mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Felicitari Roserb ,Moss ,si Bits ,sa va traiasca bb-ii ,sa fie sanatosi si cuminti !!!

Am fost azi la dr. ,mi-a spus sa stau la pat ca am colul deschis ,si s-ar putea sa ma programeze joi la cezariana ;sper din tot sufletul sa fie asa pt ca bb a crescut mult ,ma apasa pe toate cele si nu ma lasa sa respir ! Miine aflu sigur ce si cum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

si in seara asta se lasa cu bauta...si cred ca asa o vom tine pana pe 1 ianuarie...

Diana, iti tinem pumnii si te asteptam cu noutatile!

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ce mai faceti?

BITS , sper ca esti bine si acum dormi si tu dupa toate prin cate ai trecut... Asteptam cat mai repede vesti de la tine...

Fetele, stie careva dintre voi ce reprezinta la analize "trigliceride serice"?... Valorile normale sunt de 50-150 si mie mi-a iesit 231.
Mi-au iesit in valori normale glicemia, calciu seric si ionic, magnezemia...etc, dar asta?

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Felis, trigliceridele sint o parte din grasimile din singe ,maninca mai putin gras si mai putine dulciuri ;sa le repeti dupa nastere sa vezi daca si atunci sint mari sau au scazut prin dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS felicitari!!!!

Cand am postat mesajul trecut inca nu aflasem. Deschisesem rubrica de raspuns la subiect de jumatate de ora, dar m-am luat cu altele. Pana am postat, deja se mai unpluse o pagina.

Sa ai parte numai de bucurii din partea lui KENZO. Sa fie sanatos si tu sa te refaci repede.

DIANA2004 multzumesc de raspuns. Grasimi de loc, dar ... cicoholic scrie pe mine...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

FELICITARI BITS!!!! SA-TI TRAIASCA KENZO SI SA FIE SANATOS SI MANCACIOS DE-ACUMA INAINTE SI TIE REFACERE USOARA SI RAPIDA.
SI FELICITARI SI CELORLALTE MAMICI DE PANA ACUMA...AVETI NISTE BEBEI FFFF DRAGALASI..SA VA TRAIASCA

Haide Try ca acuma chiar ar cam fi randul tau!!!!!
Trebuie sa bem si pentru Alexutzu!!!!

Cici si Alexia din burtica
sapt 34-a,DPN 19 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Bitsulicaaaaaaaaaaaaa!!!! S-a intamplaaaaaaaat!!! Doamne, nu puteam sa dorm daca nu aflam ce a facut eroina secolului...
E, cum e frate, sa faca pipi pe asistenta?? Cred ca Kenzone s-a sucarit ca l-au scos astia mai repede decat planuise el si a zis: "ma pish(u') pe voi, baaaaai niponilor!!!" :))))))))))))

Fulguletz, cum vanezi tu, mama, orice motiv sa mai bei ceva... hihihi. Alcoholica mica...

M-ati tampit cu dopurile astea! Ma intreb: eu o sa ma prind ca ala e dopu'???

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Bravo Bitsulica, m-am bucurat cad am vazut ca sfarsit Kenzo e cu tine, grasanelul de el. Iti doresc refacere cat mai grabnica si un Kenzo sanatos, mancacios si somnoros. Abia astept sa vedem si poze cu el, cred ca e tare frumusel daca seamana cu tine.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Daniela, desi avem acelasi DP vad ca bebe al tau se cam grabeste. Dar daca e sa fie mai devreme sa ai nastere usoara. Asteptam vesti de la tie.

Raluca, si eu ma tot uit dupa dopul ala zilnic si vad ca inca nimic. Oricum nu trebuie sa e stresam prea tare pt el caci nu e el punctul de referita al nasterii. Poate cadea cu si cu 1-2 saptamani inaite, asa ca...mai dureaza.

Try, poate ca sotiorul tau presimte el ceva, mai stii... Iti tinem pumnii stransi si Doamne ajuta, sa ai nastere usoara asa cum ne dorim cu toatele.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Dama, adevarul e ca nu cred ca ma arde asa tare de dop cat ma arde de lichid... Ehe, de cate ori am facut eu in ultimul timp pipi in oala, sa vad daca e pipi sau nu... habar n-aveti voi. Mai am un pic si ajung ca in bancul ala cu politistii... :))))))) "O fi kk? O fi pamant?"

Fulguleatzo, m-ai terminat cu Tudor Gheorghe... Pai asta sugerezi tu omului in depresie? Sotu' meu asculta d-astea cand ii e dor de copilaria demult apusa... hihihi (e teleormanean de-al lui). Io, ca tot te vedeam asa alcoholicica, credeam ca ii sugerezi un Pavel Stratan, ceva... :PPPPPP

Gandacico, mie imi place rau de tot "Au innebunit salcamii".. Ah, ce-mi susura in urechiusa Florin al meu refrenul asta... Bine, asta demult, pe vremea cand eu aveam fundul bombat si el nu avea burta... Eh, ce vremuri...

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput