Sus in Scandinavia (16)
Raspunsuri - Pagina 5
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
frantzooo,da biensur ca puteai sa vii la noi!di ce nu spui ,ha?
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Di acu' ii batut in cuie!Am preferat Stockholm-ul pentru ca nu am apucat sa vad prea multe acolea!Multam oricum!Data viitoare la Göteborg ma infiintez,ca am de gand sa studiez muult!Pana iau toate diplomele din bransa!(Miljö,Trafiksäkerhet,Styrelsearbete)Disteapta ci sint!
narancea spune:
horica s-a dus de suflet hahahahaha nu mai intra nici pe forum nu ia nici telefonul, asa ca cinstit cred ca nu va mai fi nimic, habar nu am ce e cu el, ca doamne iarta-ma era singurul acolo care intra zi de zi si scria, nimeni nu mai stie nimic de el.
asa ca poate o facem noi singuri hahahahaha
1 decembrie trebuie facut ceva, e ziua Romaniei mari, tre sa bem ceva
bombi spune:
quote:
Originally posted by narancea
daca am scris in excel numerele cu punct in loc de virgula, si din cauza asta nu merg formulele, este undeva unde pot apasa si toate punctele se fac virgule si apoi totul merge ok. asta am mai facut eu o data si acum am uitat si nu gasesc si pace.
Bai fetelor, ce maltratati documentul omului? (sper ca am inteles eu bine si era Search & Replace) Eu am o solutie mai finuta: Control Panel, Regional Options, Numbers, Decimal Symbol = ,
lilanda spune:
ahhhh, bombi, pai cum sa bag io asa in setarile omului??? :-)) S-apai daca avea mai multe docomente, unul pentr-o regiune si unu-pentru alta ???
pozulici
louisea spune:
mmmmmmmm se pare ca topicul a revenit la viata
narancea.. bine ai revenit fetele iti simteau lipsa tot aici e mai bine, asa-i??
va pupic pe toti..
------------------------
poze cu Bandit
narancea spune:
sarumina de ajutor si tie bombi, tu primesti doar un pupic, bere nu, ca esti prea departe hahahahaha
noapte buna fetele, sa dormiti frumos si elegant, asa cum va sta voua bine. v-ar sta mai bine sa dormiti linga mine........ dar nu se poate hahahahahaha
ciao bao , pe miine.
Rayuela spune:
aaaa,nordici zgubilitici..vreti un virus? o bacterie? dau la schimb pe o lada de bere(din Danemarca ,nah,ca e mai ieftin)
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie