La France (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Pentru telefonat in RO, eu utilizez le ticket international de la FranceTelecom (15euros). Iese 0,06 euro/min catre un post fix.
Oricum este mult mai ieftin decat prin FranceTelecom( optiune "pay primalist" inclusa).

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sa va spun cum e si la nantes unde se traieste cel mai bine, dupa cum ati aflat : 175 € le abonamentul pt codul rutier pe timp nelimitat, iar ora de condus e de 30 €. Evident, mai sunt si alte taxe, dar astea sunt preturile în mare.

Vineri mi s-a întâmplat o chestie haioasa. Când am urcat în masina, in spate era o doamna ca pasager, o întreb daca a avut ora de condus si ea îmi zice ca da, ca a fost ok si ca e timpul sa dea examen acum; eu îi raspund: "Aaaaaa, si eu sper sa fie ok si sper sa nu fac mai mult de 30 de ore", iar ea mi-a raspuns:"Azi am facut a 60-a ora de condus !!!"

Nadine, întâi m-am mirat când am vazut ca instructorul tau a fost de acord sa faca ora pe masina ta! Dar apoi mi-am amintit ca tu ai permisul .

Elena, se pare ca tu platesti cel mai mult, din pacate. Spune-mi, te rog, cum ai rezolvat cu stagiul. Din pacate eu nu am primit raspunsul la timp pt stagiul tau. Si eu chiar credeam ca o sa îti pot da ceva idei, însa abea azi mi-a spus sa cauti prin ADAR. prea târziu, oricum...

Aurelia, eu comunic prin Skype doar cu cei care au internet acasa, e gratuit. Dar nu am încercat sa sun pe fix.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

mercic Sibylle ,asa am inteles cum e treaba cu sky...pina la urma mi-am luat si eu cartela de international doar pentru 2 ore cu 7,50 euros dar nu stiam cit revine minutul ,n-am calculat deci este la fel de bine .........nu ma mai strofoc atunci sa mai caut altceva .....
Acum hai sa va "incurajez" si eu un pic apropo de doamna care avea deja 60 de ore facute de conduc ,eu cind am facut 60 de ore am dat pentru prima data .......iar de luat am luat a treia oara ......!
Bine ca si acum cind conduc singurica si cind emotiile mi-au trecut (ma mai aprind eu cind i-mi tae cite unul fata fara glinotant in oras)
i-mi tot zic ca condusul nu era pentru mine .....dar pina al urma e bine sa poti caci ai o independenta de 100% fata de orce situatie cind trebuie sa te deplasezi ,(nu mi-as mai da fundul jos din masina acum!!!!si la posta unde-i la 3 strazi de mine ma duc in masina!!!)

Ieri seara insa am facut una faina ,ma duc sa inchiriez niste dvd-uri si pentru prima data gasesc loc de parcare dealungul trotuarului exact in fata automatului de caste ,ma asez eu frumos in spatele unei masini care era deja acolo ,iar cind dau sa plec alta masina se garase in spatele meu ,aveam doar o juma de metru sa ies dintre cele doua masini !!!!
Ma uit eu la masinuta mea apoi vad linga masina din spate o doamna care vorbea cu doi tipi ,ma duc tacticos la ea si o intreb daca-i masian ei ,la carea ea zice "da"
"ei bine doamna " i-i zic si eu "va trebui sa va miscati masina mai incolo caci eu n-am permisul decit de o luna si risc sa va lovesc daca n-am loc destul sa ies " la care femeia cind m-a auzit a facut o fata prelunga si a uschit-o repede in masina si si-a urcat-o pe trotuar in marsalier ca sa ma lase sa plec !!!!!!!!.....

Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Hihihi, Auras ai fost tare cu doamna ta aseara cu parcarea! E bine ca dupa 100 ore, ai reusit sa il iei.

Legat de condus, tin sa va anunt ca nu stiu daca o sa am vreodata curajul sa dau de carnet, va dmir, mie mi-e frica! Dar nasica, trebuie sa o laud, conduce excelent, si mai ales acum, de cand am burtica, face atentie, ocoleste gropi, nu pune frande bruste...cica sa nu nasc in masina ei!

Eu supa cu galusti fac des, chiar cred ca o sa fac zilele astea, ca imi place la nebunie, cu pui. Eu pun la 2 oua batute bine 5-6 linguri de gris, in ploaie, le pun cu lingurita in apa clocotita, le las 10 minute (pana se umfla) si apoi le pun in supa. Deci nu le pun direct in supa, ca se mai sfaramiteaza si e pacat sa se intample in supa. Dar uneori am pofta de galusti tari si pun mai multe linguri de gris.

Azi am fost cu tati la un Foiré de chiots la Nice, si m-am amuzat vreo 2 ore cu pui de catei, nu ma mai saturam. Mi-a facut tare bine, dovada ca Seb nu s-a oprit azi din dat din picioare si manute.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Aurelia, super faza si eu am probleme cu parcarea chiar daca au trecut deja 3 ani de cand am luat permisul. In plus, io sunt mai timida si cred ca as fi asteptat acolo pana binevoia madama sa plece sau as fi lasat masina si plecam pe jos.
Si ca sa va mai "incurajez" si eu putin, si eu am luat examenul tot dupa vreo 60 de ore si tot a treia oara. Ba chiar la scoala mi s-a spus ca asta ar fi media in Regiunea Pariziana. Si mi s-a mai spus ca la examen inspectorul se va uita la cate ore de scoala ai luat si daca i se pare ca sunt prea putine va cauta sa nu ti-l dea. Acum nu pot sa spun daca mi-or fi zis asta ca sa nu ma simt prost ca sunt prea nula sau ca asa o fi. Cred ca secretul (daca o fi vreunul) este sa fiti cat mai relaxate cand conduceti, cred ca asta conteaza foarte mult pentru impresia inspectorului la examen. Eu eram stresata si mi-era frica, atunci cand am devenit putin mai relaxata si mai sigura de mine am trecut si examenul. Bafta si cat mai putine ore!
Oana, ai sa conduci si tu intr-o zi, ai sa vezi. Si eu spuneam ca mi-e frica sa conduc si sotul meu imi zicea ca celor din jurul meu ar trebui sa le fie mult mai frica cand o sa ma vada pe mine la volan. Uite ca acuma nu mai imi e (atat de) frica (nici mie nici celorlalti participanti la trafic, hihihi )

Azi a fost (iar) frumos afara asa ca am scos nasul din casa si am fost sa vizitam casa lui Balzac din Paris. Uite aici niste poze pentru cei ce vor sa vada casa lui balzac si un colt de paris in seara de 7 noiembrie 2004

Mergi la inceput

Doruletz, superbe pozele! Ma delectez cu pozele pe care le faceti. E si aparatul bun, ca ies super clare. Poate o sa dau si eu vreodata de permis, dar prin cine stie ce minune, ca, pe langa ca mi-este frica, nici nu imi place.

Mergi la inceput

Mihaela (Samsara7), cu intarziere, dar din toata inima iti urez un sincer LA MULTI ANI si sper ca viata sa iti ofere ce este mai bun, sa nu mai evti niciodata nici un fel de grija si problema, sa fi sanatoasa! Te pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Astazi este sarbatoare iar cu aceasta ocazie urez la multi ani si sa fiti iubite Mihaele si Gabriele

Claudia 99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

La multi ani, Mihaelelor si Gabrielelor!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Buna dimineata si la multi ani la Mihaele, Mihai si toti Gabi!!!

Ieri seara n-am mai apucat sa intru pe forum, dar eram prea ocupati cu mancatu' galustilor! Au iesit uimitor de bine (maica'mea nnu facea niciodata pt ca zice ca e f greu sa le reusesti). Am facut cum M-ati invatat (doar n-am pus ulei) si au iesit bune, bune. Cel mai frumos complimanet a fost bucuta umfalata a lui fii'mea.

Mergi la inceput