Sus in Scandinavia (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Saru'mina, fetili...vin si berile ca acu poci sa merg si io la nemti ...Doamne cit am mai asteptat permisu' asta. Mi s-au lungit urechile, mi-au ruginit oasele, mi s-a latit fundu' la computator!! 6 luni!!! Si cetatenia ti-o dau dupa 7 ani!!!! Uofff!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Meyy,io o sa ma apuc de studiat zilele astea,ca imi vin cursurile maine asa ca nu stiu cat o sa mai intru pe forum.Mai grea e suedeza asta decat cursul in sine,cel putin asa cred eu...ca de un an numai asta mananc...transport,contabilitate,etc pe paine!Poate or sa faca astia o concesie pentru mine(numai asa,ca am inteles ca o sa fiu singura femeie pe acolo) si sa ma lase cu un dictionar pricajit pe masa,la examen...ca daca habar nu am intelesul unui cuvant...nema raspuns!

Va pup si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hmmmmmmmmmm lulutza acu incasun iar pe tine sa mergi la hansa parken !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iese Bush bey

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

ok rayu dai o bere pe chestia asta ?

Mergi la inceput

io tineam cu alalalt

poze Amelie

Mergi la inceput

pai de asta sa dai berea, ca ai pierdut !

hahahahahaha lasa da-mi un muc de la tine, pune si o bacterie in el, si cu asta imi inchizi gura, vezi cu ce putin ma multumesc eu ?

Mergi la inceput

pai cum nepoate,tot io pierd,tot io dau de beut?Adica si f... si cu banii luati?

poze Amelie

Mergi la inceput

nuuuuuuuu dulcica, cine a cerut bani ? eu ceream un muc, cum s-ar zice si si cu mucii luatzi hahahahaha

chiar mai esti racita ? tre sa te faci bine, ia de bea zeama de portocale , zumo de naranceas nene asta e medicamentul al bun

Mergi la inceput

lalandia decint ai viza in pasaport nu te mai vede omul pe aici, te-ai si pus pe calatorii ?

Mergi la inceput