi vine sa cred ca pina in 2006 nu mai am treaba cu actele. Faza ciudata e ca nu ne-au cerut nici un fel de garantie bancara, lucru care e prevazut in legea lor de imigrare
Chiui pe-aici de una singura si Ilie latra nelamurit la mine!!!!
Muoooama ce bucuroasa sint...cred din ianuarie pot merge la scoala, daca nu- mai devreme chiar!!!
Idora ma bucur ca ti-e bine si ia si scrie-ne mai departe de toate astea ca acusica vii tu-napoi
pozulici
Rayuela spune:
neatza!
Idora,ce ma bucur ca mai dai un semn de viata,te asteptam!
Lilutzooo,da de beut bre!!!!!FELICITARI!!!
Naranceo minca-ti-as,iti trimit in plic ,lipesc pe timbru virusu
Beyyy,a iesit Bush se pare,io ma oftic,ca iar da iama in baieti arabi,naranceo ai grija prin ce tari mai umbli, mai mami mai!
Adeluci,nu ne tii la curent cu stirile?
Io beau cafelutz
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
iete si Frantza pe aici,numai Katerinutza lipseste
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie