mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)
Raspunsuri - Pagina 5

simonacip spune:
Bits, spectaculos intr-adevar....Bine ca sunteti sanatosi amindoi si voiosi, chiar daca nu a iesit cum era planuit
Moss, felicitari, bb sanatos , voios si mancacios. Refacere rapida amindurora...
Ce emotii m-au apucat fetelor... Nu stii cind te pocneste, cit te tine si cum se termina....Doamne ajuta!
Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Fulguletz, cum vanezi tu, mama, orice motiv sa mai bei ceva... hihihi. Alcoholica mica...
mey..ralucutza ...din ceva tre sa moara omu

quote:
M-ati tampit cu dopurile astea! Ma intreb: eu o sa ma prind ca ala e dopu'???
cu dopurili e simplu mey ! ti-l descriu io citand niste clasici in viatza: : pai ori arata ca :
"mucii"( a la gandacica),
ori ca "sperma de elefant" (a la Bobitza)
ori " e o scurgere mai groasa dpv estetic:seamana cu prenandezul lasat cateva ore la intarit" (a la Bits)...
concluzia este ca nu ai cum sa-l ratezi..tre sa-l vezi..ocazia e unica...

poze

fulguletz spune:
quote:
Gandacico, mie imi place rau de tot "Au innebunit salcamii"..
e melodia mea preferata...

gandacico, da nu stiu melodia de care m-ai intrebat tu "verde crud"..e tot pe "primavara"?..io am doar iarna si primavara ..mai exista si celelate 2 anotimpuri?

na ca acu ma apuc sa fac download la niste melodii a lui Pavel Stratan ca n-am ascultat niciodata si m-ati facut curioasa...prima melodie gasita "eu beu.."

poze

irinaA spune:
Felicitari pentru Bits si Moss.
Sa va cresca sanatosi si sa aveti parte de cat mai putine plansete.

dama spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
cu dopurili e simplu mey ! ti-l descriu io citand niste clasici in viatza: : pai ori arata ca :
"mucii"( a la gandacica),
ori ca "sperma de elefant" (a la Bobitza)
ori " e o scurgere mai groasa dpv estetic:seamana cu prenandezul lasat cateva ore la intarit" (a la Bits)...
concluzia este ca nu ai cum sa-l ratezi..tre sa-l vezi..ocazia e unica...

pozitze

raluca.gabriela spune:
Ma tin de tot ce sta in bar
Dar cel mai tare de pahar
Eu inca nimeresc sa torn
Cu toate ca aproape dorm
Da daca nu dorm inseamna ca is treaz
Fulguleatzo, ia d-acia neshte versuri, sa nu asculti asa, pe uscat... Fa si tu un karaoke...
Si afara inca e azi.
Eu pot sa ma tin si intr`un chicior
Cu mana daca`s pe ulcior.
Da eu mai beu
Beau putin, putin cate putin
Pan` cand capu meu
Pe umeri nu mai pot sa`l tin
Si am sa beu
Atata pan` cand o sa aflu cine poate sa`mi spuie
Cat sa beu sa`mi fie numai bine.
sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

raluca.gabriela spune:
sperma de elefant :))))))))))))))))))))) lesiiiiiiiiin... uite cu ce ne indeletnicim noi la miez de noapte... Muci? Nici nu putea fi alta autoare la aceasta comparatie...
sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
eliza!ia uite cine era atomica p-acia
io cand vedeam ca scrie acolea "bubulina gospodina" ma gadeam ca esti o tanti pe la 40 de ani, cu basma in cap... cam asa mi te imaginam
ai fost VJ??
Gandacelule, as fi vrut eu sa fiu VJ

Cu "bubulina gospodina".. pai mi-am ales titlul asta tocmai pentru ca nu prea sunt in stare sa fac nimic in bucatarie. Am avut niste tentative in ultima vreme sa fac cate ceva de mancare si totul a ajuns invariabil la gunoi: chiftele, salata de boef, ciorba. Nu stiu ce am - nu-mi iese nimic nimic. Chiftelele le-am facut mult prea sarate, in salata de boef am pus prea multe muraturi si a iesit cu gust de otet si prea.. "lichida".. iar in ciorba am pus prea multa lamaie si e cam amara.. Inainte mai faceam si eu cate o ciorbita si-mi iesea gustoasa, dar de vreo luna parca m-am tampit. Dar perseverez

Bits, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine si de-abia astept sa ne trimiti poze sa-l vedem pe Kenzo :-)
Felis, mie trigliceridele mi-au iesit 300 (!!!) iar doctorul mi-a spus ca e normal in sarcina (pentru ca nu stiu ce grasimi se convertesc in nu stiu ce energie

Eu m-am hotarat sa nasc saptamana viitoare

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Eliza5 spune:
Azi intru si eu in 36 de saptamani asa ca daca nasc saptamana viitoare, nici nu e prea devreme. Dar stau sa ma gandesc.. Daca ar fi sa stau 40 de saptamani, oare cat s-ar face Alexutzu?? Daca deja are 3 kg si ia vreo 300 de grame pe saptamana (eu asa am calculat)...
Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

ionela roxana spune:
Bits multe felicitari ptr. Kenzo; refacere cat mai rapida si sa multa putere de joaca cu Kenzo(doamne numai stiu sa mai vorbesc de emotii); imi pare bine ca totul s-a terminat cu bine;
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura