La France (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata fetelor.

Eu refuz sa-mi mai aduc aminte de lectiile de condus, eram tot timpul cu capul in nori. Acum ca stau la tara si departe de civilizatie, condusul e obligatoriu ! Masina o las in parking, deci n-am probleme. Nu stiu cum sunteti voi da' eu nu indraznesc sa ma urc in masina daca n-am nevoie, chiar dupa 4 ani de condus si 5 de permis.
Preturi la scoala de soferi aici (cel mai ieftin oras din Fr) : 500 - 550 euros un forfait cu evaluare, inscris la cod si la examen de condus, ore de cod cite vrei si 20 de ore de condus.

Lili, intreaba printre cunostinte de o scoala buna, nu te uita la preturi !

O zi buna la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor, sa aiba parte numai de bucurii si multa sanatate.

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La multi ani, oLo si Samsara7 (eu ti-am urat La multi ani pentru ziua de nastere azi-noapte) si celorlalti care mai poarta numele de Mihai (Mihaela) si Gabriel (Gabriela)!!!! Si pe George il cheama Gabriel, noroc cu voi, ca mi-ati adus aminte de aceasta sarbatoare, ca uitam.:))

Pupici!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

LA MULTI ANI MIHAELELOR!

Suntem atat de multe pe lista asta, ca am pierdut si numarul... 4? 5??? Sau chiar mai multe :D

Si la Gabriele (daca e vreuna...)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by oLo

LA MULTI ANI MIHAELELOR!

Suntem atat de multe pe lista asta, ca am pierdut si numarul... 4? 5??? Sau chiar mai multe :D

Cred ca suntem 5 sau 6 Mihaele.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!! Sanatate, in primul rand, ca-i mai buna decat toate!!Si, apoi fericire si numai bine sa va fie!

Eu am facut azi a doua oara condus si sunt cam dezamagita! Sper sa nu ajung la 60 de ore! In general merge, dar ma mai deruteaza instructorul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

La Multi Ani, Mihaelelor si Gabrielelor! La Multi Ani, Samsara!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La multi ani plini de bucurii si de la mine!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La multi ani si de la mine!
Si haideti la capitolul urmator...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput